Podjeli

Softveri su novi dobar biznis, Milijuni se okrenu samo tako. Uskoro će softveraši imati svoj ogranak i Remetincu da razmjenjuju iskustva tko je više love okrenuo.
Plenković kao pokvarena ploča, stalno jedna te ista priča.. Spasio je radna mjesta u Covid krizi.
Puste priče majstore, uništili ste ti tvoji, milijune radnih mjesta s ovom politikom da se slobodno krade.
Cijela generacija umirovljenika svako te se jutro sjeti, koji životare sa sitnišem koji nam dajete kao mirovinu
Plenkoviću kakav izvoz, i on je plaćen žrtvom radnika željezare Sisak. Pod izvoz se broji nafta koja putuje Janafom u Mađarsku umjesto da se prerađuje u Sisku i Rijeci.
Tvoju politiku sinoć smo vidjeli u suzama radnika Imote.
Državna tvrtka procijenjenu imovinu od 16 milijuna prodaje za 600 000 kuna. Koliko nula ispred zareza za plodnu zemlju Hrvatske?
Tvrtka dužna za plaće radnicima po 100 000 kuna a 54 000 kvadrata zemljišta prodala za cijenu da ih se 6 namiri, ali za njih neće biti jer je prva na redudržava.
To je Plenkoviću trebalo spašavati, to i na tisuće takvih, a ti si to dao hijenama u ruke da raznesu , rastrgaju kao lovinu.
U Hrvatskoj milijune drže lopovi po vrećama, pod krevetom u garaži, a oni kojima je pokradeno gladuju.
Mogao si  a nisi, onim radnicima sinoć duguje se uplata za mirovinu. Tvoji su im ukrali starost, a ti pričaš o svojim uspjesima dok ti “plavci”odvoze prijatelje.
Jozo Brkić soboslikar povratnik iz Australije, kod nas je “Mecena” glavni partner tvog podupirača Bandića , bivšeg ministra Marića, ali i ministra Banožića  za kojeg kažeš da je stabilan.
Kako stvari stoje mogao bi uskoro praviti društvo tvojoj sjajnoj  uzdanici u softver društvu u Remetincu..
Za sve radnice Orljave moglo je biti za otpremninu da Hrvatska nije platila vještačenje  u” Agrokor aferi” koje su kako stoje stvari radili isti koje je trebalo vještačiti 9 milijuna kuna vještačenje i još i sudski troškovi.
2500 radnika Konzuma radi za te novce mjesec dana, a ti si  tadašnju ministricu Martinu Dalić nagradio novim sjajnim radnim mjestom za tu krađu .
Vještaci su dobro zaradili sad uživaju s novcima negdje na sigurnom, a banke su svoja potraživanja prodala srpskom tajkunu.
 Reci nam što je sjajno u tome, već sutra novi gazda može svakom 5. u Konzumu reći ono što je sinoć rekao novi gazda Imote.
“Nek novce traže od onoga tko im je dužan, ja sam ovo kupio “.
Ne pričaj nekome da si ga spasio, da imaš imalo časti jučer s trebao smijeniti šeficu USKOKA.
Dvije godine radi na optužnici koju su sami povukli, vele da ide na popravni, dok će oni popravljati, Todorić će se izvući na međunarodnom sudu i opet će građani Hrvatske od svoje mizerije
 morati plaćati tvoj ogromni uspjeh, a to je bilo spašavanje Agrokora.
I o tome si zaboravni Premijeru s istim fanatičnim pogledom u očima, pričao dvije godine .
Pusti priče, one su kao oštrica noža u srcu umirovljenika koje je su ti i tvoji prethodnici pretvorili od ponosnih radnika u siromahe.
Danas se oni osjećaju kao izbjeglice u vlastitoj domovini, žive život sirotinje, skrivaju se jer ih je sram što nemaju ono što su zaradili.
Pusti priče i potraži drugi posao, građani Hrvatske, onih 50% koji hodaju po rubu siromaštva, u njima kipi, a sve što kipi i prekipi  ako se ne smanji vatra.
 Ti svaki put kad progovoriš još malo vatru pojačaš.
Kad prekipi bit će opečenih,
Shvatit ćeš što znači rečenica koju smo često čuli u zadnjih 30 godina:
 “Tko će me zaposliti s 50 godina?”
 Shvatit ćeš što je jučer shvatila i Piroška, a neki dan Gabrijela, kada su iz svojih “dvora” odlazile u dvokrevetnu sobicu u Remetincu , shvatit ćeš da je oteto prokleto, da su onaj tko krade i onaj tko” lojtre”drži od iste “fele”.
Ti si dragi Premijeru na čelu ove ekipe koje je zgrtala milijune, ti si odgovoran što su zakoni takvi da je optužnica za Sanadera u ” aferi Dioki”
 otišla u zastaru, a radilo se o 19 milijuna štete na račun građana Hrvatske,
Niti nemoj ići u Vukovar, niti jedan poginuli branitelji nije pao da bi Piroška imala vilu na Pantovčaku, da bi Gabrijeli osvanuo Mercedes u dvorištu, da bi ovaj tvoj iz mladeži HDZ-E držao milijune ispod kreveta.
Ne skrnavi žrtve sa svojom svitom kandidata za Remetinac sa statusom branitelja iz “Švica bojne”, ostani odgovoran, budi doma i potraži posao.
Hrvatska neće propasti bez tebe već će odahnuti bez tebe !
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo