Podjeli

Nađena je kuća puna novaca, negdje u Samoboru. Neće reći koliko vjerojatno još broje, povezano je s Kovačevićem, ali kuća nije njegova.
Tko zna koliko je još kuća, a da vlasnici na papiru niti ne znaju da su pune novca. Trebalo bi zaviriti i u grobnicu.
Nema boljeg mjesta za sakriti novce nego na grobnici u Aleji Velikana. Možda  i ploča klizi na daljinski. Gosp.koja je bila potpredsjednica “Kluba”, veli da nije ni znala da obnaša tu počasnu dužnost,samo joj je Kovačević rekao da će “Klub” biti veza između akademske zajednice i gospodarstva. Marić je trebao kod Kovačevića posuđivati novce za spas “Gospodarstva” a ne da je uzimao iz” Mirovinskih fondova. “
Gosp. Ćaćić veli, da je Kovačević jako fin čovjek, da je on napisao mirovinsku reformu,a da su druženja u ” “Klubu”  bila skromna.
Sad umirovljenici znaju kome da zahvale što tako “dobro” žive, sve pronađene novce podijeliti umirovljenicima za usklađivanje.
To su njihovi novci, da nisu njima uskraćivani, ne bi ovi imali za krasti.
Svi koji su posjećivali” Klub”, moraju biti sumnjivi, sigurno su tamo u fušu brojili i pakirali novce za transport po   “Sigurnim kućama”.
Sve se ispremiješalo u našoj državi, akademici kradu, ministar Božinović umjesto lopova lovi Corona bolesnike, dr. Markotić prodaje kapi za nos, pravnik Premijer postavlja doktorsku dijagnozu Predsjedniku, koji je isto pravnik,
ali nema pojma (veli Plenković) o kaznenoj istražnoj proceduri.
Ova je dijagnoza jako gadna, čvrsta kohabitacija pretvorila se u jako prljavu igru.
A građani i svijet gledaju, gledaju i oni koji bi trebali dati novce za oporavak.
Ne bude dobro, nisu oni ludi, ne budemo dobili novce za oporavak, o tome bi trebao misliti Plenković, umjesto da smišlja gadosti za Predsjednika.
Građani skupljaju, broje i pamte, neće tu pomoći naručene ankete o porastu rejtinga HDZ, ako pravi dečki mogu kupiti grobnicu u “Aleji Velikana”, onda je kupnja dobrog rejtinga, mačji kašalj za njih.
No ima i dobra vijest, Corona nas je obišla da nismo ni znali, 25% građana ima T stanice, to je jako veliki broj i očekuje se imunitet “krda” na početku turističke sezone 2021.
Jako zgodno su se poklopili datumi, valjda će se do tada rasprodati sve kapi za nos. Samo da se do tada pronađu, sve  za novce  “Sigurne kuće”, bit će i love tada.
Dečki si nek osnuju “Klub” u Remetincu, omogućiti svim starim članovima siguran ulaz, mogu i oni koji su slučajno svraćali, neka i dalje bude skromno i veselo.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo