Podjeli

Iako smo samostalni trideset godina, izgleda da do sada nismo čuli niti jednog “hrvatskog” narodnog zastupnika u Saboru kako govori o izumiranju naroda.
Zastupnik Pavliček lijepo nam je iznio podatke o tome kako kao narod nestajemo, no prave razloge ipak nitko ne iznosi.
Gdje se krije pravi razlog raseljavanja i izumiranja nije teško otkriti.
Sve što trebamo je malo aktivirati sivu tvar, povezati kakva nam je vlast i kakav je narod i eto zaključka.
Posljednji podatci govore kako nas ima ispod četiri milijuna, istina, ali to je stara vijest.
Pravu tragediju će otkriti predstojeći popis stanovništva zbog kojeg bi polako mogli početi čupati kosu s glave.
Koliko Republika Hrvatska ima radno sposobnog stanovništva, a koliko ima umirovljenika?!
Došli smo do omjera 1:1, tragično.
Razmišlja li Vlada o tome hoće li današnji radnici u RH opće imati mirovine ili je trenutno glavna briga gospodinu Plenkoviću kako lagati o milijunskim iznosima koji se kriju po kućama lokalnih HDZ moćnika?
Možda ključ demogtafske obnove stoji u tome?!
Osiromašen, prosječan Hrvat teško će se odlučiti na zasnivanje obitelji u Republici Hrvatskoj, često i oni s diplomom bježe vani glavom bez obzira.
Pitate li se zašto ne rade u domovini?!
U domovini za njih nema mjesta zato jer su se ta mjesta odavno rezervirala za članove famozne dvjestojke, dok je za stoku sitnog zuba rezerviran prvi vlak za inozemstvo.
Upravo po obrascu iz sedamdesetih država funkcionira i danas.
Otac je onda odlazio, majka je ostajala s djecom, danas odlaze mladići i djevojke, bezpovratno.
Iako slušamo s televizije kako Vlada uvodi nove demografske mjere, mladi to gledaju s podsmjehom, dok prosječan glasač HDZa pozdravlja novu mantru vladajućih.
Dječiji doplatak za nezaposlenu majku iznosi 238 kuna, porodiljna naknada za nezaposlenog roditelja iznosi 2 328 kuna.
Paket pelena košta cca. 100 kuna, cijena jedne kašice je 12 kuna, hrana za dijete je 70ak kuna.
Cijene vrtića, kao i “besplatnog” obrazovanja nepotrebno je navoditi.
Vlada će tako doplatak za dijete s 238 kuna povećati, vjerojatno na 300, a rodiljnu naknadu, eventualno na 2 500 kuna, ah kako li su samo darežljivi.
Za zaposlene roditelje situacija nije značajno bolja, prosječna hrvatska plaća pokriva sve, naravno ako vam banka dozvoli prekoračenje, a onda stvorite dug iz kojeg se nikada nećete iskoprcati, jer fora je u kamati, krizi, smanjenju primanja uzrokovanog ovim ili onim, a da ne spominjemo ovrhe i otkaze koji nas tek čekaju.
Vlada će i u ovom slučaju biti darežljiva i podignuti plaću za kojeg Jelačića ili Dobrilu i time se busati u prsa, sve to dok narod izumire, a oni za vrijeme tih mantri pune svoje džepove i plaće im uredno rastu za koju tisućicu.
Razlog demokratskog kraha nije od jučer, već trideset godina gledamo i podržavamo pljačku imovine nas i naše djece, a onda se čudimo bijeloj kugi u Hrvatskoj.
Možda će situacija biti bolja jednog dana kad narodu zaista prekipi i bez raznih Turudića, Nobila, Milanovića i Plenkovića izrekne pravovaljanu presudu ubojicama i lopovima.
Možda tada Tomica lučka kapetanija više ne bude direktor Hoto grupe, a vjerojatno će se smanjiti broj lokalnih činovničkih parazitina po općinama.
Vjerujem da se lijek za bijelu kugu krije i u ministarstvima gdje je uhljebljivanje na zavidnoj razini, a zadnji udarac bijeloj kugi zadat će bankovni računi dvjestojke skriveni u poreznim oazama.
Do tog dana slušat ćemo o izumiranju naroda, mantrama o demografskoj obnovi, dok će ovdje naseljavati trećezemaljske inžinjere i liječnike.
Njima će omogućiti besplatno stanovanje, obrazovanje i zdravstvo, ali će im dnevnica biti koji Dobrila, ban Jozo ili Gunda, ipak su to milijuni s obzirom na afrička primanja.
Vladajući će nastaviti svoju politiku, dok će se narod i dalje brčkati u kaljuži kanalizacije, ali uz malu dozu tamnoputih islamističkih terorista koje nam Plenki dovodi na mala vrata.
Nova radna snaga bi mogla izvršiti uskoro i koju detonaciju na Jadranu, da nam propadne i ovo malo jada od turizma koje imamo.
No, Plenki ekipica u njima vidi lijek za bijelu kugu, naravno, zato će nas uskoro prevladati crna kuga zahvaljujući našim bezmozgim femini-homo liberalkama koje će izlaziti na prosvjede uz transparetne “Refugees welcome”, pritom noseći sunčane naočale.
Lijek za bijelu kugu neće donijeti nikakav političar, niti zastupnik koji laje kada zatreba, već isključivo narod u onom trenutku kada mu se otvore oči, a ako je suditi po povijesti, prije će svanuti 30. veljače.
Stoga bih više volila da izumremo kao Spartanci nego kao cappuccino, kako mi, tako i cijela Europa, jer lijeka ovoj Sodomiji nema sve dok podržavamo izdajnike, kako u Europi, tako i kod kuće.
Što se naših saborskih vikara tiče, vikat će dok im se slatko ne priprijeti.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema