Podjeli

TKO JE, S KOJIM RAZLOGOM ŽIDOVSKOJ ZAJEDNICI ISPLATIO SKORO MILIJARDU KUNA?!

Vijest koju nećete pročitati u medijima.
Prešućena krađa hrvatskog naroda na temelju povijesne manipulacije uspješno je provedena u režiji soroščeta ili judovčeta Andreja Plenkovića.
Ognjen Kraus, čelnik židovske zajednice nije u Jasenovcu iznio tvrdnju kako mu je na račun na temelju ničega sjela gotovo milijarda VAŠIH kuna, za stvar koju NISTE počili.
Svake godine na spomen “stradanja” žrtava radnog logora Jasenovac, slušamo kmečanje raznoraznih manjinskih skupina koji isto to kmečanje unovče bolje nego nekadašnje narikače na seoskim sprovodima.
Valjda danas, što si veći kmečavac i lažov bolje profitiraš. Tako je od 2 milijuna njih, nastradalo njih šest, radni logori su postali koncentracijski, a vječna sotona je nakon 1945. obukla anđeosku halju.
Kako je svima opće poznato tko stoji iza uspona komunizma, komunističkog manifesta i općenito komunističke ideje, uzaludno je spominjati da je ista ta sotona držala ljestve ubojicama obitelji Romanov s čijim je rušenjem svo zlo počelo. Najkrvavija ideologija i danas sije zlo pod njihovim pokroviteljstvom.
Vratimo se mi na konkretan hrvatski slučaj.
Tko živi u njihovim stanovima iz kojih su izgonjeni i zašto im isti ne plate odštetu, već sve pada na leđa i tanak budžet države, koja je ionako na staklenim nogama.
Nije li se taj novac mogao uložiti u nešto pametnije?!
Stambeno zbrinjavanje mladih?!
Otvaranje radnih mjesta?!
Plaćanje dugova u zdravstvenom sustavu?!
Financijska injekcija malim poduzetnicima?!
Obrazovanje djece slabijeg imovinskog stanja?!
Po kojoj logici, Republika Hrvatska, koja nije niti pravna nasljednica NDH, države gdje je žena prvog čovjeka bila židovka ima potrebu plaćati odštetu temeljenu na nečijim urbanim legendama?!
Ista stvar će se dogoditi i sa Srbima, sutra će Andrej vjerojatno obeštetiti Teslin živalj kojeg genocidišemo već par stoljeća na njihovim vekovnim ognjištima, a tu priču vam serviraju oni kojima je u interesu posijati zlo između dva bijela europska naroda.
Izgleda da je našoj vladi važnije obeštetiti pleme bezobrazno bogatih nego li pomoći vlastitom narodu.
Iz toga svega možemo zaključiti da Krausovo kmečanje zbog izmišljenog antisemitizma u Hrvatskoj jednostavno nema smisla, kao što su besmisleni dimnjaci koji rastu iz zemlje i drvena vrata.
Možda bi bilo razumnije u Hrvatskoj razgovarati o antihrvatstvu i antihrvatskoj politici koja se provodi po uzoru na antibjelačku politiku diljem svijeta koju financiraju ti isti “nevini anđelčići” velikih noseva.
Mene na koncu zanima tko će Hrvatskoj isplatiti štetu za genocid počinjen nad Hrvatima u Bleiburgu. Engleska ili Srbija, kao pravna nasljednica SFRJ koja je isti genocid počinila 45″ i 90″?!
Zanima me hoće li lopovska družina koja je provela privatizaciju dok su mladi ginuli na prvoj crti vratiti firme s kojima su uništili našu budućnost za koju su naši očevi krvarili?!
Ima li narod u planu zatražiti odštetu za 300 000 raseljenih mladih, prodanu INU, telekom i banke ili će nastaviti šutjeti i plakati nad tužnom sudbinom Pupovčeva, Krausova ili Kajtazijeva življa od čije je sudbine daleko tragičnija sudbina hrvatskog naroda?!
Možda na koncu isplatimo i odštetu pederima jer se ne mogu cmokat javno u ovoj ustaškoj antisemitskoj, antisrpskoj, a po novom i antipederskoj zabiti?!
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika