Podjeli

Poštovani gospodine Plenkoviću,

Vaše jučerašnje prijetnje hrvatskim seljacima, koji su sustavnom korupcijom i tržišnim neredom dovedeni pred egzistencijalni slom, jest za svaku osudu.

Prijetiti hrvatskim seljacima podacima koje je prikupila tajna policija SOA, jest odraz Vašeg totalitarnog poimanja političkog uređenja države.

Ta Vaša, i Milanovićeva SOA, koja je po zakonu dužna prijavljivati DORH-u spoznaje o kaznenim djelima, to nikada nije učinila. Toj Vašoj SOI se pred nosom kradu milijarde, ali SOA je slijepa na opći lopovluk i ne služi hrvatskim građanima, već korumpiranim moćnicima. 

Podaci Europske komisije neumoljivi su i potvrđuju da je RH u suzbijanju afričke svinjske kuge (ASK) država koja je (razmjerno svojoj veličini) ubila najviše domaćih svinja, a najmanje divljih svinja, a upravo su divlje svinje glavni uzročnici same ASK.

Vaša vlada nije poduzimala preventivne mjere niti je ispravno postupala tijekom zaraze ASK-om, već ste neorganizirano doveli stotine hrvatskih seljaka na rub egsitencije te ste nanijeli tešku štetu svinjogojskom fondu u Hrvatskoj

Potpuno je jasno da vlada, kao što je Vaša, koja je u potpunosti posvećena korupciji i pljačkanju svoga naroda, ne može biti uspješna u ispravnoj primjeni zakona ili zaštite od određenih zaraza, a ASK je to do kraja potvrdila.

Suočeni s činjenicama koje je objavila Europska komisija, a koje dokazuju štetnost Vaše politike, Vi po starom obrascu iz totalitarnih vremena klevećete hrvatske građane da su ekstremisti. 

Jedini ektremizam, gospodine Plenkoviću, koji u Hrvatskoj postoji, jest ekstremni lopovluk koji ste uspostavili u Hrvatskoj.

Ta Vaša SOA koju citirate, nije pronašla nijedan tajni račun hrvatskih građana u inozemstvu, a kako bi i mogla kad jedan od čelnih ljudi, Davor Franić, živi u ekskluzivnoj zgradi skupa s Vašim tajkunom Vujnovcem, koji je upleten u niz koruptivnih afera, bez pravosudne reakcije, a iz razloga što ste to pravosuđe blokirali u zakonitom radu.

Gospodine Plenkoviću, Vi ste pravni poredak, protivno Ustavu i Europskim normama, podredili gramzljivim moćnicima, Vi štitite Pavla Vujnovca i Ivana Vrdoljaka, Vi sprječavate procesuiranje odgovornih za požar u Osijeku, kao i za željezničku nesreću kod Novske.

Franu Barbarića smjenjujete zbog protupravne radnje, ali kao fizičke osobe, ali ne zbog sveopće korupcije koju je činio kao predsjednik Uprave HEP-a.

I ovdje pokazujete svoj jugo-udbaški kod, jer, kao što svi znamo, u komunističkoj Jugoslaviji su direktori, koji su pronevjerili na desetke milijuna tadašnjih maraka, smijenjivani zbog putnih naloga od sto maraka – po modelu: ”pojavu osuditi, a druga spasiti”.

Grdno se varate ako mislite da ćete prijetnjama represijom spriječiti bunt većine hrvatskih građana kojima je dosta Vašega lopovluka.

Volju naroda nitko i nikada nije mogao skršiti, niti pobijediti.

Hrvatskim građanima je dosta nepravde, niskih plaća i visokih cijena,

hrvatskim građanima je dosta sudova koji sude protivno zakona, i protiv svoga naroda, a u korist korumpiranih moćnika, i konačno, 

hrvatskim građanima je dosta drugorazrednog statusa unutar EU, kojega ste Vi i Vaši saveznici uspostavili, sprječavajući europske vrijednosti i vladavinu prava u Hrvatskoj.

S poštovanjem,

Karolina Vidović Krišto

zastuonica i predsjednica OIP-a


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika