Podjeli

Danas u prvoj polovici trećega milenija moramo pokušati razumjeti ovo vrijeme prijetnji, izmišljenih pandemija, migrantske krize i latentnog financijskog i gospodarskog sloma. Nije jednostavno dosegnuti istinu ove sumorne svakodnevice pored medijskih te raznih drugih političkih laži i predstava.

Važno je svakoj osobi u ovoj okupiranoj državi Hrvatskoj iznaći najbrži i najlakši način spoznaje znakova vremena. Ti se znakovi najlakše otkrivaju u tragu nastajanja modernih država. Istražimo li nekoliko europskih i svjetskih država u svom nastanku, lako iščitamo da se u svima skriva trag tajnih društava na čelu s najraširenijom masonerijom. Tako nailazimo na trag slobodnih zidara u nastanku „Francuske republike,“ potom moderne Turske na čelu s masonom Ataturkom, Italije s masonom i okultistom najvišeg stupnja Garibaldijem, poslijeratne Njemačke, Češke, Jugoslavije, a Englesku i SAD ne treba spominjati. Tu su i brojne druge izvaneuropske države poput Argentine, Indije, Maroka, Iraka itd.

Princip nastanka država se veže isključivo za tri glavna stupa a to su vojni sektor, znanost i trgovina. Ne treba biti previše mudar pa tu uključiti dominaciju na morima, religijski i vjerski čimbenik, te nezaobilazne medije, – poglavito u novije doba. Najvažnija agenda kroz stoljeća bila je DIVIDE ET IMPERA, koja se prilagođavala i modificirala u odnosu situacije na terenu i političko diplomatskih skrivenih igara koje je stoljećima provodila tajnovita masonerija.

Slobodni zidari su preko navedenih ratno huškačkih i diplomatskih smicalica podmetali ratove, nemire i sukobe, te svojom razgranatom mrežom zatvarali i sprječavali izlazne varijante zaraćenih strana i država ka miru i detantu. Ovom prikazu treba odmah dodati da konvencionalni, u medijima mainstream i tzv. udžbenički prikazi stanja stvari u politici, diplomaciji i ratovanju bivaju lažirani i prilagođeni vladajućoj i skrivenoj masonskoj doktrini koja uglavnom izuzima i prikriva svoje prave namjere i djelovanje kroz povijest. Tako da je od preuzimanja najznačajnijih svjetskih Sveučilišta od strane navedenih tajnih društava, sustavom “kap po kap,” znanstvena paradigma ovoga svijeta doživjela totalni preokret. Važno je dodati da je uz tu agendu promjene znanstvene sekularne paradigme provedeno i rušenje gotovo svih europskih kršćanskih kraljevskih obitelji, što je protubožjim silama bilo važno u napadu na kršćansku Europu.

Tako je ponajprije pala kraljevska loza Francuske, a za njome sve redom kroz vrijeme do groznog smaknuća ruske kraljevske obitelji Romanovih. Od tada do novijeg doba na mala vrata uveden je sotonski politički sustav demokracije s državnim parlamentima koje je masonerija do današnjih dana lako kontrolirala preuzimajući uz to i sve Narodne banke država svijeta.

Kruna svjetskog globalnog poretka bilo je Nixonovo ukidanje „Zlatnog standarda“ 1971.godine, uzrokujući time nekontrolirano tiskanje novca uz napumpavanje financijskog balona do neviđenih razmjera. U tom i takvom masoniziranom svjetskom poretku nezadrživom brzinom rastu korporacije koje su odreda globalizirane i nastupaju danas s naslova država uz pomoć krupnih bankarskih kuća kojima se gotovo niti jedna država ne može suprotstaviti. Znano je da njima upravljaju nekoliko desetaka obitelji s nevidljivim masonskim upravljačima iz sjene koje nitko ne poznaje.

Polazeći danas od ovog stanja, u svakodnevnom komuniciranju treba uminuti mainstream govor kada se kaže “Amerika napala Irak, “Njemačka želi ruski plin,” potom “Hrvatska odšutjela Vučićeve uvrede,” ili “Hrvatska potpisala ugovor sa EU o razmjeni migranata,” jer svi ti medijski naslovi nemaju ama baš nikakve veze sa stvarnošću.

Dakle prihvatimo li gore navedeno stanje u svijetu, dolazimo do spoznaje da u novom svjetskom poretku masoneriji ne postoji, još manje treba DRŽAVA, osim što se u posebnoj doktrini i cilju što veće obmane obvezno koristi naslovima istih kako bi prikrila i u isti čas zavela ljude svijeta. Ukratko nije Amerika napala Irak, niti Srbiju, niti je Amerika izvela sjevernoafrička proljeća, već to čini malobrojni entitet svjetske masonizirane i nevidljive velevlasti koji je uzurpirao i prisvojio sve te vojske i vojne saveze podčinjavajući ih svom nevidljivom upravljanju. Tada djelujući s naslova navedenih država i vojnih saveza u svom ezoterijskom i spiritističkom protubožjem duhu hrle ka dolasku i postavljanju antikrista na svjetski tron.

Ne postoje u stvarnosti odluke Merkelice, Milanovića, Plenkovića, Vučića, Makrona, jer su oni svi pod visokim stupnjem masonske kontrole u kojoj smiju izabrati boju kravate, materijal suknje ili odijela, ili neku predstavu u kazalištu, dok su sve ključne odluke pod navedenom kontrolom. Jednako tako diplomacija ne postoji unutar zemalja Eu, već je svedena na obična nevažna blebetanja, zadjevice farsu, te svaka zemlja smije obavljati diplomaciju na razini smeća u vrijednosti pet lipa. Države su bukvalno poput Grofovija obvezne za sve pitati “Kralja.” Sav javni medijski, kulturni, vjerski, sportski politički i ini život se odvija po uzoru na moderno englesko kazalište gdje se publika miješa s glumcima i u jednom interaktivnom karuselu i kolopletu ludila s elementima shizofrenije vrti sumornu i ispraznu svakodnevicu kojoj svjedočimo iz dana u dan.

Mi se kršćani u tom naviještenom ludilu ne borimo ni protiv nevjernika, ni masona, ni komunista i inih bezbožnika, već hodimo putem Mesijinim kako bi umnožili vjerničko stado na putu prema Spasenju.

 

Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema