Podjeli

20 godina rada,truda,zalaganja,izlaganja,podmetanja leđa i svega što ovaj odgovoran posao nosi… Najprije želimo zahvaliti a onda čestitati u naše ime i ime građana grada Zagreba.

Znamo da nije bilo niti je lako, ali gledajući sa strane,čini se da Vi to radite nevjerojatnom lakoćom! Znate kako čovjek nebi funkcionirao i živjeo bez srca,tako ni naša metropola Zagreb nebi funkcionirala bez Vas i Vašega rada. Nebi ulazili u priče i afere koje kolaju medijskim prostorom,kao u svakoj političkoj karijeri,ima glasina,onih istinitih i onih manje istinitih,ali kao što stara izreka kaže “Za dobrim se konjem prašina diže” i nije važno što se priča nego tko priča…

Dakle imajući na umu sve uspješno provedene projekte,kulturna zbivanja,organizaciju gradskog sustava,razne manifestacije,uspostavu javnog gradskog prijevoza tamo gdje nekad nije bio dostupan,sufinanciranje i financiranje raznih događaja,dodijelu novčanih sredstava Udrugama,Zakladama,roditeljima,umirovljenicima,ljudima u potrebi,školama,vrtićima,dodijele javnih gradskih stanova,izgradnju i urbanizaciju grada,promociju grada kao kulturnog i turističkog središta,pomoć građanima kada je to najpotrebije,nesebičnost,trud,rad,efikasnost i nadasve čovječnost, hvala bi bila malena kap u moru napravljenoga i postignutoga, i ne samo od strane Vas kao predstavnika grada nego i vaših suradnika koji zajedno sa Vama i nama građanima,čine ovaj grad onakvim kakav danas je.

Zaista jedan uzor kulture,poštovanja drugačijeg,sluha za druge,otvorenosti za kritike i pohvale,suradnju s drugima,pomoći drugima,i svega onoga što jedan građanin ili građanka treba kako bi mogli normalno i mirno živjeti u gradu,školovati se,raditi,osnivati obitelj i stariti. Naravno, uvijek se nađe skupina nezadovoljnih, svoje nezadovoljstvo ponekad izražavaju na krivi način, popularnim izlaženjem na balkone te lupanjem loncima…

Što i nije neki parametar, obzirom na duljinu trajanja Vašega mandata i svog povjerenja koje ste dobili od strane građana, ali kako živimo u demokratskoj državi, svačije mišljenje je važno, te ga individue imaju pravo iznijeti.

Povodom današnjega dana, još Vam jednom želimo zahvaliti na dosadašnjim postignućima,čestitati Vam na istima te zaželjeti puno uspjeha u daljnjem radu!

“Idemo delat”!

 

Portal “Bez Cenzure”,književnica i novinarka:Jadranka Balatinac

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema