Podjeli

Nedavna pobuna u SAD ispred Capitol Hill-a posljedica je izborne prijevare koja se dogodila tijekom posljednjih izbora u SAD! Na žalost tu činjenicu nitko ne smije reći ni u SAD ni u EU, pa napose ni u Hrvatskoj. Posljednji izbori u SAD su diljem EU praćeni vrlo površinski, upravo zato što su baš svi mediji i njihove vlade podržavali izbornu krađa u SAD protiv Donalda Trumpa. Razlog je jednostavan, jer su diljem EU vlastodršci manje ili više ekstremna ljevica. Zbog toga što sam osoba koja već desetljećima živi na Sjevernoj Americi, a živio sam i radio i u SAD i u Kanadi, dajem si za pravo za podrobnije poznavanje prilika u SAD i Kanadi od prosječne osobe.

Stoga pođimo ponajprije od toga kako je izvršena izborna prijevara u SAD.

CNN i još neki drugi mediji od samog početka kampanje nametali su „potrebu“ za dopisnim glasovanjem zbog „rizika“ od širenja virusa korone tijekom glasovanja. Interesantno je odmah na početku spomenuti kako tim medijima prosvjedi povodom ubojstva Geogra Floyda nisu ni malo predstavljali rizik za širenje korona virusa. Bilo kako bilo, demokrati i njihovi mediji nametnuli su dopisno glasovanje kao „neizbježivu“ potrebu na izborima u studenom prošle godine.U svrhu pristizanja glasova na vrijeme, dakle prije završetka izbora, zatraženo je rano glasovanje birača za dopisno glasovanje od nekih gotovo dva mjeseca prije izbora! To je također odobreno, tako da su birači mogli glasovati dopisno čak 60 dana prije izbora.

Procedura dopisnog glasovanja za birače bila je jednostavna. Birač bi jednostavno preko interneta preuzeoglasački listić, popunio sa svojim osobnim podacima kako bi se identitet birača potvrdio u izbornom mjestu gdje bi dopisni listić pristigao. Već tada je bilo vrlo sumnjivo neprekidno ponavljanje CNN-a i drugih „političkih analitičara“ kako u dopisnom glasovanju „svi“ glasuju za demokrate! To nitko ne može znati ako postoji tajnost glasovanja i to je bio odmah prvi problem.

Izbore su nadgledala povjerenstva sastavljena i od demokrata i od republikanaca, što znači da su pristup biračkim popisima imali svi iz povjerenstva za nadgledanje izbora! Na dan izbora, otvorena su birališta i u 21:00 sat zatvorena. Svi glasovi, dopisni i izravni, pristigli do tog trenukau 21:00 sat jasno su dali pobjedu Donaldu Trumpu!

Međutim, tada nastupa preokret! Javnosti se u izbornoj noći, nakon zatvaranja birališta obratio Biden sa riječima „budite strpljivi, nije sve još gotovo“! Naravno, Bidenova „kuhinja“ je već tiskala glasove! Biden je formirao svoj tim koji je jednostavno pratio tko je glasovao izravno i dopisno, a onda je taj njegov tim popunjavao biračke listiće u ime onih koji nisu glasovali ni dopisno ni izravno i tako popunjeni birački listići su slani poštom po zatvranju birališta. Podaci o biračima bili su dostupni u povjerenstvima koja su nadgledala izbore. To popunjavanje glasačkih listića nastavljeno je danima nakon zatvaranja birališta, pa su hrpe i hrpe glasačkih listića dolazile čak 5 dana nakon okončanja izbora i baš svi do jednog su bili samo za Bidena, svi do jednog su samo glasovali samo birači demokrata! Sva „kašnjenja“ u dostavi biračkih listića događali su se samo i jedino u državama u kojima je Biden gubio izbore u trenutku zatvaranja birašlišta! Dakle 60 dana nije bilo dovoljno pošto dostaviti glasačke listiće! Istodobno, baš svi „zakašnjeli“ dopsini glasački listići su bili za Bidena i niti jedan jedini za Trumpa!

Da se upravo to događalo nabolje potvrđuje činjenica što su glasački listići„kasnili“ sa dolaskom recimo u državi Maine koja je površine tek 91,600km2 i broji 1,344 milijuna pučana, a nije bilo nikakvog kašnjenja glasova u jednoj Californiji čija je površina 423,970km2 i broji39,368 milijuna pučana! U Californiji su glasovi odmah svi izbrojani i nitko nije slao gaslove dopisno, jer tamo demokrati uvijek pobjeđuju! Naravno, kada su zatvorena birališta Biden je u Maine državi gubio izbore, ali je sa dostavom „kasnih“ glasačkih listića pobjedio u toj državi. Slično je i sa Sjevernom Karolinom, a ona je po površini 139,390km2 i broji 10,488 stanovnika. Dakle, izborna prijevara je posve jasno izvedena u svim državama u kojima je Biden izgubio izbore. Naravno, guverneri u svim tim državama su bili iz stranke demokrata! Dopisni glasovi koji su „kasno“ pristizali, jer su popunjavani od strane posebnog tima koji je formirao Biden i njegova klika za sve one osobe koje nisu uopće izišli na glasovanje.

Stoga provjera ispravnosti glasovanja nije mogla biti dovedena u pitanje, jer baš svi glasački listiići koji su kasnili sa dostavom točno su popunjeni! Stoga provjera identiteta birača nije mogla biti dovedena u pitanje.

Ovakva operacija prijevare na izborima mogla je biti izvedena samo uz učešće CIA koja je svo vrijeme bila u rukama demokrata. Dokaz tomu je pregršt „novih“ dokaza zadnjih 4 godine o umješanosti Trumpa u izmišljene malverzacije koje je stalno plasiorao CNN! Tako je bila poznata propala podvala CNN, kada su dobili „povjerljivu fajlu“ o dokazima korupcije Trumpa i Putina za koju je CNN platio čak 7 milijuna dolara! Narvano nije bilo ničega, a „povjerljivi“ izvjestitelj je nestao! Taj izvjestitelj bio je provaljeni špijun CIA od strane ruske obavještajne službe FSB!

Naravno, postavit će se jednostavno pitanje, zbog čega je demokratima baš toliko zapelo maknuti Trumpa, preciznije rečeno što je to što žele učiniti demokrati?

Pozornost treba staviti na Kinu i Sjevernu Koreju. Naime, Sjeverna Koreja je prepuštena sama sebi! Ne uživa Sjeverna Koreja više podršku Kine kao nekad, a još manje od Rusije! Dakle, Sjeverna Koreja nema više niti jednu od velikih država za svog saveznika. Upravo zato Kim Yong-il puca svoje rakete kako bi zaplašio susjede, jer je prepušten samome sebi! Demokrati smatraju da je došao trenutak konačno uništiti komunizam u Sjevernoj Koreje i to vojnim putom. Biden je u izbornim kampanjama isticao svo vrijeme kako su svi diplomatski načini iscrpljeni za promjenu u Sjevernoj Koreji i rezultati nisu ostvareni! Međutim, bilo kakva vojna intervencija protiv Koreje zahtjeva „neutralnost“ Kine, odnosno njezino ne mješanje u eventulani vojni sukob.

Upravo to je problem za demokrate. Trump je zaoštrio svoju politiku prema Kini koja je u trenutku dolaska Trumpa na vlast imala čak 500 miljardi dolara suficita u trgovini sa SAD! To je cijena ne miješanja Kine u eventulani sukob SAD sa Sjevernom Korejom. Sa druge strane, Trump je započeo mirovne pregovore sa Sjevernom Korejom! Dakle, posve suprotno od vanjskopolitičkog i vojnog cilja koji su si zacrtali demokrati i CIA!

Mada zloduhi proroci nisu nikad popularni, ipak ću ovaj puta to biti i dati svoje „proročanstvo“ o događanjima koja će se odigrati u SAD. Biden će sigurno za najdulje godinu dana „iznenadno“ preminuti, jer CIA i demokrati ne podnose „preživjele“ svjedoke političkih ujdurmi kao ova izborna. To se jasno može spoznati i sa ubojstvom braće Kennedy. Stoga ostarijeli Biden će sigurno „iznenadno“ preminuti za godinu dana! Njegovu dužnost preuzet će politički diletant Kamala Harris. Sa Kamalom kao predsjednicom će se vojna intervencija u Sjevernoj Koreji moći izvesti bez problema!

Dr. Tihomir Janjiček


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.