Podjeli

Dragi Štef,

Zahvaljujem Ti na pohvalama mog govora s predstavljanja u Tisnom o ulozi ZDS u sluganskoj hrvatskoj politici:

http://bezcenzure.hr/vlad/thompson-i-vatreni-simboli-hrvatskog-ponosa/

http://dragovoljac.com/index.php/razno/22476-thompson-i-vatreni-simboli-hrvatskog-ponosa

Nije prošlo puno vremena pa se sve potvrdilo u Kninu.

Potom je i sam Pupovac ukazao na činjenicu da će i dalje ZDS služiti da hrvatski političari dokazuju svoju odanost Memorandumu SANU 2. tako što ZDS:

‘Treba maknuti iz legalnog prostora. To je, bez obzira što se koristio tijekom rata 1991. – 1995., taj pozdrav je originalno ustaški pozdrav, pozdrav jedne kvislinške tvorevine koja je bila zločinačka i koja je počinila genocid na židovima, Romima i Srbima, koja je istrebljivala sve protivnike režima, prije svega, antifašiste. Taj pozdrav narušava ono što se u današnjoj Hrvatskoj želi stvoriti, a to su čvrsti demokratski temelji, mir u zemlji, mir na granicama i pomirenje između Hrvata i Srba.Taj pozdrav narušava ono što se u današnjoj Hrvatskoj želi stvoriti, a to su čvrsti demokratski temelji, mir u zemlji, mir na granicama i pomirenje između Hrvata i Srba”,

Upitan hoće li to biti uvjet za ostanak SDSS-a u Vladi, Pupovac je rekao: “Ne govorimo u uvjetima, to je zajednički posao ne samo nas u koaliciji nego zajednički posao svih političkih stranaka, svih ključnih političkih aktera u zemlji koji trebaju znati da ovako nešto, kao što smo čuli na margini, je nešto što teško kompromitira Hrvatsku i teško narušava ono što je izgrađeno i ono što se treba sagraditi u odnosima između Hrvata i Srba.”

https://narod.hr/hrvatska/pupovac-ponovno-protiv-zds-treba-ga-maknuti-iz-legalnog-prostora

Naravno, Srbima je laž najviše pomogla u povijesti pa Pupovac laže da je ZDS pozdrav iz NDH jer, kao što znaš već sam se narugao Predsjedniku Ustavnog suda RH koji je to isto tvrdio (Hrvatske sluge moraju lagati kada to rade Srbi), pa je u naslovu mog pisma na portalu narod.hr to i istaknuto:

https://narod.hr/hrvatska/akademik-pecaric-separovicu-pozdrav-zds-datira-otprije-ndh-tvrdite-li-da-je-postojala-jos-1932-godine

A te 1932. godine imali smo prvu Jugoslaviju i fašističku vlast u njoj. Dakle ZDS je nastao kao antifašistički pozdrav

S druge strane srpski pozdrav s tri prsta je nastao iz vremena fašističke vlasti Slobodana Miloševića.

Vidjeli smo kako prikazivanje filma o „Oluji“ koji je nagrađen u SAD srpske sluge na vlasti u RH ne dozvoljavaju jer u njemu tadašnji veleposlanik SAD-a u RH govori o fašizmu Slobodana Miloševića.

Kako bi to smjeli dopustiti kada u isto vrijeme sluganski prihvaćaju srpski zahtjev koji je još iznio Velko Džakula prije sedam godina kako „treba slaviti i srpske žrtve u isti dan” kad i hrvatske.

http://bezcenzure.hr/toptema/predstavljanje-knjige-mojih-sto-knjiga-u-tisnom/

http://dragovoljac.com/index.php/razno/22591-predstavljanje-knjige-mojih-sto-knjiga-u-tisnomsu

Srpske sluge na vlasti su još i naprednije pa je recimo Predsjednik Vlade zaboravio da se u Kninu slavio dan POBJEDE.

Dragi Stjepane, vjerojatno se sjećaš da sam još u momentu kada se Plenković htio tući u Saboru kada mu je rećeno da je veleizdajnik i komentirao kako ISTINA NAJVIŠE BOLI!

Naravno, s takvim hrvatskim predsjednikom vlade oduševljen je Srpski patrijarh Irinej. Davno sam već ukazao na svu veličinu srpske politike koja je uspjela da vodstvo RH provodi Memorandum SANU 2. Irinej u istoj rečenici gdje govori o pomirenju, spominje genocid nad Srbima u Hrvatskoj, ali eksplicitno ne govori odnosi li se to na II. svjetski rat ili Domovinski rat.

https://narod.hr/svijet/patrijarh-irinej-hvali-napore-plenkovica-za-pomirenje-procitajte-sto-je-govorio-o-stepincu-katolickoj-crkvi-i-oluji

Malo preciznija je bila srpska premijerka gđa Ana Brnabić, koja je prema „Jutarnjem listu“ izjavila 8. kolovoza 2020.:

„Želimo pomirenje, mir, ne tražimo od vas da se ispričavate, priznate genocid u Jasenovcu, ali želimo da nas pustite da tugujemo taj dan ili tih dana. Želimo pomirenje, ali ne i poniženje, na koje nećemo pristati.“

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/razumjela-bih-da-milosevic-ode-slaviti-oluju-nakon-sto-srbi-dobiju-struju-ovako-je-to-ponizenje-15012652

Velika gesta srpske premijerke – neće tražiti da priznamo srpske laži o Jasenovcu.

Danas kada smo napisali toliko knjiga i razotkrili srpski i komunistićki mit o Jasenovcu prave veliki ustupak hrvatskim vlastima. Kažu im : Samo nastavite slušati naše zahtjeve koje vam danas prenosi Pupovic pa nećete morati i dalje poslušno govoriti o našim lažima o Jasenovcu.

Dovoljno je da i dalje budeti svi protiv ZDS jer to s postojanjem NDH od 1932. godine je doista malena laž u odnosu na milijardu žrtava u Jasenovcu, zar ne?

A Pupovac im je i poručio da je iskazivanje poniznosti i sluganstva u RH zajednički posao ne samo nas u koaliciji nego zajednički posao svih političkih stranaka, svih ključnih političkih akltera u zemlji.

Nevjerojatno je na što se svela hrvatska politika. Pitam se je li Slobodan Milošević mislio na ovo kada je govorio kako su Srbi pobjednici u ratu, a gubitnici u miru. Laž je najviše pomogla Srbima u povijesti pa je Balkanski krvnik vjerojatno znao da će izgubiti u ratu, ali će pobjediti u miru. Vjerojatno je računao na srpske sluge u RH i na onu čuvenu tvrdnju velikog kineskog ratnika i filozofa Sun Tzua:

Najveća umjetnost je slomiti otpor neprijatelja bez borbe na bojnom polju. Samo indirektna metoda može jamčiti pravu pobjedu […] Iskoristite rad najnižih i najodvratnijih ljudi. Širite nejedinstvo i svađe među građanima neprijateljske zemlje […] Poništavajte sve vrjednote. Budite velikodušni u ponudama i darovima da biste kupili informacije i ortake. Svugdje smjestite svoje ljude. Nemojte štedjeti ni u novcu, ni u obećanjima, jer to donosi visoke kamate.

U Srbiji znaju da su od hrvatskih vlasti dobili ono što su od svojih slugu i očekivali. Prvi najvažniji korak je učinjen. Nije bilo lako. Moralo se poništiti sve vrednote, kupovati ili ucjeniti mnoge, mnoge zamjeniti i smjestiti odane velikosrpskoj stvari. Sve to je i mnogo više od onoga što je govorio Sun Tzu. Naime, ovdje smo oružani rat imali. Hrvatski branitelji su od srpskih ratnika napravili zečeve. A sada je trebalo ideju Sun Tzua sprovesti među pripadnicima pobjedničkog naroda. Moralo se naći ogavnije i od najogavnijh ljudi. Uspjeli su. Ostaje nam vidjeti kako će se to dalje odvijati. Škabrnja je tu. Vukovar uskoro. A mnogo toga treba učiniti samo da izliječe srpske boli poslije pravljenja zečeva od njihove treće-četvrte armije u Europi!

Dragi Štef, još jednom hvala na lijepim komentarima mog teksta o srpskim slugama i ZDS.  Kao što vidiš – bit će i gore, A i napadi na ZDS.

Josip Pecarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika