Podjeli

Prirodni odabir je neslučajni proces kojim određene biološke značajke odnosno genotipovi nestaju iz populacije tijekom vremena kao posljedica slabije prilagođenosti uvjetima života nositelja te ili tih značajki.

Danas živimo u društvu prepunom jedinki za koje je samo pitanje vremena kada će ih “odabir” odabrati.

Neravnoteža svakodnevno uzima svoj danak jer su se na vrhu hranidbene piramide našle jedinke koje same ne mogu opstati jer nisu sposobne za lov, kao ni nastavak vrste.

Nekada su na vrhu hranidbene piramide bili najjači i svi su željeli biti poput njih, to trenutno nije slučaj, već su ljudi za idole uzeli najslabije jedinke čiji je jedini talent uspješna manipulacija masama.

Komformizam je današnjem čovjeku postao stil života, zadovoljava se sitnicama, u njemu ne “vrije” krv i zatomio je sve svoje prirodne nagone.

Prestašeni, pogubljeni, kastrirani i u moralnoj krizi našli su se Europljani, koji poput bijelih Amerikanaca, kleče pred najezdom primata s istoka.

Zatrovani antifašističko-judaističkom ideologijom postali su egzekutori vlastite civilizacije.

Pod utjecajem pacifista, populista, LGBTovaca, feminista i ostalih boraca za ljudske gluposti sami sebi smo za nogu zavezali menhir dok plivamo po Sredozemlju.

Njihov cilj je bio upravo taj, da labilno, bijelo stanovništvo zatvore u kaveze i isperu mu mozak na najperfidnije načine koje čovječanstvo poznaje.

Opsjednuti bijeli čovjek okrenuo se protiv svog, rasno i kulturno svjesnog brata proganjajući ga pasivnom agresijom koja je danas uz medije postala najopasnije oružje.

Interesne skupine, prvenstveno bankari i draguljari koji imaju nos za profit znali su da su najpotkupljiviji oni najslabiji.

Od njih su napravili ikone i postavili ih za uzore stanovništvu koje žele pokoriti i obrisati s lica zemlje.

Udarili su u srce europske kulture, tako danas na Alexanderplatzu u Berlinu ima više tamnoputih jedinki i žena umotanih u plahte nego izvornih Nijemaca. Slične stvari viđamo u Švedskoj, Danskoj, Francuskoj, a nisu rijetka ni probadanja, kao i teroristički napadi na koje se jednostavno žmiri.

Osveta Njemačkoj, kao i čitavoj Europi, nametanje krivnje za povijesnu manipulaciju uspješan je recept kako od tisućljetne zvijeri, 45′ stvoriti anđela i žrtvu koji će potom upravljati planetom i zabiti zadnji čavao i lijes jedne velike civilizacije.

Europski čovjek, cijepljen od ratovanja, samoobrane i proširenja kulture, utopljen je u mrvice koje mu serviraju manipulatori s vrha.

Osiromašeni narodi, primorani živjeti i moliti za milostinju su oni koje se najlakše uništi, posebno ako im tablete koje vode u smrt servirate kao fantastične vitamine za oporavak organizma.

Izgleda da su eurpljani najbolji katolici koji na šamarčinu ne uzvraćaju udarac, već okreću drugu stranu lica, a nerijetko dozvoljavaju svojim neprijateljima da ih cipelare, probadaju i bacaju im djecu pod vlakove.

Nažalost za to nema nikakve plaće osim sramotne stigme koja će biti vidljiva tek kroz koje desetljeće kada bijelog čovjeka u Europi zamjeni svijetlosmeđa horda nekulurnih, necionalno i rasno nesvjesnih jedinki bez osjećaja pripadnosti.

Svako društvo, kojem su na čelu najslabiji osuđeno je na propast, tako i ovo, no dok se ne “poslože kockice” i bude vrijeme za djelovanje, svoje ideje primorani smo držati u sebi ili ih baš kao nekada širiti među užim krugovima, dok ne dođe vrijeme da ih se predstavi širim masama, a do tada će prirodni odabir napraviti svoje, naravno, sve će se to dogoditi ako se manjina, koja će društvo doći kao antibiotik ne propedera i utopi u komformizam, pacifizam i ostale floskule koje ih svakodnevno bombardiraju.

Slika današnjeg društva zapravo je slika komformiranog Europljanina kojeg će nastavi li ovako živjeti i klečati pred neprijateljem, prije budilice probuditi upravo prirodni odabir dok bude sjedio sam na kauču i svojoj osamdesetoj.
Budimo kao Kyle Rittenhouse, ne dozvolimo da nas komformizam otjera izravno u ruke prirodnom odabiru.

Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema