Podjeli

Nakon što je Amerika objavila da imaju 90% učinkovito cjepivo protiv Corone javio se i Putin.
On veli da imaju još učinkovitije.
Počinje utrka tko će ga prije ponuditi na tržištu, vele da bi američko moglo doći do proljeća. Eto Coroni se bliži kraj ,tko preživi do tada.
Puno je preminulih, no naši ističu da ima i gorih, da smo po broju preminulih na sredini EU ljestvice.
U međuvremenu se pozivaju građani da reduciraju okupljanja u vlastitoj porodici, no to ne vrijedi za okupljanja političara.
Ministar Butković pozitivan je na Coronu, nakon svečanog otvaranja neke ceste i zakuske nakon toga. Još je jedan pozitivan s tog skupa, a vele da su svi imali maske i razdvojeno sjedili.
Kako su konzumirali zakusku ,ako su svi imali maske ostaje pitanje i zašto je bila potrebna zakuska ,ako nije bilo komunikacije?
No to nisu pitanja o kojima građani trebaju razbijati glavu, trebamo se čuvati Martinja sigurno će biti i priča poslije toga.
Kad se već nije mogla donijeti uredba o zabrani okupljanja trebalo je donijeti preporuku o degustaciju mladog vina pomoću slamke,to je puno teži način da se dođe do ” blaženog stanja,” u kojem nema Corone.
Žene su danas postale strašno nesigurne, opet je jučer jedan” bivši” izbo svoju “bivšu” Već je bio zatvoren pa brzo pušten ,u nekom kafiću u Osijeku skupljao je hrabrost uz pivu i kad se pojavila na vratima zgrade ,izbo je nju, muškarca u pratnji i onda sebe, a sve pred očima mlade ženske osobe.
Odviše lako zlostavljači dolaze u priliku da opet zlostavljaju.
Ova mlada cura i ona curica u Zaprešiću zauvijek će imati životnu traumu gdje poznati ljudi nanose rane njima dragim osobama.
Zupan Alojz Tomašević ,koji je poslije ženine prijave za zlostavljanje ostao župan, nije dobar primjer.
Izdao je memorandum o ljepotama požeške doline u kojoj ilustracijama navodi čitaoce da je upravo on najveće bogatstvo tog kraja.
Porezni obveznici platili su oko 300 tisuća kuna za luksuzno izdanje koji veliča lik i djelo  tog kontroverznog župana. Mnogo je djece koje nemaju novaca za školski obrok moglo imati besplatni obrok od tih novaca.
Na ženu su svi zaboravili, on ostaje zauvijek u knjizi zajedno sa sinom na bijelom konju, koji je u sporu s majkom stao na njegovu stranu.
No to i nije najvažniji problem u Hrvatskoj.
Problem broj 1 u Hrvatskoj, putovanje je poziva od Vlade do Predsjednika.
U vremenu u kojem je komunikacija vrhunski razvijena mi slušamo o putovanju poziva , tko ga je primio, tko ga je trebao primiti, tko ga je trebao pročitati.
Možda se vratimo u prošlost i natrag uvedemo bubnjare koji će nositi poruke od Vlade do Predsjednika,
jer jedino žestokim udarcima u bubanj, gluhi će čuti a slijepi saznati ono što ne žele čuti ,a to sve upotpuniti golubovima pismonošama, koji će nositi poruke od prozora do prozora.
Sve to treba pretvoriti u jedinstvenu turističku razglednicu, koja će opet privući turiste u naš grad u vremenu kad više ne bude Corone.
Do toga treba samo preživjeti do proljeća.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema