Podjeli

Notorni Krešo Beljak slika je i prilika većine hrvatskih političara i politikanata. Svoju jadnu karijeru gradi i na žrtvama onih koji su stvarali hrvatsku državu, dok se on, kako kažu, u to vrijeme, navodno bavio „parkiranim automobilima“.

Na neke njegove uvredljive i neprihvatljive istupe reagiralo je i Ministarstvo hrvatskih branitelja, ali i pojedine udruge proizašle iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.
Tako je ovih dana na nekom stranačkom skupu uz ostalo izjavio kako je, dok je bio predsjednik Vlade, Zoran Milanović „trpio više od dvije godine šator tamo neke šačice pijanaca u Savskoj“ te da „nema hrvatskog generala koji nije multimilijuner“.

Takve klevete i uvrede, prema hrvatskim braniteljima, ne dolaze ni iz Srbije i Republike Srpske.
Kad bi netko od branitelja, primjerice, javno izjavio da su na pojedinim mjestima gradonačelnika i saborskih zastupnika (kao što je Beljak) „tamo neke šačice pijanaca, drogeraša i psihičkih bolesnika“ vjerojatno bi imao posla i sa Uskokom ili DORH-om.

Nu, ako se može nekakvi Beljak, bez ikakvih posljedica, ponašati kao „zadnje smeće“, osobito kad je riječ o ljudima koji su dali svoje živote za Hrvatsku, onda nije ni čudno da sve više imamo državu u kojoj je i „sitni lopov zvani „kazetofon“ veći i značajniji i od Junaka hrvatskog Domovinskoga rata.
Kad se organiziraju gay parade u svim većim gradovima uglavnom se uhićuju ili kazneno prijavljuju svi oni koji se javno ne slažu, odnosi koji kleveću i vrijeđaju one koji su – pederi i lezbejke, čega se ti ljudi uopće ne srame, jer da se srame nikada ne bi izašli na ulice i vikali da su u „spavaćoj sobi“ drugačiji od tzv. normalnih ljudi.

Beljak je prema svemu sudeći također „drugačiji“, baš kao što su to i njegovi „pretpostavljeni“ od Stazića, Pupovca, Mesića do Pusičke i nekih drugih politikanata.
Taj jadni, bijedni i žalosni politički bolesnik je i saborski zastupnik, pa može lupetati koliko ga volja, za razliku od nekoliko tisuća „pijanaca iz Savske“, koje nažalost danas može, bez ikakvih sankcija, svaka budala pljuvati i vrijeđati.
Braniteljima bi bilo bolje da su se borili za neke političke funkcije nego što su za takve i njima slične dali ili bili spremni dati svoje živote.

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema