Podjeli

Mađarska je u utorak izmijenila definiciju obitelji u svom ustavu kako bi osigurala učinkovitu zabranu posvajanja istospolnim parovima, što je pobjeda za vladajuće konzervativce, ali “mračan dan za ljudska prava”, navela je jedna LGBTq skupina.
U teoriji, po standardima modernog svijeta u Mađarskoj vladaju bijeli hetero supermacisti koji ne dozvoljavaju ugroženim skupinama osnivanje obitelji.
Zamislite sada ovakvu situaciju u jednoj maloj Hrvatskoj gdje Ivo i Mladen usvoje, ne jedno, već dvoje djece, a u papirima piše roditelj 1 i 2.
Nema majke, nema oca. Nestali su muškarac i žena kako bi našu državu prikazali kao neku “tolerantnu” tvorevinu koja se izdigla iznad srednjovjekovnih standarda.
Pristali ste uništavati živote djece, jer tko normalan opće može pomisliti da zajednica dvaju homića može stvoriti nešto dobro. Usprkos svjedočanstvima mnoge djece koja su se oslobodila ralja lezbo- gay zajednica, kao i onih videa u kojima majke svojim bebama objašnjavaju kako su gay, nitko ne reagira i ne ustaje protiv terora kojeg skupine mentalno oboljelih ljudskih bića vrše nad civiliziranim pukom.
Zapitam se ponekad koliko je i taj puk opće civiliziran i normalan kada dozvoljava tu bolesnu indoktrinaciju, kao i prihvaćanje bolesti zvane homoseksualnost.
Uzmimo za primjer jednog nesigurnog teenagera, samopouzdanje je na nuli a njegov neizgrađeni karakter izlaz iz svoje tuge vidi u našminkanom dečku koji je “postao” žena, u djevojci koja se udala za toster ili pak u paru dviju djevojaka, gdje jedna iznosi pričku kako joj se muškarci gade i kako se oslobodila muke kada je ušla u odnos s djevojkom koja je mlati gumenim k…
Takvim hordama europljani su dozvolili parade gradskim ulicama, lupanje po loncima i urlanje do iznemoglosti, a o balavljenju i silnoj “naprednosti” koje se i orangutan stidi, uzaludno je govoriti.
Takva degeneričnost sa sobom je donijela još silu degeneričnosti.
Tako je danas na europskom tlu feminizam postao religija, razularene muškobanjaste žene, s vidim nedostatkom estrogena uvjeravaju druge žene kako je ključ uspjeha u tome da se ponizi muškarca, ne osnuje obitelj, već da se nekada u menopauzi okruži mačkama, priznanjima feminističkih petokolonaša, gledajući smrdljiva televiziju u fotelji, dok joj se u kadi toća tofu.
Možda takva jadna i izmjeni koji riječ s fikusom u dnevnom boravku kojeg okružuje prašina pokojne joj tetke.
Muškarci za to vrijeme jade po kafićima, odaju se porocima i čekaju neku svemirsku silu da ih spasi  dok im migranti rešetaju ono malo “žena” što je ostalo i polako islamiziraju Europu čineći od Europljana građane drugog reda. Sve to naravno uz blagoslov pape koji negdje s vatikanskog balkona maše zastavicama duginih boja i poziva jadne migrantiće ravno na Trg sv. Petra da se koji raznese kako ne bi morao trošiti lovu na vatromet.
Eto, takvoj je Europi Orban stao u kraj sa ovim zakonom, a njemu je prethodila žica na granici.
Čujem neredi su i u Poljskoj zbog abortusa, jer ni “chad” Poljaci ne dozvoljavaju da im država postane životinjska farma po “europskim standardima”.
Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema