Podjeli

Zagreb, 15. prosinac 2020. – Hrvatski suvernisti su uvijek bili i uvijek će biti za zajedništvo na našem dijelu političkog spektra jer samo udruženi možemo razbiti duopol HDZ-a i SDP-a zbog kojeg Hrvatska desetljećima stagnira, poručuje danas saborski Klub zastupnika Hrvatskih suverenista. Spremni smo staviti kvalitetu naših kandidata i sve osobne ambicije u službu zajedništva, jer samo zajednički možemo mijenjati Hrvatsku na bolje, naglašavaju Hrvatski suverenisti.

Predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović podsjeća kako nam svi izbori posljednjih desetljeća dokazuju kako zbog razjedinjenosti suverenističko-kršćanskih opcija na izborima veliki broj glasova propada jer se raspoređuje na nekoliko kandidata.

„Posljednje tri godine ponavljam kako zajedništvo nema alternative. Jasno da svi znamo da imamo kvalitetne kandidate i to trebamo koristiti kao naše zajedničko bogatstvo u interesu svih birača u našem dijelu političkog spektra. Kao ozbiljna stranka s četiri saborska mandata mi se uvijek spremamo za samostalan izlazak na izbore i imamo odlične kandidate, što se vidjelo i na posljednjim parlamentarnim izborima na kojima su naši kandidati osvojili puno preferencijalnih glasova. No, spremni smo staviti kvalitetu naših kandidata i sve osobne ambicije u službu zajedništva, jer samo zajednički možemo mijenjati Hrvatsku na bolje“, istaknuo je Hrvoje Zekanović.

Vrijeme je da „ja“ zamijenimo sa „mi“ i na prvo mjesto stavimo naše birače i boljitak Hrvatske, dodao je.

„Zato potpuno otvoreno pozivamo Domovinski pokret, Most i sve stranke sličnog profila da idemo zajedno na izbore. Dijelimo iste temeljne vrijednosti i samo zajedničkim izlascima na izbore možemo okupiti naše birače, konačno razbiti duopol HDZ-a i SDP-a i izmijeniti Hrvatsku. Siguran sam da je našim biračima dosta podjela i prepucavanja, prebacivanja odgovornosti na druge. Naši birači dali su nam mandate u Saboru, ali ni mi, ni Domovinski pokret ni Most samostalno ne možemo promijeniti u Hrvatsku. Zajedno to možemo napraviti“, kaže Zekanović

Do lokalnih izbora je nešto više od pet mjeseci i zato pozivam sve suverenističke i kršćanske političke opcije, a posebice parlamentarne stranke Domovinski pokret i Most, da što prije sjednemo zajedno za stol, ostavimo naša ega i osobne ambicije sa strane i na prvo mjesto stavimo interese naših birača, jer samo zbog njih smo svi tu, zaključio je predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović.

LINK: https://suverenisti.hr/2020/12/15/ostavimo-osobne-interese-po-strani-i-hrvatsku-na-prvo-mjesto/

Hrvatski sabor

Klub zastupnika Hrvatskih suverenista

Trg Sv. Marka 6

10000 Zagreb

T.: + 385 1 45 69 523

F.: + 385 1 63 03 014

E.: [email protected]


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika