Podjeli

Za Hrvatsku je iznimno vazna povijesna cinjenica da su guverner Ronald Reagan i gradonacelnik Sam Yorty u drzavi Kaliforniji i u gradu Los Angelesu 1968. godine proglasili 10. April (na nivou cijele drzave Kalifornije) i 8. April (u L.A.-u) kao “Dan hrvatske neovisnosti”! A za to su zasluzni nasi Hrvati u dijaspori – ponajvise u Sjevernoj Americi, kojih je tada bilo oko milijun Hrvatica i Hrvata u Sjedinjenim Americkim Drzavama, plus oko sto tisuca u Kanadi, gdje se najvise Hrvati isticu u Torontu. Veliki doprinos tom kalifornijskom postignucu 1968. g. za hrvatske nacionalne interese su dali, dakako, vodstvo i clanovi kontinentalnog Hrvatskog Narodnog Otpora u Sjevernoj Americi.
  Svojevremeno sam zivio i u Torontu, Kanadi, i u Los Angelesu, Kaliforniji, pa nesto znam i “iz prve ruke”. Na primjer; nasi Hrvati iz San Pedra, iz Los Angelesa, su na pocetku 1990-tih prikupili oko US $ 5 milijuna dolara donacija i poslali u Republiku Hrvatsku za obranu nase mlado stvorene domovine. Ali, nasi Hrvati u dijaspori diljem svijeta su se patriotski zrtvovali i vise od davanja financijske pomoci, jer su neki bukvalno dali i svoj zivot za “hrvatsku stvar”, pogotovo oni koji su bili “na nisanu” yugoslavenske UDB-e!
  Takodjer je bitna povijesna cinjenica da je Dubrovacka Republika bila prva drzava na svijetu koja je sluzbeno priznala nezavisnost Sjedinjenih Americkih Drzava 1776. godine! Zbog toga su Sjedinjene Americke Drzave i drzava Hrvatska u specijalno prijateljskim odnosima, koje moramo njegovati za zauvijek!
  No, kao sto vec znamo, kroz povijest 20. stoljeca su bile uzastopne perfidne masonsko-sotonsko-komunisticke makinacije (u paketu od internacionalno umrezenih masona, ex-yu komunista, UDB-asa i KOS-ovaca) za miniranje i stopiranje ostvarenja nase hrvatske stvari – NEZAVISNE DRZAVE HRVATSKE!
  To anti-hrvatsko zlo se, na zalost, i dan danas sprovodi protiv Hrvatske.
  Za stratesko sagledavanje i logicko povjesno objasnjenje vratimo se malko u prethodno, 19. stoljece.
  Naime, europski masoni, cjelokupna vazalska masonerija, i europski vrhovni “faraoni” – Kabala (europski vladari; kraljevi i carevi, osim logicki simpatizerska austrijska carska kruna von Habsburg) strasno mrze Hrvate i Hrvatsku, a pogotovo jos od 1848. godine kada je veliki hrvatski vojskovođa, general i ban Josip Jelačić Bužimski vojnim pohodom na Madjarsku osujetio strateske planove engleske kraljevske krune Windsor da poraze i uniste austrijsku carsku krunu von Habsburg, te tako osujetio da Windsori potpuno zavladaju kontinentalnim dijelom i jugo-istokom Europe. Dakle, engleska kraljevska kruna Windsor su tada sredinom 19. stoljeca podmuklo u saveznistvu sa madjarskom kraljevskom krunom iz Budimpeste htjeli izvesti masonsko-prevarantsku i “iz sjene” kontroliranu makinacijsku revoluciju za slom austrijske carske krune von Habsburg u Becu. A herojski junaci s jugo-istoka Europe – Hrvati, predvodjeni velikim vojskovodjom i generalom Josipom Jelačićem, dakako uz koordiniranu saveznicku podrsku od austrijske carske familije von Habsburg, su “prevencijsko-obrambenim” vojnim pohodom na Budimpestu sprijecili englesko-madjarske operativne zlo-namjerne aktivnosti, te tako “razvalili” Windsorima njihovu zlu agendu. Zato i dan danas, kroz povijesne ugovore, austrijski carski prijestolonasljednik von Habsburg je princ Austrije, ali ujedno i Hrvatske. Cak se i mladi prijestolonasljednik princ Ferdinand Zvonimir von Habsburg – Ferdy krstio u zagrebackoj katedrali.
  Medjutim, engleski “vrag nikada ne spava”, te se stalno zeli osvetiti/ revansirati Hrvatima i Hrvatskoj za nanesene stoljetne im “rane”. Stoga, u 20. stoljecu engleska kraljevska kruna Winsori su se, preko Beograda, sa saveznickom srpskom prevarantskom kraljevskom familijom Karadjordjevic urotili protiv Hrvata i Hrvatske, s ciljem da imperijalisticki, kroz instaliranu masoneriju i komunizam – koji su totalitarno podredjeni centralnoj masonskoj lozi u Londonu, vladaju jugo-istokom Europe!
  Windsori iz Engleske su naredili komandu Karadjordjevicima u Beogradu da organiziraju atentat/ ubojstvo na austrijskog cara Franca Ferdinanda von Habsburga u Sarajevu 1914. g. Tako su engleski Windsori unistili jaku europsku kontinentalnu imperijalisticku silu Austrijsku Monarhiju, koja im je bila kao “trn u oku”, te i pokrenuli njima prizeljkivani I. Svjetski rat, i, u nastavku, II. Svjetski rat! Takodjer su Windsori, preko svojih bankaroidnih vazala Rothschilda, namontirali cijeloj istocnoj i jugo-istocnoj Europi monstruozni masonski komunizam da sotonski totalitarno vladaju nad mnogim narodima – kolonijalnim robovima!
  Podsjetimo se da su engleska kraljevska kruna Windsor na slican nacin izveli masonske prevarantske makinacije u Francuskoj sa namontiranom i “iz sjene” kontroliranom “francuskom revolucijom” krajem 18. stoljeca (1789. – 1799.) za smaknuce francuske kraljevske krune u Parizu. I od tada Englezi, odnosno “Zloduh”, preko svoje instalirane masonerije vladaju Francuskom (francuska masonska loza VELIKI ORIENT je podredjena centralnoj masonskoj lozi u Londonu)!
  Dakle, “sotona/ vrag” upravlja sa Europom i velikim dijelom svijeta iz Windsor i Buckingham-ske palace, iz Londona, Engleske.
  Zato oko svih povijesnih dogadjanja budimo na inteligentnom oprezu! Pamet u glavu! Jer strane imperijalisticke sile (Austrija, Njemacka, Madjarska i Engleska posredstvom Srbije, pa i tadasnja boljsevicka Rusija posredstvom Srbije) konstantno, vec stoljecima, se medjusobno nadmecu koja ce “ugrabiti” visokovrijedni teritorij nase domovine Hrvatske. Ali, te zle neprijateljske makinacije europska Kabala i njihova vazalska komunisticka masonerija ne mogu u potpunosti izvesti dokle god postoji hrvatski nacionalni ponos, patriotski moral, odnosno jako hrvatsko domoljublje medju Hrvaticama i Hrvatima u Hrvatskoj i u hrvatskoj dijaspori diljem svijeta!
ZA DOMOVINU HRVATSKU!
Bog i Hrvati! 🇭🇷✌💪😎
Božidar – Božo Šimunović, hrvatski domoljub, iz Dubrovnika


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.