Podjeli

Čitamo jučer kako je u Austriji otkrivena jedna prevarantica koja je kod njih primala socijalnu pomoć a u Hrvatskoj ima 17 apartmana koje iznajmljuje i još vilu za sebe. Gospođa je iz BIH, ali ima naše državljanstvo. Dok joj je sjedala austrijska socijala ona je lijepo austrijskim poreznim obveznicima iznajmljivala i dobro naplaćivala smještaj na hrvatskoj obali.
Procjena je da je na iznajmljivanju zaradila 80 000 eura, a “pride “socijala od preko 30 000 eura. Gospođa je pokrila godinu nema zimskih problema s likvidnošću no ona je “mala beba” za naše političare.
Naš “uvaženi” saborski zastupnik pripadnik saborske većine u HDZ-ovoj Vadi mora u zatvor jer je htio potkupiti novinara. Franjo se proslavio slikama u gaćama koje je slao ženi koja mu nije zakonita, ali najveća tragedija Hrvatske je to što u zatvor  ide zbog toga.
Franjina djeca, dok je Franjo bio u Saboru, dobila su oko 16 milijuna kuna poticaja, istovremeno je majci te djece u zastaru otišlo 296 901 kunu poreznog duga, a Franji osobno još 391 318 kuna. Ukupno oko 600 000 kuna oprošteno je familiji Lučić dok je Franjo bio u Saboru i za 4 godine zaradio oko 800 000 kuna od plaće, + dnevnice+ odvojeni život+ troškovi prijevoza i + sve ono što je uzeo a da mi ne znamo, ali i dnevnice sa sportskih  prvenstava i luksuznog smještaja iz kojih je slao slike opuštanja.
Franji nisu imali što uzeti, jer sve što je imao od imovine djeca su navodno kupila od njega. Franjin najmlađi sin tako je imao apartmane u svojem vlasništvu dok je bio maloljetan srednjoškolac.
Franju su u Saboru oslovljavali “uvaženi zastupniče”, ovršitelji “bokca”nisu dirali, Sabor je Franji poslužio kao sklonište dok su dugovi tonuli u zastaru.
Franjo je isto “pakovanje” kao i gospođa iz Bosne, ista vrsta, samo gospođa nije uvažena zastupnica.
Danas u novinama vijest da su mirovinski fondovi izgubili 1,8 milijardi na vrijednosti. Jako bi ovu državu trebalo zanimati koliko je u mirovinski fond uplatio Franjin sin koji je iz proračuna dobio 16 milijuna poticaja na ime radnika, ali i na svoje ime. Hoće li takvi biti teret u mirovini našoj djeci koja guraju dva posla da bi preživjeli.
Hoće li oni kao i gospođa  Paladina uplaćivati toliko da minimalna mirovina neće biti pokrivena.
Danas navodno dolaze i istražitelji na Murter istraživati što je sve Tonči stavio “USE NASE I PODA SE” navodno se još našlo računa, ali je Tonča našao vremena između putovanja po Italiji i Klagenfurta da složi projekte koji su njemu osigurali poticaje. Uz posao načelnika još ima i proizvodnju kremica za žensku ljepotu.
Kada se sve zbroji i podijeli za svaki mjesec je dobio poticaja za 6450 kuna  iz proračuna u kojeg uplaćuju žene koje s posla dolaze otečenih nogu, a prije nego što dobiju plaću uredno podmire mirovinsko , zdravstveno osiguranje i ako su sretnice da imaju dovoljno veliku plaću i porez koji im pripada.
Koliko je Tonči uplatio svojim radnicima, jer netko bere lavandu, masline, netko bere smilje i bosilje, dok on traži društvo za svoje eksplicitne potrebe.
Dva primjera dva dična hrvatska muža koji zagovaraju po opredjeljenju tradiciju, uvaženi bivši zastupnik i uvaženi načelnik uz sve kremice i parfeme koje su kupili na račun hrvatskih poreznih obveznika su obične moralne gnjide.
Pljačkaju vlastite građane, vlastitu domovinu, pljačkaju i varaju siromašne koji moraju šutjeti da bi dobili ono što su zaradili.
Gnjide su male sitni paraziti koji se uvuku u kosu i hrane se sokovima domaćina,strašno ih je teško iščešljati, najčešće napadaju djecu. Moralne su gnjide  točno to, uplele se u sve pore društva, pritajeno se  bubre i razmnožavaju , ostavljaju nasljednike da uživaju.
Za feštu za otvaranje mosta država je angažirala firmu iz procesa  “Fimi media” a Uskok traži da se kćeri Nevenke Jurak oduzme oko 12 milijuna sporno zarađene ostavštine. Tvrtka Eldra iznajmit će opremu za 184 700 kuna za rasvjetu i ozvučenja mosta za potrebe fešte za otvorenje. Vlasnik Eldre bio je glavni ortak Nevenke Jurak.
Svi su tijesno povezanoj vezi, pipci  su duboko ukorijenjeni i crpe sve što se može , i ne srame se nimalo svojih iscrpljenih domaćina. Računaju na našu toleranciju kratkotrajnu euforiju koja umanjuje prljavost njihove pohlepe. Fešta na mostu time je kontaminirana i postaje samo još jedna u nizu zakulisnih igara.
Franjo Lučić je 4 godine sjedio u Saboru na desnoj strani sabornice, pljeskao Premijeru i gadno se izrugivao građanima koji su sve svoje dažbine plaćali na vrijeme, rugao se penzionerima koji su ovršeni radi TV preplate ili im je isključena struja jer ju nisu imali čime platiti.
Običaje da se muljatori zovu “uvaženi” uvreda je svim jezikoslovcima Hrvatske i oni bi morali stati u obranu vjerodostojnosti Hrvatske.
Čekamo sve ljude koji znaju što je čast i poštenje da se ujedine u suzbijanju epidemije gnjida koje nagrizaju autentičnost hrvatskih građana.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo