Podjeli

I da sve države koji potpišu “članstvo ” u WHO su potpisale obvezujuće ugovore da MORAJU implementirati SVE što WH0 naloži i odluči, bez iznimke?
To se događa upravo,  WHO je preko korumpiranih i plaćenih Vlada i državnika uvela zemlje u protuustavne obvezujuće ugovore u kojima države doslovno provode naredbe jedne globalne korporacije, bez mogućnosti žalbe.
Naredbe u vezi svega – koju pandemiju kada proglasiti, koje mjere uvesti, koje lijekove kupovati, koju medicinsku opremu koristiti, sve procedure liječenja, obvezna cijepljenja, sva načela i pravila cjelokupnoga javnog zdravstva svake zemlje članice.
Sve to određuje jedna korporacija. Koja naravno neće snositi posljedice za siromaštvo, glad, bolest ili smrt koje će prouzrokovati.
A tu korporaciju WHO financiraju globalisti,  isti oni koji i zarađuju i imaju koristi od odluka koje ta ista WHO donese( proizvođači cjepiva, lijekova i medicinske opreme, banke, druge internacionalne organizacije…). To se zove organizirani kriminal.
A financiraju je još naravno i te iste države koje su pod ugovorom i koje moraju pokorno slušati sve naredbe. Umjesto na nešto pametno HDZ kriminalna Vlada je dala nekoliko milijuna eura WHO.
Ali nema se za plaće doktorima i sestrama pa nam zato uvijek fali medicinskog kadra? Dobra fora.
Tako funkcionira globalna Vlada – jedan globalni korporativni izvor moći i pravila, protiv kojeg nema žalbe, vrijedi za CIJELI Svijet, državama se ukida suverenitet, predstavnici globalne Vlade ( Stožeri)  se postavljaju kao diktatori iznad Ustava i Zakona čime se zatiru nacionalne države i time šalju u povijest.
Tako funkcionira i bankarski sustav već odavno  jer su sve centralne banke svih država prodane 1% elite koja u svom vlasništvu ima financije svih država i cijele planete.
Ne zadužuju nam zemlju non stop kod privatnih banaka slučajno i nije cijeli svijet slučajno dužan istoj nekolicini privatnih banaka čak 281 TRILIJUN DOLARA.
Znate li uopće napisati taj broj? To je 281 tisuća milijardi dolara. Toliko je cijeli svijet dužan  nekolicini privatnih korporacija- banaka. Globalistima.
Eto tako izgleda korporativna globalistička centralizacija moći.  Oni imaju dovoljno love da plate sve laži svijeta koje požele i da potplate bilo koga da gura lažnu agendu.
Sada su na isti način globalno centralizirane i znanost i medicina, također i sva tehnologija, uskoro slično ide s HRANOM , vodom, i svim resursima.
I tako će ići ta diktatura sve dok se proces ne bude završen ( kroz lažne pandemije, Veliki Reset, UN agende 21 i 30 itd..), onda će ista grupa globalista posjedovati doslovno SVE neživo i živo na planeti.
A mi nećemo imati ništa i biti ćemo sretni radi toga! To su riječi globalista Klausa Schwaba, osnivača WEF-a, koji reklamira Veliki Reset.
Čak će i ljudski životi biti u njihovom korporativnom vlasništvu. Da bi to postigli ukidaju nam temeljna ljudska prava, zatiru u integritet ljudskog tijela forsiranjem obveznog genetičkog inženjeringa ljudi prema potrebama korporacija i na temeljima lažne pandemije koje su zajedno organizirali.
Ali to ne mora biti tako ako se zauzemo za svoje živote, svoju slobodu, svoja tijela, svoj suverenitet i budućnost djece kojoj svijet ostavljamo.
NE globalizmu, DA suverenizmu!
Lana Šegetin


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo