Podjeli

Primjećujem da neki ljudi zavedeni mirisima “Hlebinske” škole naivne sanjaju da će eventualnom smjenom čelnika Vrhovnog suda Đura Sesse doći na vlast neki puku prihvatljivi dobročinitelj svenarodni.
Ne, dragi Hrvati, nemojte gajiti nikakvu nadu već slobodno te motore nade, vjere i ufanja u ovu marionetsku i izdajničku vlast, ugasite. Treba biti ozbiljan, razborit i imati na umu da masonerija nema namjeru ponajvažniji resor u jednoj “Grofoviji” Hrvatskoj prepustiti nekom svenarodnom pravdoljubivom sucu „apostolu,“ već tu prevažnu stolicu u sustavu sudbene vlasti namjerava i dalje držati u svojim rukama.
Za primjer je najlakše navesti kako je 1789.g. konstituiran Vrhovni sud SAD-a, kada je imenovano u početku pet sudaca koji su poput samih tvoraca američke države pripadali masonskom bratstvu, što je tada bilo normalno i prihvatljivo. Tako su jednostavnim imenovanjem zadobili prevlast u državi, jer poznato je da Vrhovni sud SAD-a ima devet članova. Kongres je niži dom, a Senat koji imenujući članove Vrhovnog suda je kao i danas djelovao poput masonske lože i demokratska procedura je samo tu kazališni ukras, dok se odluke donose u dubokim hodnicima oku nevidljive bratije. Budući da duh masonstva prožima imperijalnu doktrinu, Amerikanci su odmah nakon rata za nezavisnost, koji je u suštini bio opća borba svemasonskih struktura za plijen, počeli otkup nekih država, (od Francuske i Rusije) a za druge su pokrenuli ratove kao protiv Mexika. Da sada ne opisujem detalje i ustroj tadašnjih SAD-a, bitno je napomenuti da je masonerija tada vladala i francuskom vojnom na tlu današnjeg SAD-a britanskom i američkom vladajućom vojnom i državnom okultnom strukturom.
Vračajući se na hrvatsku sudbenu vlast, taj princip ne izostaje ni kod nas kao u većini država svijeta koje možda imaju i ustavne sudove, ali glavnu riječ uvijek u operativi vode vrhovni sudovi. Daleko od toga da i hrvatski Ustavni sud ako se pogleda njegov sastav nije pod kišobranom masona, ali znamo nadležnost sudova u RH i čime se svaki sud bavi tako da je tu sve jasno.
Stoga i treba to sve imati na umu, poglavito kada znamo da je i HNB kao glavna financijsko monetarna poluga u rukama privatnih masoniziranih entiteta – pa je jasno u kolikoj je mjeri Hrvatska kao i brojne druge zemlje samostalna. A nije teško zaključiti u kolikoj je mjeri Zdravko Mamić napućen i instruiran kako i koliko suce razotkriti. U Mamićevim govorancijama se nazire i dio iskaza kojim se on opire doziranju masonske bratije iznoseći i nešto nepredviđeno, ali ga se pušta jer i on kao i ostali sluge masonerije postižu željeni efekat stvaranja defetizma, psihoze i malodušja kod Hrvata koji time gube povjerenje u cijeli sustav javnoga života ove Države.
Eto to je razlog da upozorim pojedince u Hrvatskoj da se ne zanose ovim namještenim ludorijama notornog i odlazećeg Zdravka Mamića koji svojim iskazima doista neće i ne može ništa bitno promijeniti, osim potvrditi staru babilonsku centralističku doktrinu „Kurta-Murta.“ A i nije se teško prisjetiti “Mamićizma“ koji su nam u javni život unijeli  S. Mesić, ludujući sredinom devedesetih pokušavajući politički destabilizirati tadašnji HDZ, potom se sjećamo Sanaderovog lažljivog arlaukanja „Rivom“ i bjegom u Austriju, i da ne zaboravimo usporeni Vidoševićev Mamićistički „Remorker.“ A pamtimo Todorićevu naivu tobožnjeg vladanja i upropaštavanja Agrokora, onda se svi sjećamo Škegrinog „Mamićizma“ sa financijsko poreznim bravurama i da ne nabrajam sve male i velike „Mamiće“ koji su za račun globalnih masonskih trutova odradili svojevrsna ubojstva resora kojima su upravljali. Pitajmo se samo koji je „Mamić“ sredio i demontirao HRT da danas ta nekada cijenjena televizija u Europi, uz pretplatu nije u mogućnosti prikazati uživo niti Seosku olimpijadu bacanja kamena s ramena u selu Radošiću blizu Prgometa.
Možemo se pitati i koji „Mamić“ je predvodio rastakanje u svijetu cijenjene hrvatske brodogradnje koja danas proizvodi gradele, a tu je i „Mliječni Mamić“ koji je pomogao krahu hrvatskog mljekarstva, o kojemu nitko više i ne govori. Tako da ovi cirkus iz Mamićevog hercegovačkog utočišta, a u scenariju masonerije ne prihvatimo kao nešto nakon čega će nama biti bolje i stasati pravednije pravosuđe, a Zdravko Mamić kao neki dobročinitelj. Pa on sam je jasno izgovorio da je PODMIĆIVAO, što mi prevodimo da je kriminalac koji je to radio svima i svakome u nogometnome svijetu. Na stranu što znamo da se njemu kao svojevrsnome pokajniku neće dogoditi ništa kao ni svim gore nabrojenim Mamićima koji i danas lagodno i mirno žive među nama bez nekih većih sankcija.
Mi Hrvati kršćani katolici, a i svi ostali se ne borimo mišićima, bunama i revolucijama protiv takve ezoterijske bratije, već svakodnevno šireći Riječ Božju množimo stado vjerničko svrstavajući se čvrsto uz vojsku Kristovu, Boga Oca Stvoritelja svega živog i neživog.
Smiljan Strihić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika