Podjeli

Evo što nas čeka

Poziv u pomoć iz Australije koji je upućen svima nama

Ne događa se samo njima , dogoditi će se i nama, Covid –potvrda je tek početak!

Neviđeni okrutni zločin prema maloljetnoj djeci sa prisilnim cijepljenjem bez prisustva roditelja, učinjen je na stadionu u Australiji. 25 tisuća djece dovedeno je i cijepljeno. Neki su odmah umrli, neki su pali u komu, a o daljnjim posljedicama tek će se vidjeti. I to u 21.stoljeću! Kakvi su to umovi izmislili? Koji  Hitler, ovo su  još bolesniji umovi!

https://youtu.be/3cI0Q5UgFFU

Australija je uživala sva moguća prava na privatnost, prava na zdravstvo, slobodu govora, slobodu kretanja, prava na prosvjede, pravo na Bogoslužje.

Sve se promijenilo u trenutku kada je australski premijer Scott Morrison izjavio da je došao novi svjetski poredak i da se ta činjenica mora prihvatiti i ponašati u skladu sa njom.

Pandemija proglašena radi cjepiva

Uopće se ne ulaže u istraživanje lijekova, jer je očita namjera samo cijepljenje

Čak se zabranjuju lijekovi koji su se pokazali učinkovitim.

Testiranje nema uporište u medicini, to je čisto političko pitanje, a ne medicinsko pitanje, da bi se dobili masovni pozitivni rezultati testova.

Što je odgovorno , a što neodgovorno ponašanje?

Inzistirati na neučinkovitom, eksperimentalnom cjepivu, koje ne štiti i ne sprečava širenje zaraze i na protuustavnim Covid-potvrdama, koje su diskriminirajuće, fašističke? ili

Omogućiti dostupnim lijekove koji su se pokazali učinkovitim i usmjeriti ogromne novce od cjepiva u istraživanje i usavršavanje lijekova?

https://www.logicno.com/wp-content/uploads/2021/08/ZA-Pfizer-SKANDAL-Plenki-o-18-milijardi-cjepiva.mp4?_=1

U ovom kratkom videu, u kojem predsjednik Vlade RH kaže kako je EK naručila od Pfizera (naglasio je “samo od Pfizera”) za 2021. – 2023. 1, 8 milijardi doza. Zašto? Jer je predviđeno docjepljivanje. Ako ih je EK naručila, morat će ih i platiti!

Predsjednik Vlade RH, kaže :“ Ovo cijepljenje neće biti vježba samo za jedno ljeto… docjepljivanje je jedan proces na koji se moramo navikavati“  A zašto? Pa onda nema kraja!

Zašto se ne bi liječili i sačuvali urođeni imunitet za borbu sa virusom? Eto zašto:

„kako bi   „zaradili“ profiteri u vlasti“

EU ima oko pola milijarde stanovnika, i pitanje je kome će oni ispucati tih 1,8 milijardi doza u 2 godine. A sigurno nisu naručili samo Pfizera.

Ugovor s Pfizerom onemogućava  Vladama koje su ga potpisale primjenu alternativnih lijekova, primjerice Ivermectina, čak i ako su učinkovitiji od Pfizerovih produkata.

Gdje je tu odgovornost prema građanima?

U teroru, prisili, poništavanju ljudskih prava i sloboda, diskriminaciji, segregaciji?

Ne može biti izgovor da se  to sve radi zaštite od zaraznih bolesti, jer i cijepljeni šire zarazu, razboljevaju se i umiru!

Što to znači? Da je cijepljenje promašen i pogrešan pristup, da se treba usmjeriti na učinkovite lijekove !

E da, ali kome će se onda ubrizgati onih 1,8 milijardi doza cjepiva? Ne smiju propasti zar ne?

Lili Benčik/hrvatskepravice


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika