Podjeli

KOMENTIRA mr.iur. NENAD VLAHOVIĆ ,predsjednik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj.

Da li su Referendumi legalni ili ilegalni, tko laže a tko istinu skriva neka to utvrđuju nadležna tijela gonjenja, a nije moje da to odlučujem.
No ipak postoji osnovana sumnja da pojedinci u vlasti mute vodu.

Jučer i danas saznasmo da je u Hrvatskom saboru ostalo samo časno ime, koje čini samo opna najviše institucije, a unutar opne je obična trulež koja zaudara neugodnim mirisom.
Tu instituciju uništile, degradiraše i popljuvaše naizgled moćnici, bijednici, miševi, štakori, pederi, lezbijke, hulje i grabežljivci a što je još unutra skoro će isplivati.

Sve ukazuje na rovovsku verbalnu bitku, a i fizička nije isključena pozicije i opozicije
Poziciju predvode briselski pisarčići, lopovi, osuđeni kriminalci, prebjezi uz milijunski transfer,latentni stanovnici Remetinca i dizači ruku i nogu.
U mudriju skupinu ulaze stručnjaci za uništenje banaka i grabež novca, bankomata, poduzeća, proračuna, stručni za izborni inženjering, zataškavanje kz djela, i eksperti za sudske tužbe i sporove

Na sjednici Sabora dominira SRPSKO -HRVATSKI šef svih šefova nekažnjeno nazivajući druge zastupnike pogrdnim riječima, bez kazne.
Rodiše se u Saboru novi stanovnici PEDERI, LEZBIJKE , HULJE.

U narodu postoji stoljetna izreka „sram te bilo nemoj drugoga svojim imenom zvati“ – Ti huljo jedna. Imenovatelja ništa drugo ne zanima već fotelja, funkcija, kune, euri, tuđe žene, i bjesomučno traži modus za vlast i imunitet koji ga naizgled spašava od dugotrajnog boravka u Remetincu ili Vrapču. Ne želi odgovoriti gdje je Tesla „kidnuo“ s bankom i tolikim milijunima kuna i eura.
U toj banci hrvatsko – srpski šef bijaše od 2011. do 2014. , a od 2011. predsjednik je NO i član NO.
Zašto USKOK i DORH i ostala tijela gonjenja ništa ne rade, a imaju u ladicama sve dokaze.
Koja je septička jama od nadležnih.

No, smatram da je pitanje nestanka Dr. Šretera bitnije od silnih milijuna koji su i onako u stranim bankama.
Vrijedne činjenice opisao je S.Degoricija u svojoj knjizi. Tada je srpsko – hrvatski šef svih šefova znao za sudbinu Dr.Šretera i do danas ne želi priznati činjenice.
Huljo pogana, kako je stradao i gdje su ostaci Dr.Šretera. Propjevat ćeš i ne će te četiri moćna subjekta spasiti.
Činiš KZ djelo jer zataškavaš KZ djelo.
Stotine prijatelja to želi znati da mu dostojno počast odamo i svijeću zapalimo.
Gospodo zastupnici već jednom izađite za govornicu za govornicu i pokrenite to pitanje, zatražite skidanje imuniteta i pokretanje istrage..
Tako vidjet će se sva saborska ološ, a od njih je Dr. Šreter bio vrjedniji.

Svim nadimcima pojavama i imenima, dodajem novu pojavu u imenu Paranoida šizofrenija F-20, a nositelj iste jučer je divljao za govornicom, on bi najradije pohapsio cijeli narod i s njim u Remetinec. No batina ima dva kraja.


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika