Podjeli

Tko je zapravo Njemačka Stranka Zelenih – Bündnis 90/Die Grünen koja je se razvila iz aktivističkog pokreta i danas po anketama najpopularnija stranka u Njemačkoj, te čija je politička fondacija Heinrich Böll Stiftung između 2015. i 2019. godine donirala udruzi Tomislava Tomaševića  1.114.970 eura.

Postoji čitav pokret kojemu je glavna premisa istrebljenje čovječanstva.

Glavna ideja “Zelenih” je da je svaki čovjek suvišan na planeti Zemlji, jer troši zemljine resurse, te da svaka žena koja rodi da je sebična.

Filozofija pokreta Zelenih je da treba smanjiti broj stanovnika na zemlji, začetnik pokreta zelenih je prof. Paul R. Ehrlich sa svojom knjigom Population Bomb koju je napisao 1968 godine, gdje je izračunao da se stanovništvo na zemlji mora smanjiti na 1.5 milijarde u doba kada je cjelokupna populacija na zemlji iznosila 3.5 milijarde stanovnika, a danas broji preko 7 milijardi!

Jedna od ideja koji “Zeleni” propagiraju je legalizacija Abortusa, tj. da svaka žena ima pravo abortirati, te da je ona pozitivan primjer jer neće na svijet donijeti još nekog tko će trošiti već spominjane, tobože iscrpljive Zemljine resurse.

Također je jedna od ideologija poticanje homoseksualizma i legalizacija homoseksualnih brakova u svrhu ne rađanja djece.

Nemoguće je ne povezati pokret Zelenih i stopu rasta stanovništva.

Gdje Njemačka ima najmanju stopu rođenih na svijetu.

To što se sprema Njemačkoj i Europi zahvaljujući pseudo liberalnom ludilu nove ljevice i tzv zelenih dovodi u demografski kolaps i katastrofu.

Također je nemoguće ne povezati pokret Zelenih i antinuklearni pokret.

U Nemačkoj se početak “Zelenih” može vezati sa djelovanjem antinuklearnog pokreta početkom 80-tih godina prošlog stoljeća i prosvjeda protiv postavljanja raketa sa nuklearnim bojevim glavama na granice Warshaw-skog i Nato pakta

Gdje je tajna služba SSSR-a financirala i podupirala anti nuklearne prosvjede, kako bi podigla javno mnijenje Savezne Republike Njemačke protiv postavljanja nuklearnog naoružanja.

Dan danas Rusija iz čistog ekonomskog interesa, podupire pokret Zelenih kako bi Njemačka  zatvorila nuklearne energane, te prešla na alternativna goriva, djelomice plin koji Njemačka kupuje od Rusije.

Također da se zaustavi razvoj i proizvodnja nuklearnih energetskih postrojenja u Njemačkoj, čime bi se Rusija riješila jednog velikog tržišnog takmaca u proizvodnji i razvoju nuklearne tehnologije.

Nadalje nemogućnošću Njemačke u budućnosti da obnovljivim izvorima energije podmiri svoje energetske potrebe, energiju će morati uvoziti od zemalja koji je imaju u izobilju. A tu prednjači Rusija.

Energiewende, u tehničkom smislu totalna besmislica, energetska tranzicija Njemačke koja uključuje zatvaranje nuklearnih energana Njemačku će koštati oko 1000 milijardi Eura i poticanja obnovljivih izvora energije koji će biti energetski nedostatni i imati će za posljedicu deindustrializacije tj. migracije industrije u druge zemlje.

Što za posljedicu ima ekonomsko  i demografsko slabljenje Njemačke kao stuba Europske Unije, te jačanje političkog i ekonomskog utjecaja Rusije na području Europske Unije.

Sa migracijom industrije odlaze i ekonomski migranti koji su donekle držali populacijsku ravnotežu i u Njemačkoj će ostati živjeti samo starci.

Jedino tko im idejno može stati na kraj je Katolička Crkva i zato pokretu Zelenih predstavlja glavnu smetnju u ostvarivanju svojih ciljeva!

Gordan Sataić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika