Podjeli

Nažalost, trakavica s migrantima se nastavlja. Turska je započela s otvorenom agresijom na Grčku i njihova policija ispaljuje suzavac na Grčku policiju kad ovi uspiju zaustaviti ili usporiti prelazak islamističkih terorista iz IS-a (veliki broj njih, ako ne i većina su upravo to) u EU. I Grčka i Turska članice su NATO-a, Grčka je članica EU, a Turska, za sada hvala bogu, nije, ali samo je pitanje trenutka kad će „mudraci“ iz EU odlučiti primiti remetilački čimbenik Tursku u EU kako bi omogućili Erdoganu (čita se Erdoan) da obnovi Otomansko carstvo, a sebe postavi za sultana (koji je istodobno bio i kalif svih muslimana, no Ataturk je u biti razbio jedinstvo islama kad je to ukinuo, pa, za sada, islam nema vrhovnog poglavara tog tipa inače bismo sada imali još gore probleme).

Postavlja se sada nekoliko pitanja.

Prvo je pitanje što znači članstvo u NATO-u? Imaju li zemlje-članice sigurnost kakvu očekuju? I to bez obzira na to napada li ih sila izvan NATO-a ili neka članica koja se osilila (kao sada Turska kad Erdogan poručuje sirijskom predsjedniku Assadu da je on stranac na dijelu Sirije koji je Turska, uz potporu SAD-a i Izraela, okupirala, jer je to tlo Carstva. Da, ne carstva, nego Carstva jer zna se na koje on carstvo misli. Otomansko. Dakle on sve što je pripadalo Otomanskom Carstvu smatra turskim i očito to ima namjeru ponovno osvojiti i osnovati novi kalifat-novo Otomansko Carstvo. Istodobno, ponovno se služi IS-ovcima koji bježe od svojih neprijatelja kao oružjem i provodi u djelo svoju prijetnju da će ih sve poslati u EU ako mu se ne dopusti obnova tog njegovog carstva.

Dakle, skrivajući se iza članstva u NATO-paktu stvara nered i širi zlo. NATO to prešutno dopušta i, iako je skoro cijela EU u NATO paktu dopušta da jedna članica nesmetano radi štetu tolikom broju drugih članica… A radi se samo o Turskoj. Što bi bilo da se radi o Rusiji ili Kini?

Šuti i Liga naroda (da, Liga naroda jer je ovaj UN jednaki beskorisni parazit kao što je bila ta organizacija), dapače, potiče to raspoređivanje neprijateljskih snaga po EU.

A treba li se čuditi tome kad ni samo vodstvo EU ne čini ništa da se to zaustavi. Baš ništa. Ne šalje se pojačanje Grcima, ne kažnjavaju se Turci, a to je bar lako… Eto, samo im se vrati sve Turke koji žive u EU, radili ili ne radili tamo, imali privremeni ili trajni boravak ili državljanstvo… To bi bio početak gospodarskog sloma Turske. Isto tako prekinuti sa svim gospodarskim ulaganjima u Tursku i suradnjom na tim poljima.  Ako se to nastavi, jer Erdogan je fanatik koji želi postati kalif pa je možda i na to spreman, onda mu se najprije ponudi ulaganje u njegovu zemlju ovim riječima: „Ako u roku od jednoga tjedna ne prestanete s neprijateljskom djelatnošću protiv EU u vašu ćemo zemlju uložiti do sada najveća sredstva: stotine milijardi eura u raketama i drugim projektilima.“ A onda to i izvršiti ako ne posluša, oduzeti im sve ozemlje na europskom tlu, dati Armencima i Kurdima njihova ozemlja i pacificirati te barbare na Bosporu, dapače, maknuti ih od Bospora.

Osvajači napadaju Grčku policiju, bacaju na njih kamenje, bore se prsa u prsa i viču svoj takbir: „Allahu akbar!“ EU, NATO, UN (Liga naroda), svjetski čimbenici sve to mirno gledaju i ne štite svoje narode i svoju kulturu.

„Naši“ političari rade to isto slušajući svoje gospodare bespogovorno, a neprijateljski se odnoseći prema vlastitom narodu. Oni ne očekuju ponavljanje 2015. Nitko ne očekuje ponavljanje 2015. sada osvajača ima puno više, puno su agresivniji i uporniji pa će nam 2015. izgledati kao dječja igra prema onome što nam sad slijedi, a vladajući (ona poznata stranka SDSSHDZ (ali i oporba oko SDP-a) nisu ni pomislili organizirati obranu. Nema nigdje ograda, nema vojske, nema ni znaka da se misli nešto poduzeti, osim floskula da nisu više protiv toga da vojska dođe na granice jer su sada unutarnji izbori na kojima se time misli dobiti glasove, zatim će poslije biti parlamentarni izbori i sad se već mora prikupljati potpora…. Oni isti koji su potpisali Marakeški sporazum u kojem se obvezuju dopustiti pretvaranje ilegalnih nasilnih migranata u nesretne ljude koji bježe od nekoga od zala pod koje ih mogu „prošvercati“ kako bi nam ih mogli dovući ovamo, sad bi, kao branili granicu i vojskom… Malo sutra. Ne bih im vjerovao ni da vidim vojsku na granici jer bi vjerojatno vojska imala zabranu djelovanja i bila tamo za paradu.

I sada nova vijest: naši vladajući (a sigurno ni njihovi partneri iz oporbe nemaju ništa protiv, kao ni Predsjednik koji je njihov) imaju namjeru primiti „djecu bez pratnje“ koja se nalaze u migrantskom valu. Sve kad bi to i bila djeca bez pratnje to bi bio problem. Naime, svi smo vidjeli da su oni „radikalizirali“ (wahhabizirali) i djecu koja su tek prohodala, a takva sigurno sama ni ne idu ovamo, nego bi se radilo o velikoj djeci (kad bi to i bila djeca) koja su bila i borci.  Sve su to djeca IS-ovaca koji bježe od zaslužene kazne u Siriji pa su sigurno indoktrinirani. Osim toga, ako bi i uvalili neku djecu kao „djecu bez pratnje odraslih osoba“ i to bi bila prijevara. Mi bismo uzeli djecu, a onda bi se javila rodbina i morali bismo, kako se to lijepo kaže „spojiti obitelji“ jer je nehumano razdvajati djecu od roditelja. Drugi problem je i to da smo svi vidjeli iskustva UK i drugih zemalja u kojima su se kao malodobnici predstavljali odrasli ljudi, ponekad i u četrdesetima. Kad su se sjetili znanstvenim načinima utvrđivati starost  tih osvajača, onda su se sve nevladine snage i slični štetočine dignuli na stražnje noge jer da je to diskriminacija jer se kleveće te ljude da su prevaranti i lažljivci zato što su druge rase ili vjere, pa im se mora vjerovati na riječ i s time se prestalo. I vjeruje im se na riječ.

Dakle, „naši“ političari imaju namjeru zamaskirati doseljavanje neprijateljskih elemenata u Hrvatsku iako su svjesni svega toga. Ako smo mi obični ljudi upoznati s time, oni koji imaju puno bolje izvore informiranja ne mogu ne znati te stvari, dakle to čine svjesno i namjerno. Ako to učine onda time potkapaju svoju naciju i domovinu i predaju je, bez otpora, neprijatelju. Nadam se da će to što su na jednom portalu, s veseljem, objavili tu vijest prerano i tako nam nehotice otkrili njihove namjere djelovati na njih da odustanu od tog subverzivnog čina jer ipak će doći izbori. Doduše na tim će izborima doživjeti poraz što god sad učinili jer će se sve što učine smatrati predizbornom promidžbom, a ne stvarnom namjerom da se brani domovina.

Zato mislim da će primiti tu „djecu“ i djecu (za kojom će doći i rodbina) i napraviti ono što se naziva veleizdajom. Nadajmo se da se varam i da ipak ne će ići tako daleko, ali nada je slaba i do sada nas je uvijek iznevjerila.

Zato im ne vjerujmo. Birajmo one koji cijelo vrijeme žele braniti Hrvatsku pa da  vidimo hoće li nas i oni izdati, no puno izbora nemamo.

Lux in tenebris


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika