Podjeli

Kaže se da čovjek ne može dragovoljno izvršiti samoubojstvo utapanjem. Može se utopiti ako se sveže i optereti npr. kamenjem. E, upravo taj politički balast na sebe ste stavili predsjedniče Vlade, kada ste uzeli u koaliciju HNS, SDSS i Milana Bandića. I ne samo njih. I u redovima HDZ-a ima kamenja koje Vas vuče na dno.

Predizborno obećati narodu je jedno, a raditi drugo i koalirati sa strankama i pojedincima koja imaju sasvim druga razmišljanja je ravno političkom samoubojstvu i narod će to sigurno prepoznati na izborima. Neki su se od tih partnera debelo ogrezli u korupciju i kriminal i Vi ih se morate pod hitno riješiti kako bi popravili svoj ne baš zavidan položaj do izbora. Morate se riješiti samoinicijativno onih koji Vam drže glavu pod vodom. Ne na način poput smjena Kuščevića, Žalac, i ostale klike, kojih ste se pod pritiskom medija i javnosti morali koliko-toliko odreći.

Morate se prvi obratiti javnosti i riješiti se korumpiranih političara, da pokažete da Vam je stalo do borbe protiv korupcije i kriminala. U redovima HDZ-a siguran sam da ih ima još. Razlog za smjenu osim korupcije mora biti i nesposobnost, nezalaganje i nerad onih koji u svojim resorima nisu napravili ama baš ništa.

Prvenstveno mislim na Kujundžića, Bošnjakovića, još ih ima. Osim što ne rade, nisu baš ni pretjerano popularni u narodu, i bilo bi Vam pametno da ih uklonite sa političke scene i iz redova HDZ-a, da ne potonete zajedno s njima.

Što se tiče koalicijskih partnera, tu je stvar više nego jasna. Pupovac blati i sramoti RH, a Vi ga opravdavate. Po Vama on se ispričao. Ne znam kako ste to protumačili, ali izjava Milorada je sve drugo nego isprika. VAN. Bandić malo pa malo u aferama i po sudovima. VAN. HNS, pa s njima zaista nemate nikakvih dodirnih točaka, osim što su to ljudi koji su izdali vlastite principe da se uhljebe na vlasti. Na koncu, pa zar Vam nije jasno iz nedavne povijesti da se oni odriču svega iz svog programa i da koaliraju sa bilo kime samo da bi sudjelovali u raspodjeli fotelja. VAN.

U prilog Vam ide i “neovisnost“ sudstva u postupcima protiv Brkića, Kuščevića, Bandića i ostalih.
Nije me briga za Vašu političku sudbinu Gosp. Plenkoviću jer ste birokrata i egocentričan vlastodržac, ali ovako dalje više ne ide.

Ovo gore što sam napisao u interesu je i za dobrobit cjelokupnog stanovništva Republike Hrvatske i nje same. Misao vodilja mi je bila Hrvatska bez korupcije, nepotizma i afera, Hrvatska zemlja blagostanja i za primjer svima ostalima.

Anđelko  Jeličić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika