Podjeli

Sad je sve jasno, ova četverogodišnja vladavina našeg Premijera, ostaje i nadalje, sama pozitiva.            Josipa nije krala na poslu, ona je krala u fušu, za to nisu plaćeni doprinosi, pa se ne broji.
 I Kuščević je isto mešetario po Hvaru, samo još nije jasno je l’ je to bilo poslije posla ili su na poslu, uzimali pauzu, za slobodne aktivnosti. Svaka čast, ako mogu tolika bogatstva steći, u pauzi za gablec.
I tako poslije svih tih privedenih, pozatvaranih, osumnjičenih, ministra, državnih tajnika, službenika, načelnika, direktora postavljenih na temelju stranačkih iskaznica, Plenković veli, da je Bernardić, jako nesposoban.
Plenković ostaje dalje sjaj u oku i  u treptaju srca u Hrvata.
Njegova mantra o njegovim vrhunskim učincima, čak je i on Ursulu postavio u EU, da nema njega, sirota Ursula, bi bila bez posla.
Malo ga ljuti Kurz, veli da ništa od love iz EU, da se Austrija ne slaže, ali ne brine to našeg Premijera, drhtat će Austrija, kad im Plenković nabroji sva naša prva i druga mjesta u Europi.
Ne znam kako će objasniti,  da smo najbolji u svijetu po obrani od korona virusa, a 6 u Europi po novcima, koji nam trebaju za opravak.  No za to je isto kriv Bernadić, samo još ne zna kako,no naći će se neka veza s prošlim vremenima.
Sirota Josipa 45 minuta je davala iskaz, onda se umorila i nije mogla odgovarati na pitanja.
Jako joj je splasnula radna energija, nije ni sjena, one ” Josipe Kraljice,” kad je odrađivala posao za doprinose i fušu radila za torbice.
Nemamo sreće s “Kraljicama” , već su dvije morale abdicirati,krune nisu više u modi.
Jedino nije jasno je l’ bude i Josipa mogla aktivirati  onu famoznu formulu 6+6, da joj se nešto skupi dok ovo ne prođe.
Jučer se javio i Lazo Grujić, to je onaj iz Stranke Umirovljenika, koji je potpisao da ide na izbore sa Škorom, jako je ljut na Predsjednika.
Škoro je dobio glasnogovornika za glupe izjave, niti sam ne zna, koliko će mu Lazo donijeti štete, a malo koristi.
 Lazo ima stranku taman, da svi nose neke funkcije, no bitno je da Lazo, može biti predsjednik.
Štetu je učinio i umirovljenicima, doveo ih u zabludu, mislili su da  im trebaju bolje mirovine, a Lazo nudi, nove pjesme.
Lazinu mirovinu je sredio dr. Rubala, na vrijeme, da se još stigne baviti politikom i da posije kukolj na poljima žita, da razdvoji umirovljenike.
Bernardić ga je otpilio, vagnuo je on dobro, da Lazo ništa ne donosi, a mnogo odnosi.
HSU je davno raskrstio s Lazom, iz istih razloga, tako da ga nemojte dovoditi u vezu s nama.
Mi nastojimo iščupati kukolj na vrijeme, no nismo krivi, ako se sjeme primi, negdje drugdje.
Svaki novi dan, novo iznenađenje , krenimo spremni naprijed, svaki dan poradimo na tome da neugodnih, bude što manje, a da se ona dobra, počinju dešavati svaki dan.
Ja već imam jedno, svako jutro u pola šest sleti mi jedan vrabac, započne cvrkut, zovem ga Milena!
Ne daj se generacijo!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika