Podjeli

Poštovani gospodine Jandrokoviću,

Vaše današnje pravno nasilje i primitivno vođenje sjednice Hrvatskoga sabora jest za svaku osudu.

Dakle, ja sam predsjedniku vlade Plenkoviću postavila egzaktno, i svakome normalnome razumljivo pitanje:

 1. Zašto je u slučaju otimanja Dalekovoda od strane Pavla Vujnovca i njegovih partnera, Republika Hrvatska poklonila, to jest, otpisala 50 milijuna kuna, novaca poreznih obveznika?
 2. Zbog sprječavanja provjere legalnosti sredstava, koja je propisana direktivom Europske unije, Hrvatska je od strane međunarodne Agencije FATF stavljena na sivu listu država u kojima se pere novac – kao jedina članica Europske unije.

Dakle, u potpunosti jasna pitanja!

Predsjednik vlade Plenković uopće ne odgovori na moje pitanje, već u svom pogubljenom stilu i u strahu od istine i transparentnosti, vrijeđa mene kao osobu, na što Vi uopće ne reagirate.

Poslovnikom je potpuno jasno definirano da zastupnik može iznijeti povredu Poslovnika i govoriti do 30 sekundi. Vi ste me u 10. sekundi počeli prekidati, dali ste mi dvije opomene – potpuno proizvoljno i protivno Poslovniku.

Vi, gospodine Jandrokoviću, mislite da Vi i Vaša družina smijete privatizirati Hrvatski sabor, da smijete pljačkati hrvatske građane, što osobno činite u Hrvatskoj pošti (tužite me već jednom ako ovo nije istina).

Vi štitite direktora Hrvatske pošte Ivana Čulu, koji je počinio niz kaznenih dijela, nanio Pošti na desetke milijuna eura štete, a Vi osobno ste ga zaštitili od kaznenog progona kod, jednako kao i Vi, korumpirane Zlate Hrvoje Šipek.

Ne, gospodine Jandrokoviću, Vi nemate pravo kršiti Ustav i zakon, Vi nemate pravo razarati pravni poredak Republike Hrvatske, ni pljačkati hrvatske građane.

Budite sigurni da je hrvatskim građanima dosta nepravde, koja je glavni uzročnik raseljavanja hrvatskih građana. I budite sigurni da ćemo u Hrvatskoj uspostaviti vladavinu prava i temeljne europske vrijednosti, kao što je jednakost pred zakonom.

A Vi, koji kao predsjednik Hrvatskog sabora vršite pravno-političko nasilje, i koji ste izravno u korupciji – sigurno ćete odgovarati.

Nećemo dopustiti da Hrvatsku, koju su generacije sanjale, i za koju je šesnaest tisuća ljudi dalo svoj život, držite u korupcionaškog okupaciji.

S poštovanjem,

Karolina Vidović Krišto

zastupnica i predsjednica OIP-a


Podjeli
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika