Podjeli

Poštovani gospodine Jandrokoviću,

Vaše jučerašnje nasilničko, te nadasve protudemokratsko vođenje sjednice Hrvatskog sabora za svaku je osudu. Vaše djelovanje jest izravno nanošenje štete hrvatskim građanima.

Hrvatski Sabor vodite s ciljem zaštite korupcije i privilegija uske skupine moćnika, a protiv interesa ogromne većine hrvatskih građana. Ni jedan parlament u Europskoj uniji nije na ovaj način onesposobljen u radu kao što je to Hrvatski sabor pod Vašim vodstvom.

Hrvatski Sabor nije sam sebi svrha, niti postoji kako biste Vi i Vaša struktura lagodno živjeli.

Sabor ima svoju misiju, a ona je raditi u ime, i u interesu hrvatskih građana, primjenjujući demokratske standarde, te, poštujući Ustav i Poslovnik, nadzirati izvršnu vlast.

Svakodnevno primam pritužbe i informacije o zlouporabama u svim segmentima hrvatskog društva, koje su moguće zbog blokade institucija, a u prvom redu blokade rada Sabora.

Upravo ovih dana izvještena sam od zaposlenika Hrvatske pošte da ste osobno, s direktorom Hrvatske pošte, izvjesnim g. Čulom, upleteni u sumnjive radnje, koje upućuju na to da je riječ o korupciji.

Vaša jučerašnja nervozna i nepristojna reakcija na moje redovno zastupničko djelovanje, jest posljedica Vašega straha od razotkrivanja Vaših zlouporaba i zaštite korupcije koju činite blokadom rada Sabora.

Moje jučerašnje pitanje premijeru Plenkoviću je i Vas duboko uznemirilo, jer transparentnost i vladavina prava kod Vas i Plenkovića izaziva paniku.

Pokušaj skrivanja nepodnošljive društvene nepravde, te ušutkavanjem spriječiti iznošenje argumenata o upletenosti u gramzljivu korupciju Vaših struktura, neće Vam uspjeti.

Istina se ne može zabraniti. To su pokušavale različite osobe kroz cijelu ljudsku povijest, ali je istina uvijek izašla na vidjelo.

Istina je, pak, da ste Vi i Vaše strukture blokirali sve institucije u Hrvatskoj, a pravosuđe ste pretvorili u „tjelohranitelje“ korupcije, što je dovelo do neviđenog urušavanja standarda hrvatskih građana.

Zbog korupcije su u Hrvatskoj profesori, učitelji, policajci i zdravstveni djelatnici postali kategorija siromašnih građana, ali zato Vi i Vaš Plenković živite luksuzno i bogato, pa tako imate vozni park kao da ste dužnosnici Švedske ili Njemačke.

Ja zasigurno neću tolerirati bezakonje i gramzljivi lopovluk koji nanosi nepodnošljivu nepravdu svim poštenim hrvatskim građanima.

Hrvatsku nismo stvarali da bi uska skupina živjela u izobilju, a ogromna većina u siromaštvu i nepravdi.

Jednakost pred zakonom te funkcionalna vladavina prava jesu pravo hrvatskih građana koje ćemo uspostaviti u Hrvatskoj.

Svakom zabranom redovnog parlamentarnog djelovanja nanosite štetu Hrvatskoj, ali i povećavate obim svojih osobnih nedjela koje ste nanijeli Hrvatskoj, od vremena Sanadera do današnjeg korumpiranog Plenkovićevsko-Pupovčevsko-Šeparovićevskog sustava.

Neka Vam sudbina Ive Sanadera bude pouka da svakoj nepravdi i gramzljivosti dođe kraj.

S poštovanjem,

Karolina Vidović Krišto

zastupnica

Karolina Vidović Krišto

Zastupnica u Hrvatskom saboru

Member of Croatian Parliament

Trg sv. Marka 6, 10 000 Zagreb I tel +385 1 6303 574

email: [email protected]


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika