Podjeli

Kada bi danas postavili pitanje izabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću Tito ili Tuđman bez ikakve sumnje, kao iz topa bi dobili odgovor Tito! Još je važnije to isto pitanje postaviti svima onima koji su obilato pripomogli Milanovićevoj instalaciji na Pantovčak? I ne treba nagađati, jer znamo njihov orkestrirani odgovor! A odgovor je Tito! Tko je odgovoran za instalaciju Milanovića, a samim time i Beljaka na Pantovčak?

Jedan od važnijih instalatera, ako ne i najvažniji instalater Milanovića na Pantovčak je svakako pjevač Miroslav Škoro, jer bez njega bi Milanović Pantovčak vidio samo na razglednici! A opet, bez Andreja Plenkovića Škoro ne bi ni postojao, tako da je za instalaciju Milanovića na Pantovčak izravno odgovoran Plenković, a Škoro je tome smo dobrano pripomogao!

Bez obzira što je pjevač Miroslav Škoro voljom hrvatskog naroda poražen na predsjedničkim izborima i nije uspio ući ni u drugi krug, a kamoli postati predsjednik, umjesto da prizna poraz, da prizna da ipak neće moći mijenjati politički ustroj u Hrvatskoj, umjesto „ostavke“, jer nije dobio dostatno povjerenje naroda, on najavljuje svoj novi politički pohod. A svoj novi pohod i nastavak svog političkog života može zahvaliti jedino Andreju Plenkoviću, jer upravo Andrej Plenković je taj koji će dodatno raslojiti HDZ-ovo biračko tijelo i pokloniti Škori više od 200 000 svojih glasova. Naravno Škorin, pohod na HDZ, čini se usko je interesno vezan uz SDP, jer slasna je ta predsjednička bonus torta ispečena na Iblerovom trgu i teško se maknuti od te „trpeze“ kada si jednom sjeo za nju. Slijedi nam drugi krug istog modusa operandi, slijedi nam novo razbijanje HDZ-ovog biračkog tijela za račun SDP-a uz pomoć Miroslava Škore i sve prisutnog Mosta i slijedi nam instalacija Bernardića, SDP-a i svekolike titoističko-jugoslavenske bratije u Banske dvore. Kao što je Plenković dao umjetno disanje SDP-u na izborima za EU parlament svojom eksperimentalnom listom, isto tako sada Škori nudi da zagrabi u HDZ-ovo biračko tijelo koliko god mu je volja.

Svi oni Matoševi Jude koji su mišlju, riječju, djelom ili propustom sudjelovali u rušenju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kao i svi oni crni labudovi na čelu s labudanom Plenkovićem biti će kad-tad obilježeni kao nacionalni veleizdajnici, jer su svojim činom direktno pripomogli instalaciji titoiste Zorana Milanovića na Pantovčak. Tek sada, kada Milanović svojim likom i djelima oplemeni zoologiju šume na Pantovčaku, bit ćemo svjedoci kakva je zapravo institucionalna moć Pantovčaka kada se na svetom hrvatskom brdu okupi mentalno komunistička bulumenta koja će kapilarno premrežiti sve poluge vlasti i srušiti sva nastojanja da se Hrvatska što čvršće pozicionira u srcu Europe kojoj civilizacijski i kulturološki pripadamo. Tek sada ćemo vidjeti puno značenje izjave Vesne Pusić da je „približavanje regiji stvar zdravog razuma“, tek sada ćemo vidjeti što znači Milanovićev rat kojega je najavio srednjoeuropskoj inicijativi „Tri mora“! Vidjet ćemo i što znači otvoreni rat protiv SAD-a i Izraela kojega je Milanović lakonski najavio u svom predizbornom šepurenju!? Ako netko misli da su to bile slučajne Milanovićeve retoričke akrobacije grdno se vara!

Slijedi nam programirani epski pohod Miroslava Škore, Mosta i partnera na HDZ-a, a taj rat protiv HDZ-a izravno je svojim politikama proizveo i potakao Andrej Plenković i monstruozna koruptivna hobotnica koja se razgranala pod njegovim autokratskim vodstvom. Po istom modusu operandi kako je srušena Kolinda Grabar Kitarović, slijedi nam rušenje HDZ-a, razbijanje HDZ-ovog biračkog tijela i sidrenje SDP-a i udružene antifašističke ljevice u Banskim dvorima, jer konačan cilj svih ovih nastojanja je nestanak HDZ-a s političke karte Hrvatske. Taj scenarij je vrlo izvjestan i bit će to posljednji čin sprječavanja dolaska takozvane konzervativne revolucije i ujedno prvi čin početka novog „antifašističkog ustanka naroda“ kako je to najavio general Blagoje Grahovac u svojoj analizi „Lomljenje unikatnog dragulja Jugoslavije“!

Kako stvari stoje, Andrej Plenković će vjerojatno platiti političku cijenu zbog svoje liberalno-centrističke tvrdoglavosti, svog nerazumijevanja odnosa političkih snaga na unutarnjem planu, zbog neprincipijelnih koalicija bez obzira što objektivno nije imao izbor birati drugačiju većinu između svjetonazorskih ideologema, platit će cijenu zbog ne osjećanja bila HDZ-ovog biračkog tijela i to je stvar legitimnih frakcijskih sukoba unutar HDZ-a i ambicija onih koji se ne vide u kadrovskim križaljkama Andreja Plenkovića. Platit će cijenu zbog grupe Borg, platiti će cijenu zbog bujanja korupcije koja buja isključivo radi njegovih trgovačkih koalicija u kojima je dozvoljeno baš sve radi očuvanja vlasti, radi očuvanja vlastitih fotelja. Plenkovićeva borba za čelnu poziciju unutar stranke dominantno je u suprotnosti s temeljnim nacionalnim interesima koji recentno zbog njegovih osobnih ambicija ostaju u drugom planu.
HDZ-u je više nego ikada potrebno zajedništvo, okupljanje oko jednog imena na unutarstranačkim izborima za koje se procjeni da će najuspješnije spriječiti neprijateljsko preuzimanje Banskih dvora nakon Plenkovićevog grijeha pogubne dekapitacije vlastite predsjednice koju su mnogi rušili, ne zbog njenih objektivnih grijeha već zbog toga da bi lakše srušili Andreja Plenkovića. Vremena je premalo, a antihadezeovske snage predvođene Škorom i Mostom, potpomognute lijevom i desnom falangom legitimno kreću u novi rat u kojemu im je jedini cilj profitirati na raspadnutom HDZ-ovom biračkom tijelu. Bili bi ludi da ne razbiju HDZ kojega im Plenković nudi na dlanu!

Petar Patriot


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika