Podjeli

AD BIOGRAFIJA

Vladimir Šeks, “Sova”

Na Novu Godinu, 1. siječnja 1943. rođen je drug Vladimir Šeks, Sova. Jedno od najpodmuklijih lica hrvatske političke scene.
Ovaj pravnik, inače agent UDBE, vječni partijaš i Titov podrepaš nikada nije promjenio svoju ćud. Tko zna koliko rijeka krvi ovaj agentić ima na rukama, no na to ga nije upozorio nitko dok se penjao prema vrhu “hrvatske” politike.

Pripravnički staž obavljao je u Općinskom javnom tužiteljstvu u Vinkovcima od ’67 do ’69 godine, nakon čega je godinu dana radio kao zamjenik Općinskog javnog tužitelja u Vinkovcima.
Jednu je godinu radio kao sudac Općinskog suda u Osijeku, a zatim kao zamjenik Okružnog javnog tužitelja u Osijeku kada je kao politički nepoćudan otpušten iz službe.
Naravno da se tu radi o velikoj manip manipulaciji, jer za vrijeme režima ćopavog starca i čistačica u sudu je bila dobro povjerena, što onda trebamo pričati o tužiteljima i sucima?!
Od ’72 do ’81 godine radio je kao odvjetnik. 1981.godine uhićen je zbog “protudržavne djelatnosti”, osuđen na 13 mjeseci zatvora, te je izgubio pravo na odvjetništvo. 1985. izdržao kaznu u trajanju od 7 mjeseci.

U tih sedam mjeseci “Sova” je pratio situaciju u kazamatu, pomno bi osluškivao kako dišu domoljubi, tko su, čime se bave, te koji su im ciljevi.
Često su razne “Sove” za vrijeme diktatorske Jugoslavije po tamnicama glumili najveće Hrvate, te im na koncu zabijali nož u leđa.
Što drugo očekivati od ekipe koja je iz Brezovice pripremala diverzije, časnu borbu?! Ne.
Nečasnog neprijatelja?! Ooo da.
Nije u ovom jadu Šeks jedini projekt kvazi državice zadužen za totalnu destrukciju Hrvata i hrvatstva.
Neki drugovi su nam dobro poznati, dok eto svakodnevno saznajemo za krijere raznih domoljuba u “KPJ”, ipak ako nisi bio član partije nisi domoljub, tada si samo ustaški terorist.

Drug “Sova” svoju karijeru kao kadar UDBE nastavlja u Republici Hrvatskoj, onoj Franjinoj Hrvatskoj za koju su najbolji prolili krv da bi najgori vladali.
I tada je bio javni tužitelj, od ’90 član HDZ-a, a njegov kiseli smiješak gledamo svakog 8. listopada u podrumu zgrade INE sa simpatičnim teglama na očima.
Koliko je Hrvata tada prokazao, koliko je akcija sabotirao ili prespavao s Franjom generalom samo nebo zna.
Dobro je znao ovaj tvorac Hrvatskog Ustava da u isti nikako ne smije ugurati lustraciju, a ne daj Bože provesti istu, jer bi tada, u ratnom razdoblju RH ostala bez kompletnog vodstva.
Kakvu su to neovisnu državu stvarali kadrovi koju su istu pedeset godina potapali?! Postali su rodoljubi preko noći?! Ukazao im se anđeo Gabrijel ili su jednostavno vidjeli priliku za ratno profiterstvo, gradnju kulta ličnosti i puštanje korijena duboko u svaku poru moderne Hrvatske.

Sjećamo se tako Šeksa, vječitog rakijaša, saborskog zastupnika, tužitelja i predsjednika sabora kako je identificirao, locirao i transferirao svakoga osim sebe i svojih drugova.
No, pravda je čudo, stigne nas kad tad, zato ovaj vječnk politički mentor i savjetnik svoju “tugu” ubija u šljivovici, ne daj Bože razumit.

U životinjskoj farmi hrvatske politike Šeks nije jedina “svinjica”, ali je zasigurno kapitalac u toru koji bi mogao doći na tapet pravde i iznijeti svoja drukerska politička iskustva, lažna svjedočenja, brutalno potapanje domovine, kao i ubojstva koja je blagoslovio zajedno s državnim vrhom devedesetih.
Uz Jožu Manolića, jedno od najopasnijih lica i pojava.
Dok su na vlasti nema pravde i boljitka, a svoje toksične UDBA strijele lansira i danas preko svojeg učenika Andreja, kao i raznih televizijskih postaja.
No, svi znaju da je Vladimir Šeks bio suradnik tajnih službi bivše Jugoslavije. Uostalom, to je i Josip Manolić napisao u svojoj knjizi. Zašto je Franjo Tuđman povjeravao Šeksu visoke dužnosti? Da Tuđman nije napravio pomirbu, danas ne bismo imali Hrvatsku. Da bolje kažem, da Tuđman nije pobio Hrvatske domoljube danas bi imali Hrvatsku u njezinim prirodnim i povijesnim granicama, a ovako imamo posla s lustracijom, profiterima, lažovima, agentima i susjedima koji svako nekoliko trgaju komad po komad ionako krnjave Hrvatske.

Nakon što sam završila s ovim izrazito opasnim, rumenim licem, spremit ću nešto za domoljuba Antu Nobila, ali o tome sutra.
Iako svi sve ovo znamo, valja se prisjetiti kakvi su nam sve toksični ljubi domoljubi i moralne vertikale.

Iva Svaguša


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika