Podjeli

Veli predsjednik Milanović, da virus nije problem, da vjerojatno imamo 1000 zaraženih, a da nitko ne leži na cesti bolestan.
Okreće se polako priča, od silne ugroze, doći ćemo do manjih zdravstvenih smetnji i nastaviti sa životom, s virusom, jer ako ima toliko pozitivnih, a samo ih nekoliko odlazi na bolničko liječenje, svi se ostali liječe kod kuće s blagim ili nikakvim simptomima, panika je bespotrebna.
Vijesti iz Švedske također idu u prilog, tamo sve manje zaraženih, a ni maske nisu nosili.
Sve su riješili s pranjem ruku, i postrožili pregled onih koji su ulazili u “Domove za starije”.
No paniku nisu stvorili građani, svakodnevnu dozu utjerivanja straha dobivali smo od Stožera na presicama.
Završno udarno pitanje novinarke, jučer na presici, u danu kada je najveći broj pozitivnih, za dr. Capaka, bilo je: “Kako ste proveli odmor? “
Od sada na dalje” furat” će se ležerna atmosfera, dr Beroš je isto na tragu toga, veli da su sve znali unaprijed, ali nisu mogli odoljeti čarima turističke sezone.
 Eto ga, no nisu se stvari popravile, veli predsjednik, već da će se sada, samo malo drugačije glumiti, s crvenim listama i ostalim mjerama.
No Hrvatskoj stiže nova prijetnja.
U Njemačkoj njihove prestižne novine pišu, da je toliko opjevani uspjeh našeg premijera, o poklonjenim milijardama, vrlo upitan.
Novci će biti uvjetovani poštivanjem određenih uputa i norme ponašanja.
Korupcija izgleda ne prolazi i mi smo na listi zemalja koja će se strogo nadzirati.
Pored preuranjene pobjede nad Coronom koju je slavio “Coronatim” na čelu s Plenkovićem, pa preko mizerne izborne pobjede od 16%, i ova novčana Corona pomoć sada opasno visi.
S Coronom smo se eto pomirili, no s besparicom ćemo teško preživjeti, ovo što smo dobili od turizma, već smo rezervirali za bogataše dobrog apetita, da popune frižidere.
Da bi dobili novce, hitno ćemo morati istjerati sve jazavce na sunce, svaku rupu pretražiti.
Ako se Plenković ozbiljno bude uhvatio u koštac s kriminalom, trebat će hitno organizirati prihvat osumnjičenika i njihovih kontakata.
Baš kao i s Covid pozitivnima.
 Ministar Božinović radio bi konačno u struci, isto bi mogao imati Stožer koji bi nas obavještavao o otkrivenim žarištima, ovaj put kriminala, koji je isto teška bolest, ali s dugogodišnjim trajanjem.
Obračun s Coronom, trebao bi prerasti u obračun s Kriminalom, i baš kao i uvijek potvrdila bi se stara poslovica
 :”Svako zlo, za neko dobro!”
Na jesen nas tako čeka nova panika, Corona će pasti na ljestvici prioriteta, dr. Alemka će pozdravljati umirovljenike u okolici “Trešnjevačkog placa” , na putu na posao, srdačno će im davati upute, da se što više kreću na otvorenom, jer se zaraza u zatvorenim prostorima puno lakše širi, gripa za koju imamo cjepivo bit će ponovo opasnija od Corone, samo će ovih 16% glasača pobjedničkog tima, očajnički htjeti zaustaviti
 “Kolo sreće koje se okreće!”
Prođe tako još jedan dan s crnim rekordom, a mi  imamo novu spoznaju, da vrag nije crn kako se čini, da je sve u talentu izvođača, da veliki problemi u tren oka, postaju usputni i da je pravi i jedini gospodar svega
– NOVAC
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema