Podjeli

Dijelite dalje kako bi pomogli našoj Ljiljana Raguž Hoić da nastavi liječenje u Turskoj!
#zaspasnašeheroine… jer mi to možemo ❤️🙏❤️
UKLJUČITE SE I VI U OVU HVALE VRIJEDNU AKCIJU ZA SPAS NAŠE HEROINE! ❤🙏❤
🙏❤️ Ljiljana Raguž Hoić ❤️🙏❤️
Žiro račun je otvoren u ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
IBAN računa na koji možete izvršiti uplatu:
HR 4224020063104012464
Uključimo se svi u humanitarnu akciju za odlazak na liječenje u Istambul u Kliniku Acibaden za Ljiljana Raguž Hoić! Naša heroina i žena velikoga srca koja je nesebično dala cijelu sebe radeći s najtežim pacijentima na Palijativi kao medicinska sestra, a onda je i sama oboljela od rijetkoga carcinoma. Potrebno je skupiti 500,000,00 kn za put, liječenje i smještaj. Liječnici u Istambulu smatraju kako se Ljiljani može pomoći i stoga od sveg srca molim da se svi odreknemo barem jedne kave, i uplatimo za liječenje ove mlade žene kojoj je tek 46 godina. Ona je i majka dviju predivnih kćerki Nine i Tare. Do sada smo gotovo uvijek, nebrojeno puta kako imamo veliko srce kad je u pitanju ljudski život. Cijela Hrvatska se digla na noge, ujedinili smo se i zato pokažimo i sada da imamo to isto veliko srce i još više empatije prema ranjivima i bespomoćnima da sami prebrode situacije u kojima su se našli, ne svojom voljom. Bolest ne bira, ona jednostavno dođe. Ista ta heroina, naša Ljiljana, živi bez pola organa u tijelu, odstranjena joj je gušterača, slezena, pola želuca, te pola tankog i debelog crijeva.
I zar na sve ovo možemo ostati ravnodušni? Morali smo od nekud krenuti….Predivna gđa. Gordana Skočan, organizirala je pokretanje ove humanitarne akciju za spas jednog mladog života s vjerom u sve vas, da ćete svojim skromnim prilogom uplatiti donaciju onako baš od srca! Hvala svim divnim ljudima koji su se već odazvali, onima koji će se odazvati ovoj humanitarnoj akciji! Gore je IBAN na koji možete uplatiti novac! Hvala svima od srca! ❤
~ ČUDO PRIRODE ~
Ovo je priča o heroini, priča o mojoj kolegici, prijateljici ali prije svega o predivnoj ženi, čovjeku s velikim početnim slovom Č!
Naša heroina je medicinska sestra u palijativnoj skrbi grada Zagreba, kojoj nije bilo teško ustati u 5 sati ujutro iz zapadnog dijela grada otići u istoči, sjeverni ili južni, pa čak ako treba i izvan Zagreba, kad bi joj javili da je palijativnim pacijentu potrebna pomoć. Ovo je žena na kojoj je “pao sustav zdravstva” izuzev bolnice Merkur i njihova tima. Ovo je žena koja je svoj život posvetila drugima, a onda kako to obično biva baš se u njenom slučaju preprečiše sve birokratske barijere koje postaju nepremostive u našoj državi. Ovo je žena od koje su “svi digli ruke” zadnje dvije godine, osim jednog posebnog gospodina dr. Pavo Kostopić iz bolnice Merkur. Ovo je žena koja prkosi smrti, jer ona je ČUDO PRIRODE! Ovo je moja kolegica, koja nije odabrala poziv već je poziv odabrao upravo NJU! Upravo takvu sam ju upoznala dok je radila u jednoj od Zdravstvenih njega u kući. Kliknule smo se na prvu i ni u jednom trenutku nismo posumnjale jedna u drugu. Stalno sam joj govorila; draga moja, toliko se daješ za pacijente, poštedi se i malo misli na sebe. I baš se ja nađem da joj to govorim, koja sam i sama bila isto takva. Zar je onda čudno što smo se kliknule? E, upravo zbog toga ni sada se ne mogu oglušiti kad joj je VIŠE NEGO IKAD POTREBNA POMOĆ SVIH NAS! Sigurna sam da postoje dobri ljudi velikog srca i sigurna sam da ovo otvoreno pismo nećete ovlaš pogledati i preći na lajkanje objava s ljetovanja, raskošnih večera, koncerata i svega onoga što nam ukrade pažnju od ovakvih objava. Vjerujem u SVE VAS, jer ovo će i od Vas učiniti upravo onog čovjeka s velikim početnim slovom Č! I zato sam sigurna da će svako od nas uplatiti onoliko koliko može ili koliko želi za daljnje liječenje naše drage Ljiljana Hoić Raguž. Hvala od srca divnoj gospođi Gordana Skočan, koja si je dala truda i otvorila račun za humanitarnu pomoć za nastavak liječenja u Turskoj, jer su tamo u mogućnosti pomoći našem anđelu da živi. Ako je prebrodila sve do sada od Ca: gušterače, koja je u cijelosti odstranjena, kao i dio crijeva i želuca, da bi se proširilo na pluća.
 HVALA SVIM DIVNIM LJUDIMA VELIKOG SRCA! ❤️
Inja Borović


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema