Podjeli

Gledam danas na Praznik Rada zene Poduzetnice iz Like koje su osnovale svoj book kafe. Tamo poslije zavrsenog svoga pravoga posla dolaze iskazati onaj svoj iskonski tradicionalni talent i prekrasne emocije i zlatne ruke hrvatskih zena dosle su do punoga izricaja. One su kreativke koje su sve svoje unutarnje resurse i emocinalnu pamet usmjerile na krajnji autohtoni tradicionalni i iskonski hrvatski proizvod koji ce biti nas ambasador najveci i predstavljati Hrvatsku u Svijetu na najbolji nacin. Politicari ne znaju tako dobro kao tradicijske hrvatice. Zato bi trebalo zakonom regulirati da se politicari moraju najprije zaposliti na poslu za koji imaju diplomu a poslije posla kao one da se bave volonterski i iz ljubavi hrvatskom politikom a za hrvatske kune. Ovako kao mrzitelji govore protiv svega sto je iskonski hrvatsko a za hrvatske kune. To je sukob interesa. Nepametno je i kontraproduktivno. Ove zene kad su osisale svoje stado ovaca napr. nisu od vune napravile otpad vec recikliranjem iste nacinile su moderan i topao odjevni predmet. Koji ce se prodavati na sajmovima nasim turistima. Kupujmo hrvatsko. To je prava zeleno-plava strategija za Hrvatsku. To je nas put i prilika da otisle Sinove vratimo u Domovinu. E sada tradicionalne obitelji su nasa osnova i potka koja ce istkati divnu hrvatsku tkanicu. Takvu sam nekada ponosno nosila u skolu o ramenu punu knjiga i mojih petica u njoj. No to je torbica a kad kazem Tkanicu mislim na pravu politicku strategiju za nas. Kad govorimo o nama zenama nikako ne iskljucujemo nase muzeve i sinove i muskarce. Naprotiv volimo ih i ukljucujemo jer nas oni svojom ljubavlju nose i drze nam glave iznad povrsine vode. Zene su ostale vjerne svojoj ulozi cuvarice ognjista i radjanja djece one su covjekorodice. Nismo nikakve feministice s nekakvom negativnom primisli kontra nasih muskaraca. One njeguju vrijednosti ovih gore iskazanih tradicionalnih zena.

Pa se tako u izvjescima strucnjaka za Coronu moze cuti da ce ocekivano porasti nasilje u tradicionalnoj hrvatskoj obitelji. Intonacija tih kvazi strucnjaka kao da im je i drago sto ce to tako i biti. Prilika je to za neke veljace i martovke koje se ne gledaju svoja posla vec traze priliku da na nasoj nesreci ponesto i zarade hrvatskih kuna. A djeluju iz Beograda koje kakve zenske sobe. Pa za Boga miloga feministicke udruge soroseve su se prepale za svoj kruh i parazitiranje na shemi razaranja tradicionalne hrvatske obitelji. Tko to postoji i tko to zlurado racuna koliko ce nasilje biti u nasim obiteljima nakon izolacije i nakon prolaska Pandemije i virusa preko Hrvatske. Soroseva Otvorena drustva i politike koju zenu odvode iz tradicionalne uluge u feministicku ulogu i samohrane majke i jednoroditeljske takozvane dugine obitelji jer eto cim je prosla ispod duge ona je postala i muskaraca a time je svome djetetu i mama i tata. Opasno. Ministarstvo socijalne politike sa svojim Zakonom o sprjecavanju nasilja u obitelji i njegovim 4tim clankom krivo je zabrazdilo. Mora kormilo broda zaokrenuti u pravom smjeru. Ova strategija ministarstva i njihove socijalke upravo poazu oduzimanju i izmjestanju djece u domove a umjetno proizvode ogroman broj razvoda brakova u hrvatskoj. Namjerno je to. Zato socijalkebpadaju mrtve kao golubovi od 5g mreza.
Feministice ce radi svoje karijere i ocuvanja svoga divnoga tijela biti ne roditeljice vec posvojiteljice i udomiteljice tudje djece. Pa zaboga udomljuju se zivotinje a ne djeca. Sve izvrnuto na glavu u ovim politikama razaranja hrvatske tradicionalne obitelji. To je specijalni rat i nacin vracanja komunizma u hrvatsko drustvo. Otrovne politike. Pa kad se rastave suprug i supruga. Za Boga dragoga i dalje su Mama i Tata. Je li to netko u ministarstvu za obitelj smetnuo s uma. I dao novce ovim udruzenjima da parazitiraju na mama i tatama nase djece. Nase muskarce iskljucuju. Tatama cine direktno nasilje. Pa sto ako vise nije suprug. Nije za to manje vrijedan tata. Za nase novce ovakve babe sobe zenske autonomne kuce proizvode nasilje u zemlju nad bivsim muzevima nasim i braniteljima oboljelim u ratu i njihovom djecom. Bolesne su to politike. Ne zaslusuju financiranje nasim novcima. Nasiljem nad njima bore se protiv nasilja nad zenama. Bezumno. Neso tu ne valja i neprirodno je. A financira se iz nasega novca i primjenjuje se na nase muskarce. Kad sam se rastajala i kad je umro moj brak ostali smo mi ipak zivi roditelji svojoj djeci. Ne trebaju mi socijalke i ove zenske sobe za udomljavanje moje djece s ciljem da oni postaju roba za trziste. Udomljavanje i prodaja djece je sotonski posao za bogatase koji zbog karijera nisu htjeli slobodnim izborom radjati vlastitu djecu. Moj suprug je obolio u stvaranju hrvatske drzave od PTSPa opravdano. Moja djeca su obolila hodocasteci socijalkama na intervjeue od tog istog PTSPa i znaju sada ka 30togodisnjaci reci da je to najgnjusniji dogadjaj iz djetinjstva. Ispitivanja socijalke kog vise volis mamu ili tatu oni smatraju najgarim zlostavljanjem. Isto pitanje s kim bi radije zivio. Sudovi prihvacaju izvjesca ovih socijalki kao meritorno. Pa onda sljedeci put kad malo dijete manipulacijom i korupcijom socijalke iskaze novu zelju s kim sada zeli zivjeti opet sudovi pokrecu proceduru. I na temelju kupljenogbizvjesca kod socijalke donose Novu odluku o skrbnistvu. I tako djetetu protekne mladost u mrcvarenju sustava. Odmah sa ovim olitikama Drzava mora prestati. Socijalke su naumile izmjestiti sto vise djece pid izlikom nasilja prilikom odgajanja u obiteljima te smjestanjem u domove za nezbrinutu djecu a sve s ciljem postizanja i stjecanja za ove parazitske nevladine udruge koje smisljeno razaraju civilno drustvo. One ce proklamirati politike da je djeci iz rastavljenih brakova svugdje bolje nego kod opasniih obitelji gdje im ostaju mame tate bake dede kumovi kume rodice rodjaci kucni ljubimci iz kojih su ponikli i izrasli u pravog covjeka. Ulozilo se puno ljubavi u njih. Kod bogatasa posvojitelja i udomitelja biti ce novca svakako za njih. Ali nitko nece imati vremena i ljubavi za nasu djecu nikada vise. Strasne su to politike u kojima djeca postaju trzisna roba i usmjerene su nestanku hrvatske tradicionalne obitelji.
Ermila Pozaić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema