Podjeli

Zastupnik u hrvatskom parlamentu

Rođenje: 10. kolovoza 1964. (dob 55 godina), Vinkovci

Dužnost: Zastupnik u hrvatskom parlamentu od 2015.

Stranka: Hrvatska demokratska zajednica

 

Stevo Culej – Stiv, poznato je i veliko braniteljsko ime. Riječ je o veteranu hrvatskih specijalaca i prekaljenom branitelju čiji je brat jedan od policajaca izmasakriranih u Borovom Selu. Culej iza sebe ima tešku i mučnu borbu dokazivanja krivnje ljudima koji su počinili ovaj nezapamćeni masakr.

Trećinu svog života podredio je želji da se četnici koji su nakon ovog zločina abolirani, ponovno privedu licu pravde.Rijeći su Gospodina Steve Culeja , a koji je danas na izbornoj listi Hrvatske Demokratske Zajednice i to u IX. izborna jedinica na listi br. 14

Ono za što se Stevo Culej ili nama poznatiji kao Stiv uovoj kampJI JE NE PUŠTANJE SRBIJE U E.U,  DOK NE ISPLATE RATNU ŠTETU.Sad mnogi govore zašto niste ranije ali nije nitijedna vlada ranije, pa bolje ikad nego nikad , no očito se nije rodio tko bi nama ugodio.

Između ostalog nikako ne treba zanemarit ratniput Gospodina Culeja koji je apsollutno zavidan , da sad ne uspoređujem jer je skoro i ne usporediv, a od nas se traži podrška za izbore , kao branitelja pa ako podržavamo podržimo svoje.

Izdvojimo neke izjave sa kojima bi se mnogi složili:

>> HDZ-ov Stevo Culej fizički napao Pernara: “Jesam ja krvave gaće na Velebitu nosio zbog tebe, balavac”

“Balavac jedan, jesam ja krvave gaće nosio po Velebitu za tebe da bi ti to radio ovdje? Sram te bilo. I onaj tko te doveo ovdje, jebem ti!” urlao je tada Culej na Pernara.

Naravno i to u odori Specijalne policije , respekt.

U saboru se derao na Pupovca

U lipnju se Culej derao na Milorada Pupovca u saboru. Pupovac je tada kritizirao gostovanje Igora Vukića na HRT-u koji je relativizirao zločine u Jasenovcu.

“Sram te bilo! Lažeš! Ti ćeš mi pričati o žrtvama, gdje si bio za vrijeme…”, vikao je Culej iz zastupničke klupe zaradivši opomenu predsjednika sabora Gordana Jandrokovića.

Znamo da je naš Stiv emotivan čovjek koji je sebe dao za Domovinu a i pretrpio teški obiteljski gubitak za istu i da nije čovjek koji nema karakter , za razliku od onih kojima je to bio slogan ,.

Pa Stiv sretno……

Za Portal , Bez cenzure :Književnica i Novinarka ,Jadranka Balatinac


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Izbori