Podjeli

DOK mirno sa obitelji uživamo u toplini svoga doma, možda nismo niti svijesni da je mnogima oduzeto to pravo ! Neki su sa obiteljima izbačeni iz vlastitog doma, kao zadnje životinje izbačeni na ulice da se snalaze kako znaju i umiju. No kao da to nije dosta, nova pošast vlada Hrvatskm. Mnogi će se sjetiti nekih prošlih vremena kada se nije smjelo spomenuti hrvatstvo ili bilo kakvo domoljublje…jer inaće, šuškalo se među ljudima: “pojede te mrak !!! “….
Zbog toga i drugih stvari jedva smo dočekali našu voljenu samostalnu Hrvatsku. Bili smo uvjereni da su ta vremena iza nas…
DANAS vas pitam…jesu li ta vremena doista iza nas ??!
Jesmo li svijesni da dok odmaramo u toplini svoga doma, da je mnogima, SADA a ne prije, oduzet ne samo dom, nego i sloboda, i to zašto ?? Jer su se usudili progovoriti, jer su se usdili usprotiviti nepravdi ! Oni to nisu napravili samo za sebe…nego i za MENE, i za TEBE !!
Znači ne govorimo o crnoj prošlosti u kojoj se nalazila Hrvatska, nego sada – DANAS !!!
PO sistemu udbe kako se to i prije činilo kada su pobijeni mnogi hrvati u dijaspori i u domovini, tako ista udba i danas čini. Po starom oprobanom sistemu, “čisti” sve one nepodobne koji su se odlučili usprotiviti, zatvara ih se u ludnice te im se prišivaju teške psihičke dijagnoze, hapsi ih se za svaku “krivu” riječ na internnetu i drugdje, te prolaze razne torture i mučenja.
Također pričamo sa ljudima, neki su van hrvatske također trepeći razne torture, a u hrvatskoj su im oduzeta sva prava, prišivene lažne optužnice pa se nesmiju ni vratiti jer bi bili uhapšeni, iako nisu krivi, iako su se čak i borili za onu Hrvatsku spomenutu na početku ovog teksta.
Dragi moji hrvati…ovo nije neka priča iz davnina, ovo se ne dešava nekom drugom. Ovo je sada i dešava se upravo nama !
Nezna se tko će od nas biti sljedeći, možda ja, možda vi, vaš brat, setra, otac, majka, sin, kćer…uža rodbina, prijatelj…
Zato DOISTA, važno je znati da tako nemora biti. Ovo sve može se spriječiti ! Možemo zaštiti sebe i svoje najmilije. Kako ? Tako da se probudimo ! Tako da shvatimo da nijedna vlast nije iznad naroda ! Tako da shvatimo da vlast koja ne poštuje svoj narod, te istom ruši dostojanstvo, nije dostojna da se više zove “vlast” ! Tako da shvatimo da ni jedna vlast nema pravo nametati silom svoju volju svom narodu…jer se to zove DIKTATURA !
Zar smo prošli sve što smo prošli, ukljućujući i krvavi rat u kojem su cijenu za našu slobodu mnogi platili životima, da bi opet živjeli u diktaturi, da bi se opet vratila stara mučenička vremena, pa čak i gora nego tada ?!
Nemojte misliti, dragi moji, da će vaša šutnja spriječiti zlo i da će vas isto zlo poštedjeti. Neće ! Zlo nema milosti, niti osjećaja prema ikome ! Kad netko stradava, stradava cjeli NAROD ! Tada se nikom neće dobro pisati !
Nebi se čudila da u sljedećim navratima opet zabrane i izbore, jer čemu izbori kada su sebi oni jedini i najbolji, a ako oni tako misle, tko smo onda mi da mislimo drugačije od Pusič…. pardon, od njih ?!
SHVATITE da nemamo, i zbog budućnosti naše djece, pravo šutjeti ! Shvatite da imamo pravo zaustaviti takvu (ne)vlast i spriječiti zlo u njegovom lošem naumu !
Shvatite da jedino zajednički možemo zaustaviti hapšenja naše braće te ih tako i OSLOBODITI ! Zar bi željeli da se vama osobno ili vašim najmilijima to dogodi, a da jedini koji mogu to spriječiti i zaustaviti, šuti i okreće glavu te zabija, kao noj, glavu u pjesak…kao da ga se ne tiče dok brat ili sestra stradava….a taj koji može to spriječiti je NAROD !
KAO vjernik, uvijek sam i za molitvu ali i za djelovanje…
Nezaboravite važnu stvar, u ime onih koji su vjekovima stradavali da sačuvaju ime hrvatsko kao i narod hrvatski, i u ime budućih naraštaja, dužni smo i mi činiti isto…čuvati tlo hrvatsko, čuvati IME hrvatsko…čuvati NAROD hrvatski !

Ovo sam ostavila za kraj. Hrvataka je uvijek bila, i je, zemlja Kršćana-Katolika, ne dozvolimo stoga da to prestane biti ! Čuvajmo svoju kršćansku tradiciju poštivajući vjeru i Boga ! Ne prodajmo se navali tzv “modernih vremena”…. i onima koji to zlo vrijeme k nama donose upakirano u moderni celofan, jer to je obmana zloga !!! Moderna tzv vremena su sotonska vremena, im jedino što donose, je propast !
Ova nenarodna vlast, veliki je promicatelj takvih modrnističkih vremena, a nas će optužiti da smo u srednjem vjeku !
NE IZDAJTE stoga Boga ni domovinu nam Hrvatsku NIKADA ! JER samo ko’ je s Bogom opstaje !

Bog bio sa svima nama i sve Vas blagoslovio !

Za Portal : Bez cenzure Jadranka  Balatinac


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.