Podjeli

Danas je zakazano ročište za optužene ministre, prije toga potvrdit će se nagodbe, navodno su sve priznali. Sud traži da se vrati i 2,6 milijuna poticaja, dečkima hitno treba dobar posao. Horvat već radi, savjetuje u Končaru, moguće je da i tamo odguli krumpire u menzi.
Milošević je u Saboru, on bi rad za opće dobro mogao odraditi kao konobar u saborskoj menzi, da vidi kako se živi s druge strane stola.
Za Plenkovića najveći je problem bilo hapšenje Horvata u 6 sati ujutro, sve drugo nije dolazilo u pitanje, o poštenju se nije dvoumio.
Ako ga netko od novinara i nešto pita, danas će biti mrzovoljan zbog remećenja prazničkog raspoloženja.  S obnovom ide dobro tamo gdje ide, ali ne ide konstrukcijska obnova i gradnja kuća.
 A istina je da s Plenkovićem ništa ne ide što nije u interesu korumpiranih ljudi koje drži oko sebe.
Paladina si je uzeo rok od 6 mjeseci za privikavanje, još tri mjeseca za dodatno privikavanje, od svega ništa, već se traži novi ministar koji će opet trebati vrijeme za privikavanje.
Državni tajnik Hanžek taman se privikao na Q7 kada se jalna hrvatska javnost pobunila, nije lako niti njemu s konja na magarca, a mora se priviknuti.
Opasno je to što su Hrvati pristali na to da ih se smatra jalnima kad vide da dojučerašnji “niš koristi”, parkira “službenu pilu” pred vratima, dijeli vizitke, majstori ubrzano rade adaptacije po uputama majstora interijera.
Plenković je bio zgrožen jalnim ljudima koji su se čudili zašto je Frka Petušić prvi u Zagrebu bio na redu za obnovu, bio je zgrožen zbog posebnih zasluga Frke pa je Frka dobio i muzej za zbirku svojih knjiga. Umjesto da smo ponosni što je sve išlo brzo i kao po špagi , mi smo bolesno jalni.
To je ono što je u toj obnovi dobro išlo, jalni smo i Banožiću što si je uzeo stan puno veći nego mu treba, jalni smo i njemu što pored mercedesa ima i najskuplji BMW, jalni smo svima koji su znali ukrasti, a na kraju ne moraju vratiti .
Isto je bilo i s Bandićem koji je 25 lokala iznajmio Brkićevom bratu koji nije plaćao najam, ali je ubirao podnajam,, čovjek je krao, ali i drugima je dao.
Bio je najvjerniji koalicijski partner stranke na vlasti, rješenje za sve probleme.,ovih dana ruše se terase koje je dijelio svojim prijateljima, uvaženim građanima.
Najmanje što bi jedan Premijer ozbiljan političar trebao učiniti, ako je istina da su tri njegova ministra priznala krivicu i nagodila se za kaznu, danas kaže:
 “Podnosim ostavku” i u širem kontekstu ispriča se ljudima koji su zbog njegove procjene još u kontejnerima, ispriča se ljudima koji su otpali u dodjeli poticaja i ispriča se svim građanima Hrvatske što žive u siromaštvu dok njegovi  paradiraju špicom, a trebali bi biti u zatvoru.
Svaka njegova “uspješnica” ima svoje žrtve, vrijeme će pokazati jel’ su žrtve veće od koristi, sustavno i prisilno ispiranje mozga građanima već je postala opća praksa.
Pošteni građani koji sve moraju zaraditi, sve obaveze platiti, stigmatizirani su jalom, ako ne odobravaju korupciju aktualne stranke na vlasti.
Plenković bi danas na Markov trg morao doći sa šrafcigerom i osobno skinuti ogradu koju je podigao u svoju zaštitu. Ograda je štitila korumpirane, a ne odane zaposlenike koje plaćaju građani.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo