Podjeli

Plenković iz Bruxellesa šalje  tople pozdrave oporbi. Veli on: “veselimo se što ćemo ih otkloniti,”Ovo im je najbriljantniji uradak,” pri tom misli na njegov  opoziv koji je sprema oporba”.
Nije dobro da se sprda, svi koje su bili opozivani pozvala je i policija, a neke je i privela i zadržala. Glumi ležernost a u očima crveni odsjaj kao da mu u probavno traktu plivaju čili papričice.
Nakon što se izgrlio za Zelenskim veli da je iskoristio priliku da ukaže Zelenskom što je sve Hrvatska učinila za Ukrajinu, slično se ponaša i doma, malo, malo, pa pobroji penzionerima koliko je im je povećao mirovine, na svakoj promjeni cijene goriva naglasi koliko bi bila cijena da nemamo njega za Premijera.
To što penzioneri nemaju od čega živjeti, to je zbog toga što ne prate “bijele liste” na kojima su sniženja.
 Ništa se ne zna jesu li u Bruxellesu čuli da je  taj koji ih zadivio, izabran voljom  500 000 nepostojećih birača, oni se stvarno nemaju razloga buniti, niti im smeta inflacija, niti promjena valute.
U Hrvatskoj građani s nestrpljenjem čekaju novi prosvjed, zanima ih koga će čuvati policajci čija je dužnost braniti Ustav, hoće li konačno na pravu stranu ograde na Markovom trgu. Unutar ograde oni su koji su zaposjeli Markov trg na neustavan način, a izvan ograde građani koji su prevareni.
Već danas bi morali prometni redari ostaviti uplatnice za kaznu na parkiranim limuzinama kako i ostavljaju građanima. Markov trg nije parkiralište, već povijesni trg građana Hrvatske. Niti jedan Ban nije vezao svog konja na trgu, a sad ovi kriminalno odsuđeni, ostavljaju svoje vozače da im čuvaju blindirane automobile.
Jučer su ulovili jednog policajca iz elitne postrojbe, koji je čuvao na dužnosti uzvanike vip loža, kako pljačka banku. Ulovili su ga na djelu i sproveli u zatvor tamo će sresti i one koje je čuvao u vip ložama, a može biti da je i od njih naučio zanat. Elitnom policajcu stavlja se na teret 18 pljački na raznim mjestima u Zagrebu.
Zadnji posjet u BIH Premijera Hrvatske koji je izabran nepostojećim biračima koštao je porezne obveznike  7.299.754 eura koje im je poklonio za izgradnju 10 km ceste, to je otprilike 54 748.155 kuna, za te novce bar 60 obitelji na postradalim područjima moglo je dobiti “glanc”nove  kuće, oko 120 djece moglo je dobiti mjesto za svoj krevet i školsku torbu.
No Plenković ima svoje prioritete, dodvoriti se susjedima kad ga doma ne obožavaju baš previše.
 Sada su na redu Izborne jedinice, misli ih staviti na glasanje dok Zlata Šipek ne pročita svih milijun listova dokaznih materijala za one koji mu dižu ruke u Saboru.
Zlatine mušterije u Saboru su armatura koja mu drži Vladu stabilnom, oni će izglasati novi “Izborni zakon” po kojem će oni koji imaju optužnice, može biti, će i imati i prednost na izbornim listama.
Onaj kojeg su jučer uhapsili osobno bi mogao čuvati Vujčića , ima iskustvo, on je kandidat za osobu godine, ako može sutkinja koja je krala u dućanićima parfeme i robu, raditi na sudu, što ne bi elitni policajac čuvao i elitu u vip ložama, samo ga treba pregledati da nema kakvu pilu kod sebe, a blagajnici koja prodaje karte dati pancirku, za svaki slučaj.
Ustavni sud donio je i odluku da suce više nitko ne smije pitati otkuda im novci i drugi dan predsjednik Županijskog suda u Osijeku postao je sudac Vrban, a to je onaj, za kojeg je tvrdio Mamić, da je uzeo puno mita od njega.
Taj sudac je lani proglašen najvećim nasilnikom, od CASE, a to je udruženje protiv SLAP tužbi u Europi.
To su inače tužbe sudaca protiv novinara ovaj novi Županijski predsjednik suda tužio je Dragu Hedla i tražio 100 000 kuna odštete.
Mamić mu više ne da pa je našao novi izvor dodatnog prihoda, a US začepio usta svima koji bi to eventualno propitivali.
Brdovita zemlja u srcu Europe s prelijepim morem, žitorodnim ravnicama postala je zemlja u kojoj vlada Vlada koju su izabrali nepostojeći birači, po zakonima koje su izglasali osuđeni ili optuženi kriminalci za koje šefica DORH – tvrdi da je skupila  milijun listova dokaznog materijala u procesima koje protiv njih vodi.
Svi znamo da je to Hrvatska,  slika koju sam vam ispisala riječima nije lijepa, pozivam vas da se pridružite da ju zajedno renoviramo u nešto što će dočarati one lijepe stihove iz naše himne.
Dok mu njive sunce grije
Dok mu hrašće bura vije
dok mu mrtve grobak krije
Dok mu živo srce bije!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo