Podjeli

Na predizbornim plakatima, po Zagrebu,licemjerstvo, kakav svijet nije vidio. Stranka Milana Bandića “dela” 365 dana u godini a HDZ, ne “dela”, već obnavlja.
Neki dan se u Mesničkoj srušio krov na ulicu, jučer je u Nami pao strop u trenutku kada je
Nama bila otvorena. Samo je sreća pogodovala ljudima, da nema ozlijeđenih ili poginulih, no oni bez srama, tvrde da nešto delaju i obnavljaju.
Bandića tako sad na plakatima ismijavaju, oni koje je držao na vlasti, unazad nekoliko godina, iskoristili su ga, prežvakali i ispljunuli na plakatima, kao bezukusnu, neprobavljivu stvar.
Nije to ništa čudno, tako se ponašaju i prema umirovljenicima, sjete ih se pred izbore, nešto obećaju, poslije zaborave, kao da ne postoje.
Oni su malo živnuli, eto ih opet u obilasku kontejnera, iako ih ima pola milijuna, dr. Capak nije se sjetio, da i njima prepiše epidemiološke mjere, kako dezinficirati flaše, izvučene iz kanti za smeće, tu izgleda, nema nikakve mogućnosti zaraze, dezinficijensi nisu potrebni.
Niti dr. Markotić ih više nigdje ne vidi, ne uklapaju se u zamišljeni, interijer njezine zbilje, pa više ne brine, kako je brinula, ono, kad je svaki dan na Stožeru, donosila izvještaj, gdje ih je sve vidjela.
Da je sve po starom, najbolje se vidi po “HŽ Infrastrukturi” .
Oni su jasno postavili prioritete, otkazali su sve započete projekte, nema novaca, za obnovu pruga. Tako da naši vlakovi, oni novi, hrvatski proizvod, baš nešto lijepo, što smo u Hrvatskoj uspjeli napraviti, na što bismo trebali biti ponosni, jer ga “delaju” naši ljudi, u našoj tvornici, i dalje moraju kasniti.
Pruge su u lošem stanju signalizacija zakazuje, vlak ne može zaobići prugu i doći na vrijeme.
No oni su odlučili, potrošiti novce, na nove automobile, 10 milijuna, u najvećoj krizi, troše na obnovu voznog parka.
Žele pomoći europskoj autoindustriji. naši radnici slobodno mogu kasniti na posao, jer i tako ne maju što raditi, samo da, direktori dođu na vrijeme, u novim automobilima, da naprave raspored za posao, koji odgađaju, jer nema para za investicije.
Tako je i u Slavoniji, novce za razvoj Slavonije, potrošili za hotel na Rabu, ako se nema u što ulagati u Slavoniji, neka se ljudi odmaraju u hotelu na Rabu. Veli Plenković, ili ja ili Bernardić, tu je svakako on u prednosti, Bernardić još nije dao lovu, za niti jedan hotel, za odmor.
No glavno, da su nam susjedi dobre volje, dirljivo ih je bilo gledati u zagrljaju s našim Premijerom, usprkos opasnosti i u zanosnoj pjesmi,dok se još nisu slegli utisci, građani Hrvatske, morali bi na svim, javno dostupnim mjestima, polijepiti jumbo plakate s jednim, jedinim pitanjem
“TKO TU PJEVA,
A TKO TO PLAČA ???”
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo