Podjeli

Danas u novinama vijest “Hrvatska socijalni slučaj Europe!” U bivšoj državi “larmali” smo što pomažemo nerazvijene, a danas živimo od europske socijalne pomoći.
Za iduću godinu 20% proračuna temelji se na novcima iz EU. Državu nam je progutala korupcija, a premijer Plenković jedinu zamjerku prema DORH-u ima da nisu dobro istražili pozadinu napada rastrojenog mladića na Markovom trgu.
Poslije napada na Markov trg stavio je željeznu ogradu i praktički proglasio ex teritorij i nabavio najskuplju blindiranu “mećku” Pokušava biti duhovit, krivi južinu,
ali sprema mu se gadna bura.
Stvari su od jučer vrlo jednostavne. Šeficu DORH-a ne podržava nitko osim HDZ-EA, koji je gle čuda, osuđen za reketarenje kakvo inače u svijetu radi mafija.
Gospođa Šipek po tome je glavna državna odvjetnica mafije i točka. Ako želi imalo dostojanstva u starosti bude sama otišla, s Plenkovićem Hrvatska nije nastala niti će prestati biti kad on ode.Trebati će živjeti i poslije njega.
Jučer su osudili majku i sina za krađu 21 milijun kuna koje su ukrali prije više od 10 godina. Da pravosuđe radi kako treba trebali su ih uloviti nakon prvog ukradenog milijuna i jučer ih pustiti iz zatvora.
Ovako su imali vremena sakriti svaki trag novca, nekretnine podijeliti, a sad kad su u dubokoj starosti kazna zatvorom za njih će biti rehabilitacija u toplicama, ,opet na naš trošak.
Na vidjelo je opet izašla nova “svinjarija” u kojoj je glavnu ulogu imala Ana Stojić Deban koja je bila direktorica Holdinga. Tomašević ju je otpremio iz Holdinga s 96 000 kuna otpremnine, malo su podigli otpremnine kada su se uplašili da će morati otići, no njezina vrijedi svake kune, samo nek je otišla.
Gospođa je prodala odmaralište Zagrebačkih cesta u Novom Vinodolskom za 4,5 milijuna kuna čovjeku koji je dao najbolju ponudu, a radi u firmi koja radi s Holdingom. Najbolja ponuda bila je veća za nekoliko kuna, čovjek je platio gotovinom, a u tom “Graditelju” radi na plaći od 9 000 kuna.
Da bi sakupio 4, 5 milijuna kuna treba mu 500 plaća i više od 41 godina rada, a da ne potroši niti jednu kunu za ništa drugo. Našim poreznicima niti istražnim organima ništa nije sumnjivo iako čovjek nema evidentiranog nekog drugog prihoda.
No tu priča ne prestaje tu vilu je kupio u listopadu, a već ju je  u prosincu prodao firmi u kojoj radi. Ne piše ništa jel’ ima novce na računu ili je bio samo “mula” koja ih je prenijela preko svog imena u nečije već spremne torbe.
Ta su odmarališta vlasništvo radnika kupljenih kad smo živjeli u uvjerenju da će naše more biti mjesto za odmor hrvatskim radničkim obiteljima.
Gospođa Stojić, Bandićev je kadar, a krajnji kupac vlasnik firme “Graditelj svratište” poduzetnik koji je u svoje poduzetničke vode zaplivao u Rumbocima sa soboslikarskim obrtom . Rumboci su  mjesto pored Rame u BiH, a firma “Graditelj svratišta”ima sjedište u Zagrebu i najviše poslova vezani za Holding.
Ovdje se trag pogodovanja i trag novca vidi iz daleka, sindikalni povjerenik “Cesta” obolio od amnezije i pojma nema ni da su imali odmaralište.
Glavne poduzetničke “face” u Zagrebu su soboslikari Jozo Brkić i Dragan Radić, prvi je imao u najmu sve prazne lokale u centru Zagreba, a ovaj drugi organiziran biznis s Holdingom do detalja da je njegova ponuda uvijek bila za nekoliko kuna najbolja.
HDZ -e na vlasti dopustio da se imovina hrvatskih radnika sjecka komad po komad, rasprodaje u tajnosti i na rasprodaji, za to imaju kadar s dvojnim državljanstvom da na kraju novci završe na sigurnom u drugoj državi
Plenković nam prodaje fore o “južini” i svojem vizionarskim vođenju države koju je doveo na začelje EU.
Kakav je vizionar i kakve ima radare vidimo svaki dan, mjera koju je uveo da spasi Hrvatsku kada je zamrznuo cijene goriva doživjela je fijasko. Da cijene nisu zamrznute bile bi manje danas nego što su bile sa danom zamrzavanja. Fulao je mjeru, ali bome i državu za svoje narcisoidne ispade gdje sam sebi čestita za uspješno vođenje države.
Mjera “majka odgajateljica” već danima puni stupce u režimskom novinama, mjera koja je uvedena radi Bandičevog ustoličenja na krvotok Zagreba, a nova ju je vlast ukinula, ima pristaše daleko izvan Zagreba.
Milka iz Brčkog koja živi u Beču jučer je bila naročito glasna. Poručila je majkama koje rade da će sada one ostati bez posla kada navale “majke odgajateljice”.
 Poruka bi bila šutite i radite dok posla imate, mi znamo kako živjeti bez posla, a i posao možemo dobiti preko veze.
Milka izgleda ne zna da je Bandić umro, da su veze pukle.
Kad se malo dublje zagrebe , ispada da 30% majki nije iz naše države, ovdje su prijavljene kod nekog, a žive negdje drugdje.
Gradska vlast isto takvu reviziju mora napraviti u državnim domovima za starije. Tu će biti ogromnih iznenađenja, ljudi koji su odradili svoj radni vijek u Zagrebu traže smještaj po adaptiranim kokošinjcima u  okolici Zagreba, a u Zagrebu po domovima s gradskom subvencijom roditelji “gastrarbajtera” iz razni krajeva, ali i iz druge države.
Tome su prilikom svakih izbora svjedočili članovi izbornih povjerenstva kada su u domovima morali osigurati izborne liste iz drugih krajeva.
Državni dom subvencionira lokalna vlast, a Zagrepčani na takav smještaj čekaju više od 10 god.
 Sve se mora mijenjati, organizirana mafija  je jako razgranala svoje pipce, gdje god se zagrebe iskoči jazavac koji  se slizao s njima.
Metode su im prljave i podmukle s njima ne treba na “fino” kao što se niti rak ne može izliječiti kamilicom.
Odavno među ljudima kruži pravilo da odijelo ne čini čovjeka, nastupila su  druga vremena, što je odjelo skuplje to je veći gad u njemu.
Penzioneri s 2% obećane povišice mirovine za sljedeću godinu, morali bi postati svjesni gadova oko sebe, prepoznaju se po tijesnom odijelu .
 Ništa vam drugo ne treba za detekciju i trajnu eliminaciju.
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo