Podjeli

Odavno je Plenković izgubio svaku mjeru, hoće biti omiljen na silu.. Slavopojka s bendom “svirača” lakih nota nije dobro primljena u Petrinji. Uvertiru je zagrijala gradonačelnica u Saboru kad je izjavila da Petrinjci dobro žive u kontejnerima.
Obnovljeno je 6 kuća u kojima još nitko ne živi i sve u svemu Plenković je sretan što su jaja skupa, pa Petrinjci nemaju za bacanje. Medved je dobio svoju porciju, našao se hrabar koji nije sladunjavo cmakao već je rekao ono što su trebali svi reći.
Plenković uz sve znanje stranih jezika pogubio se u prijevodu hrvatskog na hrvatski, građani ga više ne razumiju. “Plenkizam” nikako da uđe u uho, klize riječi poput kapi kiše, na cvijetu lopoča.
Previše samohvale upakirane sa  siromaštvom učinile su ga odbojnim, kukavičje jaje podmetnuto u gnijezdo slavuja. Nisi i nikad više nećeš biti onaj koga je lijepo čuti, tvoje su riječi lažljive, tvoje skupo pakovanje plaćaju građani.
Gabrijela Žalac miljenica koju je gojio zadala mu je posljednji udarac bikovim repom skuhanim u juhi.
Kuhani rep napravio ne štete više nego može napraviti koristi najskuplji PR stručnjak.
Marko Pavić dao je svoj obol, čovjek koji je bio ministar socijale i mirovinske skrbi, uhvaćen u kokošarenju sa skupim parfemima samo je pojačao dojam užasno lošeg društva koje je predsjednik vlade skupio oko sebe.
Našao je ekipu koja udarnički radi u korist svoje štete, ali i na štetu Hrvatske. Čerupaju Hrvatsku kao da je pečeni odojak , najbolje komade rezervirali su za sebe.
Napisao je jučer jedan moj prijatelj na fb. “Plenković se ponaša kao da ima većinski paket dionica Hrvatske”,a zaboravlja Plenković da ima samo 16,7 % .
U niti jednom UO ne odlučuje o svemu čovjek koji ima 16,7 %vlasništva pa ni u Hrvatskoj neće dugo biti na vlasti grupa mešetara koji bez pologa trguju Hrvatskom.
Danas ispit polažu i saborski zastupnici, i oni su dio raštimanog orkestra.
Nema na svijetu poslodavca koji bi  svojem zaposleniku dao ugovor o radu s troškom od oko  450 000 kuna godišnje, a da taj zaposlenik radi protiv poslodavca.
Saborskim zastupnicima poslodavci su građani Hrvatske oni ih plaćaju i njihove interese moraju čuvati.
Svi oni koji su jučer glasali za proračun, ili nisu bili tamo, kada se glasalo, izdali su svoje poslodavce.
U proračunu nema novaca za invalide, za veće plaće radnika, nema novaca za veće mirovine niti za obećane dodatke.
Proračun je namješten da 16,7 % dobiva a  83,3% građana gubi, to što će ova “debela” manjina zalokati i prežderavanjem spiskati.
Saborski zastupnici koji odstupe od mišljenja onih koji su ih birali ne mogu se oprati smišljenim PR provokacijama, oni nisu obavili svoj radni zadatak, a plaću su primili. Novac dobivaju iz proračuna u koji uplaćuje i onih 83,3 %  koji nisu glasali za HDZ-e.
Njihovo je mjestu na stupu srama baš kao i onih koji nisu platili državi porez. Nema u tome razlike i građani moraju znati tko ih je izdao, da opet ne pogriješe.
 Danas novi obračun, novo razotkrivanje, no građani će prepoznati tko će danas u Hrvatskom Saboru zastupati Hrvatske interese.
Ne trebaju nam dezerteri pričati kako je bilo teško za vrijeme našeg rata, ne trebaju nam pričati tko nam je pomogao, a tko nije.
Oni su se izuzeli tada, neka se izumu i sada. U ratu su pobijedili građani Hrvatske, pobijedit će svaki put kada im netko takne u uspomene na žrtve koje smo imali !
Korupcija je procvjetala u gnijezdu HDZ-a, oni su je hranili i njegovali, zasluge za domovinski rat su prisvojili stavili ga kao štit za razvoj korupcije.
Ne smijemo dozvoliti da s našom Domovinom mešetare ratni profiteri koji kupuju vitalne organe i njima trguju po sniženoj cijeni!
Nervoza je velika, kraj se nazire i opet će građani pobijediti ! Znali smo kako i znat ćemo opet, vratimo vjeru u sebe, bit ćemo nepobjedivi!
Dragica Trumbetaš


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Gospodarstvo