Podjeli

Štovani i dragi HEP-ovci, ali i svi oni koji se javljate i sa zanimanjem pratite i reagirate na objavljene članke. Pozdravljam i one koji su mi u međuvremenu poslali još jedno anonimno pismo, a ja ipak žalim što nisam uspio sa piscem/ima, ostvariti osobni kontakt. Zaista je nevjerojatno, do koje se granice zaposlenici HEP-a d.d. boje ispričati svoju priču i saznanja, ja ponovo napominjem javite mi se, ako nikako drugačije, kao i do sada anonimnim pismom.
Kako dugo pratim HEP i zbivanja oko njega, a u samom HEP-u imam i puno poznanika, mogu ustvrditi samo jedno, a to je da već duži period u HEP-u d.d. vladaju loši odnosi, a dolaskom predsjednika Uprave Frane Barbarića na čelo HEP-a, u ljude je ušao strah, neizvjesnost i neinformiranost, a posljedica toga svega je, anonimnih pisama nikada više!
Tako mi ljudi stalno skreću pozornost na međuljudske odnose među članovima Uprave HEP-a d.d., no i na detalj vezan za zapošljavanje „po žnjori“ , a bez imalo srama!
Možda gospodin Barbarić smatra da je učinio veliku stvar kada je iz Elektre Zagreb, doveo Krešimira Tomasovića i postavio ga na poziciju direktora Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju. Na osnovu podataka koje sam dobio mogu Vam samo reći da je gospodin Tomasović završio Prometni fakultet navodno, nedavno, a prije stupanja na direktorsku funkciju radio je u Elektri Zagreb u odjelu za upravljanje voznim parkom. Vodio je evidenciju putnih naloga. Sva sreća još jedan provjereno stručan čovjek. Dođete li u iskušenje provjeriti stručnost narečenog gospodina isto možete učiniti na internet stranicama http://www.hdz-nzi.com/vodstvo, HDZ Novi Zagreb Istok. Gle čuda, tamo je predsjednik Frane Barbarić, a u Područnom odboru jedan je od članova Krešimir Tomasović. Zaista, prometni fakultet sa radnim iskustvom narečenog gospodina, imaju velike veze sa pozicijom direktora Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju! No, ipak neka vas to imenovanje ne čudi. Pa, kako je diplomirani pravnik postao predsjednik Uprave HEP-a?
Zašto gospodine Barbariću imenujete generala Miljenka Filipovića za direktora korporativne sigurnosti, a isto činite bez provedenog natječaja? Zašto zajedno sa generalom poručujete da se na vas pravila i zakon ne odnose? Zašto ste toliko bahati? Zašto? Dobio sam informaciju da su sindikat reagirali i navodno osporavaju poziciju Miljenka Filipovića. Što je istina, saznati ćemo vrlo brzo.
Žalosti činjenica koja je neosporna. Riječ vjerodostojnost , sinonim je za zapošljavanje i uhljebljivanje stranačkih kolega, kumova, šogora, braće, a i sestrični.
Kako onda propustiti prigodu i još jednog prijatelja ne postaviti na mjesto direktora HEP Upravljanje imovinom d.o.o.
Ali to nije sve, jer dragi čitatelji , slijedi još jedan nastavak o vjerodostojnom zapošljavanju u HEP-u d.d, u režiji novog predsjednika Uprave Frane Barbarića.

Anđelko Jeličić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Energetika