Podjeli

Miroslav Škoro, nije uspio postati gradonačelnik, grada Zagreba, glavnog grada Hrvata! Komentari, poput onog (Uhvati se mikrofona, pjevanje ti ide, ološ si, zamjeram ti), po društvenim mrežama povlače se kao Deskova paučina!
Da, nije uspio! I, kako sad dalje?
Prognoziraju raspad Domovinskog pokreta, stranke, koja je jučer imala samo 15 mjeseci! (Hvala Bogu, pa nećemo više čitati nebulozne komentare poput vašeg), reče jedan od komentatora danas na društvenim mrežama! O, hoćete dušo draga, još koliko ćete mojih komentara čitati, i to žešćih, boljih, jačih! Samo, ti i takvi komentari, do Vašeg mozga neće doprjeti: ne zanimate me!
Pao je Osijek, pao je Karlovac, pala. Je Vukovarskosrijemska županija: šaptom padoše: zašto?
Stranka, mlada stranka,radila je: da, radila i pogrješila. Onaj, tko radi, taj i grješi: onaj, tko piše programe, i za njih dobiva novac, radi, i stiče: i naravno, nepogrešiv je. Novac od programa dođe, i ostane tu: kud je utrošen, nema veze!
Greška je učinjena: namjerno, sigurno nije. Pojedincima je poklonjena vjera, možda zato,, jer nije bilo dovoljno vremena: možda zato jer im se vjerovalo! To, ćemo morati rješavati nekom drugom prilikom!
Plenkovićeva garancija, da Domovinski pokret NIKAD NEĆE DOĆI NA VLAST, ostvariva je za sada: samo za sada!
Dijete, koje ima 15 mjeseci, još je u pelenama: ima pelene, jer ne zna reći majci, kad mora na wc, majka ga mora hraniti, jer ako samo jede, pola hrane prospe na pod: i ostane gladno! Da nebi ostalo gladno, da nebi bilo mokro, uneređeno, tu je majka, tu je otac, da o tome brinu!
Idemo gledati, dijete, koje je malo: dakle, još ne zna! Moramo ga naučiti: to dijete, koje je jučer navršilo 15 mjeseci, pogrješilo je: srušilo je tanjur, koji mu je majka dala! Nije htjelo!
Majka, je htjela najbolje, no, dijete je dijete! Ali, majka se trudi, ustrajna je, kako kaže Dušan Petričević, ona hoće, ima Želju, da ga nauči, da ga poduči, da mu ukaže!
(Mi najprije moramo očistiti stranku, od onih, koji je razaraju=), u telefonskom razgovoru, danas je izjavio Dario Žepina! Neka me demantira javno: da, mnogi bi htjeli: no, neće, a za ovaj će članak doznati: pa da vidim, hoće li ga demantirati, hoćeli kritizirati!
Suza u Ćipinom oku, na sinoćnjem Škorinom obraćanju, blagi drhtaj u Škorinom glasu, iz dubine je duše, vrištao: (izdali ste me, a ja sam vam vjerovao?)! I tu stavku, neka demantira sam Škoro, neka me demantira Ćipe, neka me demantiraju! Ajde, momci, da vidiM!
(TU, SAM , DA VAS OKUPIM, DA VAS PREPOZNAM)! IZJAVIO JE NEDAVNO MIROSLAV ŠKORO: NO, PREPOZNAVANJE JE OČITO BILO KRIVO. VRIJEME ONIH, KOJI SU MISLILI DA SU PREPOZNATI, KOJI SU SE TOM PREPOZNATOŠĆU DIČILI, KOJI SU MISLEĆI DA SU PREPOZNATI I POZVANI GLUMILI VELIKE LIDERE PO LOKALNIM SREDINAMA, LIDERE, KOJI SU BILI POSTAVLJENI, PROŠLO JE.
(NAJPRIJE MORAMO OČISTITI STRANKU!), IZJAVLJUJE ŽEPINA! I, ŠTO JE NAJVAŽNIJE, PRIZNAJE: DA, PRIZNAJE POGREŠKU! A ONAJ TKO JE U STANJU REĆI DA JE POGRJEŠIO, TAJ JE VELIK! ONAJ, TKO JE U STANJU PRIZNATI DA JE BIO U KRIVU, U STANJU JE ISTO I POPRAVITI!
KOMENTARA ĆE NA OVAJ ČLANAK BITI: DA, NEKA ĆE: KOMENTARI, ZLURADI, POZITIVNI, SU DIO SVAKOG TEKSTA, DIO ZDRAVE DISKUSIJE: IMA ONIH, KOJI DISKUTIRAJU DOBRONAMJERNO, IMA I ONIH, KOJI DISKUTIRAJU IZ PAKOSTI: AJDE, PAKOSNI, DA VIDIMO!
DO KUD MOŽE IĆI VAŠA PAKOS? DO RAZBIJANJA DOMOLJUBLJA, DO RAZBIJANJA, PREKRASNE IDEJE, DO TAMO NE!
USTRAJNOST, UPORNOST, I PRAVEDNA BORBA, UVIJEK DOVODE DO CILJA!
NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA,NIJE IŠLO, NIJE NI NA PARLAMENTARNIM, NIJE NI NA LOKALNIM: NIJE, IŠLO ONAKO KAKO SMO ŽELJELI: TKO VAS ŠLJIVI, VAS, KOJI STE IZNUTRA POKUŠALI RAZORITI DOMOVINSKI POKRET: VAS, KOJI STE SVOJIM NERADOM, I SUPROTNIM ČINJENJEM SRUŠILI OSJEK, KARLOVAC, VUKOVARSKOSRJEMSKU ŽUPANIJU! SAD JESTE, NO, DA VIDIMO HOĆETE LI UBUDUĆE!
O, PROFILIMA ONIH, KOJI SU ZA SADA USPJELI, NEKOM DRUGOM PRILIKOM: DO TADA, IDEMO DALJE, NEMA PREDAJE!
U ZAGRADCIMA, 31.05. 2021.
Nataša Pogačić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika