Podjeli

Poštovani gospodine predsjedniče Vlade Republike Hrvatske,

 

O, kako mi je teško ovo izgovoriti!

Niti vas se može više poštovati, a niti trebate biti predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Ponukana  vašim nastupom na najvećim hrvatskim TV postajama, vašim zapanjujuće krutim držanjem, grčom na licu i knedlom u grlu uz jedan namjerno istureni detalj, poveći sat, koji inače ne pokazujete, odlučih  vam, kao i čitavoj javnosti, poslati otvoreno pismo.

Vrijeme je da shvatite da smo mi građani Republike Hrvatske živi ljudi. Narod koji teško pati i trpi, vašu i vaših puzajućih poslušnika, nečuvenu torturu. Odrađivanje dobro plaćenih poslova za vaše nalogodavce.

Želite nas učiniti robovima? Pa većina to već i jest.

Isprite  nam mozak.  Hipnotizirali ste građane.  Svakodnevnim nastupima, stožerašima, tamo nekim Trutovima, Markotićkama, Berošima i Capakima, sve redom političkim pripadnicima partije, provodite teror i izazivate strah.  A nažalost svi ste vi lobisti iste svjetske grupacije koju u narodu nazivaju farmakomafijom. Vi i vaši nalogodavci i financijeri doći će glave građane Republike Hrvatske.

Više ništa ne možete uljepšati. Svi ste pročitani. O svima se uglavnom manje – više sve zna.

Svijet se drastično mijenja. Na kojem će te „brodu“  vi završiti, obzirom da je jedna YUMA u Sredozemlju? Pitam se zašto ste na sve ovo pristali? Zašto i za koga, te zbog čega sve ovo radite? Očekujete li pomilovanje od građana? Koje su vaše ustavne ovlasti, a koje obveze? Gdje je odgovornost? Jeste li spremni vi i vaši puzajući poslušnici – s cijenom na čelu, jurišnici na fotelje – na odgovornost ili ćete uhvatiti prvi „brod“ i pobjeći?

Kako gledate u oči svojoj rođenoj djeci? Meni je neugodno! A vama?

Znate što je u svemu najtragičnije? Vašim dolaskom na čelo države, preuzimanjem Vlade, osobno sam bila zadovoljna. Ako ne vjerujete pitajte vlastitog oca, mog nekadašnjeg profesora. Osobno sam mu čestitala.

Koja obmana. Kriva procjena i prevara.

Vaše frazetine, meta EU jezik za obmanu malog čovjeka, vaše prijetnje, vašu bahatost, rečenice koje su sad već proizvod i straha, više nitko ne doživljava ozbiljno.  Osim tih istih vaših, do najniže razine umreženih, puzajućih poslušnika.

 

Kraj ovoj neviđenoj prijevari  se primiče. Bogu hvala.

Društvene mreže  pune pametnih ljudi, onih koji sutiaciju kao i ishod bolje znaju od vas svih skupa koji nam spremate novi udar  izmjenom Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.  Zar je moguće? Prvi „državni“ udar napraviste ljetos, u „vakumu vlasti“ pred izbore, u vrijeme tehničke Vlade  kad je učinjena izmjena Uredbe , i to na 236. sjednici Vlade . U točki 8. Uredbe, a na prijedlog Ministarstva unutarnjih poslova,  usvojena je izmjena  navedene Uredbe o mjerama zaštite od ionizirajućeg zračenja te postupanjima u slučaju izvanrednog događaja.

https://vlada.gov.hr/sjednice/236-sjednica-vlade-republike-hrvatske-29770/29770

 

Točnije, unijete su izmjene o postupanjima u slučaju izvanrednog događaja  i to izmjene sa zakonskom snagom.  Izmijenjene su nadležnosti mnogih tijela,  prije svega Državnog zavoda za radiološku i nuklearnu sigurnost.

Sve u „svoje ruke“ preuzima Ministarstvo unutarnjih poslova.  Znači, sve ovlasti u rukama su POLICIJE!  To nije bila oružana pobuna stvarnim oružjem, no takvo donošenje Uredbi sa zakonskom snagom može imati dalekosežne posljedice  kojima  je cilj potpuno preuzimanje vlasti i potpuna kontrola.

Kako perfidno, lukavo, podlo!  Izdajnički za svoje građane.

I tad sam o tome pisala, a vaš „advokat“–  Faktograf,  zadužen od istih struktura kojima i sami pripadate, napade me imenom i prezimenom zbog upotrebe riječi „državni udar“.

Ali to je bio državni udar. Ispod  žita. Izmijenili ste dva članka uredbe, od kojih je čl. 12. opasan.  Točnije riječi u njemu koje su nama koji ponešto malo i znamo, ukazale kuda sve to ide.

Tada sam pisala  (18. i 20. 06. 2020.) kako u vremenima  globalnog straha, biološkog eksperimenta te uskoro i prisile na puno toga: „vlastodršci će samo nastaviti odrađivati zadaću već poodavno zadanu, planiranu.“

Nema dugo saznasmo što su takve odredbe donijele Kanadi. I Novom Zelandu. Zbog takvih odredbi  grade kampove (logore).

https://i.stuff.co.nz/national/health/coronavirus/121887609/coronavirus-government-plays-hardball-over-isolators-refusing-covid19-tests                                                                                                Za koga?

Sve je u parlamentu izrekao njihov parlamentarac, Randy Hillier.

https://www.youtube.com/watch?v=3yyKczzyLoU&feature=emb_title

Gospodine Plenkoviću,  znate li što o svemu pišu obični ljudi po društvenim mrežama?

Svima je puna kapa ovog ludila. Eksperimenta, perfektno osmišljenog, temeljenog na laži i profiterstvu koje cvjeta, ali, samo za neke.

Testiranje koje se provodi nepouzdanim testovima, u sve većem broju, luđačkom brzinom , kao na natjecanju na olimpijadi,  vode državu u ponor. Što slijedi, čipiranje?

U Njemačkoj liječnici okupljeni pod imenom Aerzte-fuer-aufklaerung  prikupilo je više od 10.000 potpisa širom  Njemačke. Pozivaju se na liječničku zakletvu, sudjeluju na prosvjedima i glasno zastupaju stav da je korona PREVARA. (www.aerzte-fuer-aufklaerung.de)

Uostalom, još u rano proljeće prof. prof. Didier Raolut  izjvio je sad već povijesnu rečenicu: „Ništa se novo ne događa!“

Od tada je prošlo par mjeseci i 9. rujna 2020. je za Le Figaro izjavio: “Ovaj virus ima pretjeranu mutaciju, što nije loša vijest.”

https://video.lefigaro.fr/figaro/video/didier-raoult-ce-virus-a-une-surmutation-ce-qui-nest-pas-une-mauvaise-nouvelle/

https://www.forbes.com/sites/alexledsom/2020/05/10/hydroxychloroquinenumber-of-prescriptions-explode-in-france/#120fea3f180f

https://www.virology.ws/2020/04/05/infection-fatality-rate-a-critical-missing-piece-for-managing-covid-19/

https://www.rt.com/uk/502054-coronavirus-vaccination-mandatory-travel/

https://www.rt.com/news/506441-airlines-health-passport-lockdowns/

https://www.cato.org/blog/how-one-model-simulated-22-million-us-deaths-covid-19

https://books.google.ch/books/about/Oxide_Superconductor_Physics_and_Nano_en.html?id=UIAEMgEACAAJ&redir_esc=y

https://www.collective-evolution.com/2020/11/01/update-nearly-45000-doctors-scientists-sign-declaration-opposing-covid-lockdowns/

https://dokumentarac.com/znanstvena-studija-otkrila-da-je-u-danskoj-smrtnost-medu-zarazenim-coronavirusom-sars-cov-2-008-sto-je-nize-od-sezonske-gripe-01/

https://dokumentarac.com/znanstvena-studija-tima-talijanskog-znanstvenika-prof-dr-sc-maria-pasquale-bacco-virus-koji-uzrokuje-covid-19-nije-smrtonosan-broj-mrtvih-je-lazan/

https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/

 

Nadam se kako će vam ovi izvori biti relevantni.

 

O svim ostalim bolestima, o 50 do 60 tisuća oboljelih od sezonske gripe, što je hrvatski prosjek zadnjih desetak godina, o samoubojstvima, o čemu čak ni Državni zavod za statistiku ne smije dati službene podatke, ne izvješćujete.

Ne brine vas ni to što ste operaterima kao DT poklonili 100 milijuna kuna za obvezu koju bi za koncesiju trebali platiti. Ne brine vas ni to što smo najgori u svijetu po snazi zračenja uzrokovanih predviđenom 5G tehnologijom, u koju srljamo  ko „guske u maglu“.

Bez suglasnosti građana i uz dokazano, štetno po ljude, zračenje. Zašto moramo biti PRVI „pokusni kunići“ u svijetu?

https://www.consilium.europa.eu/media/44389/st08711-en20.pdf

 

Zar je moguće da je i Vijeće Europe zaboravilo svoju Rezoluciju broj 1815 iz 2011. koja je identificirala mnoge probleme te ih regulirala u nekoliko točaka.

PACE – Resolution 1815 (2011) – The potential dangers of electromagnetic fields and their effect on the environment (coe.int)

https://assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17994

 

Tako u točki 5 Rezolucije 1815 se kaže:  ….. S obzirom na porast izloženosti stanovništva, osobito ranjivih skupina kao što su djeca i mladi ljudi, ako se zanemaruju rana upozorenja, mogli bi nastati visoki ljudski i ekonomski troškovi.

U točki 8.2.1.: ….. Postaviti preventivni prag za razine dugoročne izloženosti mikrovalovima u svim zatvorenim prostorima, u skladu s načelom predostrožnosti, ne prelazeći 0.6 V/m, a u srednjem roku smanjiti na 0.2 V/m.

Načelo dovoljnosti iste Rezolucije govori o minimalno dovoljnim emisijama zračenja, koje istodobno ne bi smanjivale funkcionalnost usluge.
Vijeće Europe tad je također preporučilo poštivanje načela dovoljnosti u svojoj Rezoluciji 1815
.
…..Što se tiče standarda i granične vrijednosti za emisije elektromagnetskih polja svih vrsta i frekvencija, Skupština preporučuje prihvaćanje ALARA načela, koje pokriva toplinske i netoplinske (biološke) učinke elektromagnetskih emisija ili zračenja….
Načelo uključenosti  podrazumijeva uključivanje lokalnih i regionalnih vlasti, lokalne zajednice i građanskih organizacija u planiranju i realizaciji.
Tako u točki 8.4.4. iz Rezolucije 1815 Vijeća Europe govori se kako je nužno:
…..
odrediti mjesta nove GSM, UMTS, Wi-Fi, Wi-Max antene ne samo prema interesima operatera, u dogovoru s tijelima lokalne i područne samouprave, lokalnog stanovništva i udruga zainteresiranih građana.
Ovo područje pobliže regulira Arhuška konvencija o pristupu informacijama, sudjelovanju javnosti u odlučivanju te pristupu pravosuđu u pitanjima okoliša. Konvencija je potpisana 25. lipnja 1998. u danskom gradu Aarhusu. „Javnost treba biti informirana, osviještena te se mora uključiti kod donošenja odluka.“

https://www.consilium.europa.eu/hr/press/press-releases/2018/06/18/aarhus-convention-council-decision-strengthens-access-to-justice-in-environmental-matters/


Ovo je samo mali dio onoga što bi moralo biti sasvim dovoljno odgovornoj vlasti koja brine o budućnosti svojih građana.  Kao što brinu najrazvijenije EU države.

http://www.huzez.hr/home/vazne-vijesti/svicarska-zaustavila-uvodjenje-5g-zbog-mogucih-negativnih-ucinaka-na-zdravlje

https://web.facebook.com/notes/dave-ashton/dr-martin-pall-papers-videos-and-audio/1711701152380957/?_rdc=1&_rdr

http://www.huzez.hr/home/vazne-vijesti/predstavnici-5g-industrije-potvrdili-da-ne-znaju-je-li-5g-siguran-za-koristenje

https://bioinitiative.org/research-summaries/

https://www.radiationresearch.org/articles/biological-effects-of-rf-prof-henry-lai/

 

Gospodine Plenkoviću, nažalost, ne brine vas što nam poduzetnici ne mogu legalno i pošteno raditi već se ozakonjuje kriminal  i ilegalno poslovanje. Uredna dugovanja  temeljena na ugovorima i obavljenim poslovima  se ne smije ni potraživati jer dužnici imaju sjajan pravni

mehanizam.  Upute, kako izbjeći obvezu navodeći da ih se iznuđuje. Može li luđe? A još kad imate veze, u državnim  tijelima.

O, tad sve ide „ko podmazano“!

Cijelo ste gospodarsvo  zatvarili bez imalo brige za budućnost naših obitelji  i djece.

Hrvatska oporba koja to nije, ne može baš ništa učiniti.  Vaša trgovačka koalicija perfektno funkcionira.  Kako i ne bi, pa tko bi ostao bez 20 tisuća kuna mjesečno?!

Znate li kako vam žive umirovljenici? Majke na porodiljnim dopustima? Obitelji s malom djecom?

Floskule o brizi o natalitetu postaju smiješne.  Poticaji u gospodarstvu su uglavnom samo za one po vezama i podobne – svima vidljivo.

Kažete prije par dana zastupnicima u Saboru: „ministar Ćorić je dobar čovjek!“ Zar vam nije neugodno?

Jeste li vi dobar čovjek?!  Korektan i pošten?  Zavređujete li biti na čelu hrvatske Vlade?!

Moralan i odgovoran čovjek u ovoj bi situaciji  sam otišao. ODMAH!

Što vas ili tko vas drži na toj funkciji? DOKLE? Što ste potpisali? Kome?

HOĆETE LI BITI SPREMNI ODGOVARATI? Razmišljate li ikad o tome? I ne samo vi, nego i svi  vaši puzajući poslušnici, do najnižih razina?

 

Znate li kako na mrežama  ljudi od struke i iz prakse pišu? Evo jednog primjera, vezanog za testiranja, kao izvorišta čitavog corona ludila. Ovome citiranom  tekstu s FB nitko od vaših „eksperata“ nema  što dodati:

 

„Zašto si se uopće htjela testirati? Da li ti je trebalo bolovanje jer nisi mogla ići na posao? To me baš interesira jer radim kao molekularni biolog na dijagnostici corone s preko 1500 uzoraka dnevno i ogromnim brojem negativnih i pitam se kome uopće padne na pamet ići se testirati na coronu i zašto? Postotak pozitivnih na kraju ljeta sa 70 000 istestiranih uzoraka je bio samo 5%. Znači, 95% tesiranih uopće nije imalo coronu već se testiraju zbog čega, pitam se ja? Ako si bolestan budi doma dok ne ozdraviš. Trebali bi se po mom mišljenju testirati samo oni koji su hosiptalizirani. Sve druge paranoične osobe koji imaju paranoju od corone pa se tesiraju za ništa kao i one koji najvjerojatnije imaju coronu ako imaju nekakve respiratorne simptome i temperaturu, a nema potrebe za hospitalizacijom, ne bih testirala. Živi svoj život, ništa vam nije. Rijetki su oni s komplikacijama, beznačajan postotak…svi ostali adio…Prehlada, gripa, svi smo to imali u životu i imat ćemo još puno puta. Svi ćemo dobiti coronu kad-tad, i koga briga. Čemu drame oko toga…što je ovo, više čovjek ne može imati ni temperaturu bez da ne digne cijeli svijet na noge. Razmaženi mentalitet zapadnjaka i bijelog čovjeka…problemi prvog svijeta. Onda čujem da ljudi koji imaju temperaturu snižavaju temperaturu s nekim tabletama. Temperatura se snižava tek kad se približava 40C, jer je temperatura prirodni mehanizam obrane protiv mikroba. To je kao da dođu vatrogasci, priključe se na hidrant i vi im smanjite pritisak na onaj za zalijevanje cvijeća. Toliko smo razmaženi da ne možemo trpjeti niti temperaturu 5 dana, dati šansu svom savršeno programiranom tijelu da se na prirodan način izbori protiv virusa, i onda ljudi završe s upalom pluća. Odmah nam treba Lupocet, doktor da nas liječi, jer nemamo nikakve osobne moći.

I cijela ova pLandemija corona je prikaz svijesti čovječanstva – čovjek bez osobne moći.

Vjerojatnost da imaš coronu s onim simptomima koje si navela je preko 95% s obzirom da je tek početak sezona gripe. Ostati doma dok ne ozdraviš, a onda natrag u uobičajeni život. Kakva testiranja, kakve drame. Ja masku ne nosim nigdje, ni u tramvaju, niti u dućanima, osim ako me baš ne upozore i odbiju pustiti, što je rijetko. Zdrava sam i ne treba mi, izražavam svoj građanski neposluh za idiotske mjere. Da dobijem simptome natakla bih je samo u tom simptomatskom periodu zbog ove paranoje kod drugih koji se boje ove godine dobiti coronu, ali budu već iduće ili one iza nje. Ali tada će ova agenda završiti i sva

aktualnost ove masovne hipnoze, pa ih više neće opsesivno zanimati testiranje i to da li su dobili COV…ili je možda virus inflence, RSV, hMPV, v. parainflenze…da nabrojim samo neke respiratorne flu-like viruse kojima podliježemo svake godine. Koga briga?…samo ljudsku samovažnost briga! Ja naručujem 300.000,00 kn skupi enzim za dijagnostiku COV, svaki tjedan, znači na tjednoj bazi, bočica od 25 mililitara. A to je samo jedna stavka. Novac s računa proračuna, naš novac, novac hrvatskih građana, predviđen za liječenje, skrb i dijagnostiku stvarno bolesnih ljudi, baca se u vjetar na nepotrebne testove. To je PUNO manje za one kojima stvarno treba dijagnostika i liječenje. Cijena koju plaćamo za jedan test na COV je 700 kn. Znači crvena uputnica koju vam prepiše liječnik opće prakse za testiranje na COV košta hrvatske građane 700 kn. Mi smo baš s današnjim danom, 31.10.2020. došli do

brojke od 100000 istestiranih uzoraka od 12.03.2020.  kad smo počeli s testiranjem na COV…i to se odnosi samo na Zavod, a testira se još isto toliko po cijeloj HR. Pa sad zbrojte koliko košta hrvatske građane ova reklamna kampanja zvana corona….ono svakodnevno odbrojavanje koliko je ljudi još pokupilo ovaj respiratorni virus….kao da svake zime većina ljudi ne dobije slične respiratorne viruse….I vjerujte mi, istestirali bi oni i cijelu Hrvatsku da je fizički to moguće, ali niti ima reagensa na tržištu, niti ima kapaciteta u ljudstvu, laboratorijima i opremi za više od ovoga, pa su morali negdje povući granicu.

Prirodni zakoni fizike su jedini koji su se ispriječili pred ovom sumanutom zvjerkom koja guta sve pred sobom. Traže test i kao uvjet za obavljanje nekih zahvata, dijagnostičkih ili operativnih. Još jedna od dubioza. Da li su ikada tražili test na gripu prije takvih zahvata!? Ako si bolestan, imaš temperaturu ili slično, nitko te nikada ne šalje na operaciju. Tako je oduvijek bilo. Zdrav razum. I to što dobiješ nalaz negativan, ne znači da već sutra ne možeš razviti simptome, ili dva dana kasnije, baš tamo na bolničkom krevetu gdje ležiš poslije operacije. Npr. u ožujku / travnju sleti CroatiaAirlines i rade obriske 72 putnika, odmah u zračnoj luci, iz Dubaija, mada je već i kod nas došla corona.

Inače, inkubacija je bila 14 dana. Ako je test bio negativan u narednih 14 dana bilo tko od njih je mogao razviti simptome. Novac, energija utrošena na testiranje bačeni u vjetar. I dan-danas se zahtjeva od ljudi plaćanje 700 kn za ulazak u neku drugu zemlju, a koliko ljudi ima rodbinu u susjednim zemljama. Kao da corone nema svugdje, sada u svim zemljama, osim na jednom zabačenom pacifičkom otoku!?! Ne samo da ljudima uništavaju egzistenciju, uzrokuju enormne stresove, jer ljudima propadaju poslovi, a krediti im vise nad glavama, što dugoročno stvara predispozicije za stresom uzrokovane bolesti kao što su karcinomi i ostale autoimunološke bolesti…Tumori i karcinomi, to je pandemijska bolest, koja se približava opasnoj brojci da će svaki treći stanovnik planete u životu razviti tumor. A sve čime nas dovode do toga, zatrovana hrana, voda, chemtrailsi koji se svakodnevno brinu za to, GMO, 5G mreža (mada je za prosječnog čovjeka 4G ili 5G, potpuno nebitno, jer te nanosekude u razlici u brzini ljudski mozak ne može percipirati), automobili na naftne derivate, mada je davnih desetljeća pronađena alternativa, jeftina i ekološki prihvatljiva….

Ne brinu se oni o zdravstvenom stanju svojih stanovnika inače ne bi bilo ovakvih kemijskih i elektromagnetskih zagađivača (odmah smo bez referenduma dali zeleno svjetlo 5G!), oni ispoljavaju volju vrhovnih dirigenata i plešu poput marionete na njihove taktove,  u većini slučajeva nesvjesni toga, ali odlično plaćeni. I nameću se nama s njihovom agendom. Ali došlo je vrijeme da svatko zauzme svoju poziciju i kaže: “NE”, gdje god je to moguće. Ne trebamo se skrivati ispod njihove sjene.

Mi smo snažna, božanska, suverena, slobodna bića, VELIČANSTVENA i UNIKATNA….a robovlasništvo je davno trebalo zamrijeti, umjesto da mijenja svoju formu kroz

stoljeća….vrijeme je za SLOBODU, a corona afera nam može biti prilika za rast i zauzimanje pozicije vlastite moći, umjesto da je dajemo drugima.

I prilika za preuzimanje odgovornosti za sebe … sve je u našim rukama.“

 

A sad nešto i o robovskom obilježju, pokornosti – maskama.

Izluđujete nas. Sve građane  zločinački mučite. Čak i najmlađe koji su po 5-6 sati i više dnevno u školama prisilno pod maskama.

Shvaćate li da je to zločin i da će te morati skupa s učiteljima i nastavnicima za isto i odgovarati?

 

Nedavno je  prof. dr.  Branimir Nestorović, pedijatar, pneumolog i alergolog,  profesor  na katedri za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Beogradu,  javno izjavio, i doživio strašne probleme:  „GLAVNI UZROK POVEĆANJA UPALE PLUĆA ZADNJIH NEKOLIKO TJEDANA JE TROVANJE UGLJIČNIM DIOKSIDOM ZBOG NOŠENJA MASKI!

Maska je flaster. Ima psihološki efekt i to je baš loše, to kaže i WHO. Nitko nije pročitao tu uputu gdje se kaže da masku ne trebaju nositi zdravi ljudi. 21. 02. 2020. izašli su prvi podaci iz WUHANA. Sve smo znali već tada.  Ništa posebno. Smrtnost je i sad trenutno na razini sezonske gripe. Čak i manja“

 

Dr. Ronald B. Brown sa Škole za javno zdravstvo i zdravstvene sustave na Sveučilištu Waterloo nedavno je izjavio da je stopa smrtnosti od COV-19  “najgora pogrešna procjena u povijesti čovječanstva”.

Skupina kanadskih liječnika u provinciji Ontario okupila se i napisala otvoreno pismo premijeru Ontaria Dougu Fordu. Pismo potpisuje 20 doktora i profesora medicine sa fakulteta Sveučilišta u Torontu, Sveučilišta McMaster i Sveučilišta Ottawa te iz bolnica poput Sick Kids. Pismo je poslano  Dougu Fordu  27. rujna i zalaže se protiv vraćanja mjera zaključavanja kao načina rješavanja rastućih slučajeva COV-19.

Liječnici za informiranu  saglasnost (PIC) nedavno su objavili izvještaj pod naslovom :

“Liječnici za informirani pristanak (PIC) uspoređuju COV-19 s prethodnim sezonskim i pandemijskim razdobljima gripe.“

 Prema njima, stopa zaraze / smrtnosti COV-19 iznosi 0,26%. 

 

Gospodine Plenkoviću, već su objavljene i nove studije.  Prate li to vaši „eksperti“,  politički montirani stožeraši? A vi? Zar vas na to ja moram upozoriti?

Zadnje vijesti iz znanosti su protivne mjerama stozera!!! Čak je (za divno čudo) i znanstveni časopis Nature objavio kinesku studiju koja je obradila podatke skoro 10 milijuna stanovnika Wuhana, grada iz kojeg je virus cov-19 potekao. Prateći kontakte zaraženih, nisu uspjeli pronaći nijedan slučaj da je asimptomatska zaražena osoba uspjela prenijeti virus na drugu osobu.

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Ovo je značajno otkriće, s obzirom na to da se lockdown, obvezno nošenje maski, zatvaranje ugostiteljskih objekata, ograničenja radnog vremena i druge mjere temelje na pretpostavci   da svatko može biti zaražen, a da toga nije ni svjestan. I da asimptomatski zaražene osobe prenose virus. Ako je pretpostavka da asimptomatske osobe prenose virus netočna, onda ispada da su gotovo sve mjere, koje nameću države diljem svijeta, potpuno nepotrebne.

Druga studija na Lancetu pronalazi odgovor na pitanje tko i kada širi zarazu. To su oboljeli, znači zaraženi sa simptomima, tijekom 5 dana od trenutka kada počnu osjećati simptome. Ovo je također značajno jer nam daje prilično precizne okvire za sprječavanje širenja virusa. Izolacija je, stoga, opravdana samo kod oboljelih osoba od trenutka kada osjete simptome narednih 5 dana. Isto kao i kod drugih respiratornih bolesti.

https://www.huffpost.com/entry/new-study-infectious-covid-19_l_5fb7d332c5b6f6adf949e42d?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cubGliZXJhbC5oci96bmFub3N0LXBhbmRlbWlqYS1jb3ZpZC0xOS1rb3JvbmF2aXJ1cy1rb3JvbmEtcGxhbmRlbWlqYS03NzQ&guce_referrer_sig=AQAAAAnHVciRPP38f1QGMQifUyN10jD_wCZ3GGJpcq9B0HU7dwAO2Qa6DL8x863Grui2uQGd6A_YIe9K2LkU__btSR61E9ikW557r0g_tiadKXc08ah2221K_ozwXn7cEqoXRtk91DO9SjBUlCtam_Pr3mVYmkr0_q18jGCx5RxoWMAJ

Ako je ovo objavio i takozvani „sotonski“ Nature, gdje su ti vaši vrsni zanstvenici  iz savjeta? Dokle ćemo ovo trpjeti?

Gospodine Plenkoviću, imam ja još toga. A kako me zanima budućnost moje djece ali sutra i budućnost njihove djece, kao i svih građana Hrvatske koju strmoglavo  vodite u ponor, želim vas pitati još ponešto?

Zašto pozitivne vijesti ne vidimo u glavnim medijima? Zato što su svi u vlasništvu onih koje „dobri momci“ upravo pokušavaju skinuti s vlasti i oduzeti im financijsku moć. Gdje možemo naći te vijesti? U alternativnim medijima. Do njih mnogi, zbog niske kompjuterske pismenosti, teško dolaze. A vi ste toga jako svjesni i zato vam ovako „dobro“  i ide.
Zašto HINA ili drugi veći mediji u Hrvatskoj ne pišu recimo  toliko bitnim informacijama koje nas se direktno tiču?

Evo par primjera:

– Malverzacije vaše prijateljice i njeno svjedočenje u Bundestagu…nešto se zaista događa iza kulisa jer je ovo dobro skrivana vijest da je predsjedavajuća EU, Ursula von der Leyen, trenutno optužena za malverzacije novcem.

To je još čudnije jer se zna da elita ne da na svoje i da uvijek pomete pod tepih sve svoje zločine. Otkud sad odjednom javne optužbe protiv jedne od najutjecajnijih osoba u Europi.
https://www.vecernji.hr/vijesti/von-der-leyen-mora-opravdati-700-milijuna-eura-za-savjetnike-1379058

Uoči svjedočenja Von der Leyen je branila odluku o angažmanu vanjskih stručnjaka, iako je priznala da je bilo nepravilnosti. Aferu su mediji prozvali afera Savjetnik, a riječ je o najvećoj

aferi u njezinom mandatu u Ministarstvu obrane. Afera je izbila nakon što je otkriveno kako je u njezinom mandatu njemačko Ministarstvo obrane, uz zaobilaženje procedure, na vanjske savjetnike potrošilo više od 700 milijuna eura, a dio tog iznosa otišao je na račune konzultantske kuće McKinsey iz Düsseldorfa (u kojoj radi i njezin sin), što je kontrolirala njezina zamjenica Katrin Suder, koja je ranije radila kao savjetnica u McKinseyu!

Zaista, gospodine Plenkoviću, imate sjajnu i moralnu prijateljicu!

– Međunarodni monetarni fond oprostio dug najsiromašnijim zemljama u potpunosti, a drugima odgodio otplatu duga za veći period. To se nikada do sada nije dogodilo. I nema veze sa iznenadnom darežljivošću. To je vijest od koje se pada sa stolice!
https://www.poslovni.hr/svijet/oprostiti-dug-u-zamjenu-za-ulaganja-u-borbu-protiv-klimatskih-promjena-4247024


-Trump je preuzeo Federalne rezerve, mjesto gdje se čuva sav američki novac, a koji već decenijama nema podlogu u zlatu. Federalne rezerve bile su u vlasništvu PRIVATNIH KORPORACIJA I KOMPANIJA. SAD su kao država već odavno FINANSIJSKA KORPORACIJA, a ne država. Čiji je to novac bio? Duboke države, naravno! Štampali su dolare već decenijama bez ikakve podloge i sada je tome kraj.

https://www.foxnews.com/politics/trump-attacks-federal-reserves-powell-calls-for-interest-rate-cut-amid-coronavirus-outbreak

https://www.foxnews.com/opinion/peter-morici-fed-must-radically-change-or-become-irrelevant

-Trump je povukao novac iz Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Više nego očigledan znak. Naime, WHO je produžena ruka Duboke države, otkako je osnovana kao organizacija. Ona je „sestra“ farmaceutskoj industriji pomoću koje nas sistematski truju već dugo vremena. Dosad su bili „Bog i batina“ skupa djelujući. Mora se znati da je poslije prodaje droge i oružja, treća na svjetskoj listi najprofitabilnijih – farmaceutska industrija.

https://www.novilist.hr/novosti/svijet/sad-i-sluzbeno-istupio-iz-svjetske-zdravstvene-organizacije/

 

-Trump je počistio Pentagon! Razriješio sve dužnosnike Zla i bivših predsjednika.

https://foreignpolicy.com/2020/11/25/pentagon-purges-leading-advisors-from-defense-policy-board/

https://www.washingtonexaminer.com/news/trump-says-it-will-be-very-hard-to-concede-if-electoral-college-declares-biden-winner

-Vratimo se na „pLandemiju“. O ciframa i nelogičnostima oko broja umrlih već ste upoznati. Cijelo ljeto, ali i početkom jeseni vodila se prava „borba“ netočnih i neusklađenih podataka između DZS i HZJZ. Sve imam u pisanom obliku jer sam to tražila zbog pisanja. Pošto smo zatvoreni za „vlastito dobro“,  prema tumačenju vlasti  i stožeraša,  mnogima su se počele paliti lampice. Ljudi u Njemačkoj izašli na ulice, u SAD  isto tako i diljem EU i svijeta.  Shvatili su da je sve laž! Shvatili smo i mi, ali još sjedimo u svojim domovima.

A sad dolazimo na prave teme, one koje se skrivaju od javnosti. Običan čovjek, neuk za pristupiti pametnom telefončeku i kompjuteru, pojma nema o čemu je riječ.

Stoga ponešto i o tim temama:

– Vježba NATO snaga u Europi pod nazivom „Defender 2020“. Usred epidemije i u situaciji kada su sve države Evrope zatvorile svoje granice i stavile se u državnu izolaciju – zaključavanje, stigao je kontingent od 30.000, a po nekim izvorima 60.000 vojnika i rasporedio se na pozicije širom europskih zemalja. U Italiji također! Jesu li ti vojnici NATO-a imuni na corona virus ili su toliko neustrašivi da se ne boje ničega? Ma dajte, molim vas!

https://www.dw.com/hr/20000-ameri%C4%8Dkih-vojnika-sti%C5%BEe-u-europu/a-52242072

– A Arena Zagreb? Zašto je opet u „pogonu“ i zašto je čuva vojska? Mislite da baš ništa ne znamo! Varate se.

– Pojačana i dosad neviđena cenzura na Youtube kanalima i Facebook-u. Skidaju se svi tekstovi i materijali koji  „negativno“ (čitaj ISTINITO) govore o epidemiji corona virusa i svim drugim osjetljivim temama. Za to postoje posebno zadužene firme koje su kao „treću stranu“ angažirale fondacije Georga Sorosa i Billa i Melinde Gates. Još od 2016.godine!

Zovu se Fact chekers, a u Hrvatskoj Faktograf.  Ta zla orwellovskog  „ministarstva istine“ ISTINU uklanja a lažima ustupaju prostor.

Gospodine Plenković, ima toga još, no sve ne smijem napisati. Sigurna sam da dobar dio toga znate i vi, no vama to ne znači ništa.  Vi odrađujete dogovorenu agendu.  A što će biti s državom i nama – građanima boli vas briga. Sve naprijed navedene činjenice svatko može provjeriti.

 

U prošli petak, na konferenciji za medije stožeraša, iznijeta je informacija kako je trenutna popunjenost bolničkih kapaciteta RH 74 %. Slušam  pomoćnicu ministra, Veru Katalinić Janković,  koja kaže:  „…. popunjenost bolničkih kapaciteta trenutno je 74 %, a popunjenost respiratora oko 50 %.“
Iako je podizanje panike u medijima,  kao i u izjavama političara,  jako naglašeno, taj postotak je još uvijek manji od godišnjeg prosjeka iz 2019. godine, koji je, prema izvješću HZJZ-a bio  77,49 %.
Također, to je još uvijek i znatno niže od optimalne stope popunjenosti, prema  Nacionalnom planu razvoja kliničkih bolničkih centara, kliničkih bolnica, klinika i općih bolnica RH 2018-2020, gdje piše:
“Prema međunarodno priznatim optimizacijskim kriterijima za popunjenost bolničkih postelja koji se koriste u Europi, optimalna stopa popunjenosti u akutnoj bolničkoj zdravstvenoj zaštiti jest 80 –85%. Prema rezultatima istraživanja, postoje naznake da rizici u pružanju bolničke zdravstvene zaštite postaju vidljivi kada prosječne stope popunjenosti postelja (PSPP) premaše 85%, a bolnica za akutnu zdravstvenu zaštitu može očekivati redovit nedostatak postelja i periodične krize ako se prosječna stopa popunjenosti postelja poveća na 90% ili više. Na osnovi te analize kriterij od 85% PSPP postavljen je kao ciljana definirana specifična mjera do kraja 2020. godine.”

https://www.liberal.hr/bolnice-covid-19-korona-koronavirus-popunjenost-bolnica-bolnicki-kapacitet-950

 

Na toj istoj tiskovnoj u petak, glavni čovjek policije se zaprijetio kaznama, i to mandatnim, na licu mjesta zbog nenošenja maski  i nepoštivanja mjera, tamo gdje je to određeno. Saznašmo upravo kako je Capak  „ekspert“ izjavio kako će kazne biti u iznosu od 100 eura!!! Izmjenom zakona odredili st eih na 500 kuna!  Jeste  li vi svi pri sebi? 700.000 umirovljenika živi od 1200 do 1400 kuna!

 

A što će mo sa onima koji žive od 500 do 700 kuna socijalne pomoći?

 

Zašto, gospodine Plenkoviću, ti vaši stožeraši ne kažu kako ima ljudi kojima se ne preporuča nositi maske, koji imaju potvrde liječnika specijalista, a sve sukladno Uredbi koja propisuje i izuzetke od toga. Ovako samo dovodite ljude u probleme jer će se morati pravdati nekvalificiranim zaštitarima te raznoraznim neznancima, „kursovnim“ priučenim tzv. inspektorima,  s izkaznicama civilne zaštite.

 

Ovo je zaista izvanredno stanje.  Radite nered u državi služeći nalogodavcima.  Pa nismo baš potpuno ludi.  Iako je još jako puno hipnotiziranih i nesvjesnih.

Jeste li vi svi skupa dobro?

Oko maski je sve već rečeno, studije pokazuju sve, a vi ubijate svoje građane, širite paniku.

Mediji vam odlično služe, ne čudim se, ta i oni su u istoj „igri“!

Lažu u pisanju, izvrću izvorne tekstove, studije znanstvenika tumače kako im drago, zar toga nije dosta? TKO ĆE ZA SVE TO ODGOVARATI?

 

Nedavno je HINA objavila čistu laž. Preformulirali su dio iz studije provedene u Danskoj na 6000 sudionika u istraživanju.  Zašto je to HINA učinila?

Ovo prvo istraživanje o efikasnosti nošenja maski u općoj populaciji na zaraženost od cov-19 nije dalo željene rezultate pa su ih novinari(?) – izmislili. Zaista doslovno izmislili!

 

Autori istraživanja kroz dva mjeseca (travanj i svibanj 2020.) su u svojoj studiji zaključili ono što se jedino može zaključiti iz takvih rezultata.  Nošenje maske ne pruža značajnu sigurnost od zaraze za nositelje maski. Takvi rezultati nisu poželjni u mnogim krugovima pa su autori dugo čekali da se pojavi jedan znanstveni časopis koji bi njihovu studiju objavio. Konačno se to dogodilo prošlog tjedna, otprilike 6 mjeseci po dovršetku istraživanja.
Studija je objavljena u online časopisu Annals of Internal Medicine. Hrvatska državna agencija HINA napravila  je “vijest” tako što su „novinari“  dodali studiji nešto što u njoj

NE piše:
“Međutim, kao što su pokazala i neka ranije istraživanja, dok maska pruža tek ograničenu zaštitu za one koji je nose, ona može drastično smanjiti rizik za druge ljude ako je nosi zaražena osoba, čak i ako ne pokazuje simptome.”
Toga u toj studiji NEMA. HINA laže!

Može se i provjeriti:

https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817

https://www.rt.com/news/506441-airlines-health-passport-lockdowns/

 

Moram vam, gospodine Plenkoviću, postaviti konkretno pitanje:
Zašto su novinari HINA-e imali potrebu izmisliti taj dio o zaštiti drugih?

Nažalost, interes uvijek na kraju izađe na vidjelo. Maske su odličan biznis, prvenstveno za Kinu, gdje se proizvodi preko 90% maski koje se koriste u Europskoj uniji. Osim Kine, zarađuju i dobavljači – trgovci. Ne vidim razloga zašto novinari ne bi imali dio kolača u tome.

 

Ipak im rade skriveno oglašavanje dezinformirajući javnost. Jedino što još ne znamo rade li to zbog novca, iz uvjerenja ili po nalogu.

Što god bio razlog, činjenica je da namjerno lažu i obmanjuju.

To rade od početka ove pLandemije. Konstantno podvaljuju manipulacije i dezinformacije  i to vrlo očigledno. Ali, kada se to događa po stoti put, to zaista ne može biti slučajno.

 

Na ovo bi nekad najpoznatija američka novinarka, vlasnica The Washington Post-a, Katharine Graham rekla: „VIJESTI su ono ŠTO netko ne ŽELI da vi ZNATE, sve OSTALO je reklama!“

 

I dok veliki dio građana Hrvatske ostaje bez posla,  sad već i bez kruha, vi dijelite novac na sve strane. Od teleoperatera (100 milijuna oprosta za koncesiju 5G, koje u biti uopće nema i koja je k tome i opasna za zdravlje građana) do raznoraznih biznismena  (vjetroelektrane na račun hrvatskih građana).  I toliko toga još ima. Ovo su samo najpoznatiji primjeri.

A vaš BORG još nije gotov!

 

Proganjate samozaposlene male poduzetnike.  A kriminalci, čak i po državnim institucijama, odrađuju prljave poslove. Varate se ako mislite da se to ne zna.

Pravosuđe niste ni dotakli u mandatu, a ono je glavni kamen spoticanja funkcioniranja države.

Uostalom, pa i sami ste pokazali kako ste brižni  i „ažurani“.  Nije me sram navesti osobni primjer: na mojih 8 podnesaka  počev od 2016. NIKAD niste odgovorili niti na jedan. A mogli ste i pokrenuti rješenje cijelog  problema.

A riječ je ni manje ni više već o udruzi Vlade  RH osnovanoj  prema Zakonu o osnivanju i financiranju Hrvatske gospodarske komore!  Odavno joj je trebalo zabraniti rad. Ionako je samo „lager“ za „uhljebljenje“ podobnih, istrošenih, beznačajnih  i nepotrebnih kadrova.

 

Jeste li prije par dana čuli za iseljenu, izbačenu iz stana, samohranu majku s kćerkom – koja živi od socijalne pomoći zbog bolesti, a sve zbog ovrhe od 10.000,00 kuna?

Kako to da je sud zbog jednog formalnog propusta neuke žene učinio ovakvo neljudsko postupanje i k tome još na dražbi prodao stan za 551.000,00 kuna! TKO JE OVDJE LUD!?

 

Trebala je pasti kompletna Vlada onog dana kad smo saznali kako je HNB u trećem tromjesečju završila s gubitkom od 667 milijuna eura! Trebali su guverner i suradnici mu odmah završiti u Remetincu.  ODGOVORNOST vam je nepoznat  termin.

A gdje ste svi vi?

Uredno na svojim pozicijama s prevelikim, nama znanim primanjima.  Opravdano sumnjamo i na daleko veće nelegalne primitke. I to će se saznati, kad tad.

 

Gospodine Plenkoviću, jasno je nama kako vi radite sukladno planovima struktura kojima pripadate. Vaših prijatelja po agendi, od frau Merkel, Makrona, Klausa Schwaba od Davosa, sve do Justine Trudeaua.

Zanimljivo je, svi govore isto. Kaže tako, uz veliki smiješak, Trudeau  da je: „ ova pandemija pružila priliku za resetiranje. Ovo je naša šansa da ubrzamo naše napore prije pandemije da reimaginiramo gospodarske sustave. Globalno transformiramo nacionalne ekonomije i društva.”  Mnogima je već jasno  što on to govori.

Ali većini ipak nije,  jer nikad nisu računali na ovakvu  pLandemiju.  Na ovakav globalni  eksperiment  protiv stanovništva cijelog Planeta. Zapravo, zločin protiv čovjeka!

https://torontosun.com/opinion/editorials/editorial-bank-of-canada-gets-in-on-the-great-reset

 

To su vaši i njihovi ciljevi uništenja  vlastitih država,  građana, odnosno cijelog čovječanstva.

O tome se otvoreno govori, a vaš prijatelj Klaus Schwab od Davosa, govori  vašim meta  jezikom i znamo što mu je cilj. Potpuna kontrola u četvrtoj industrijskoj revoluciji. Ludilo:

“Ono do čega će dovesti četvrta industrijska revolucija je spoj našeg fizičkog, digitalnog i    

biološkog identiteta.”

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/11/Schwab-4th-Rev.mp4?_=1

https://www.youtube.com/watch?v=CVIy3rjuKGY

Ne mogu a ne dotaknuti  se simbolike o kojoj nismo brinuli, a koja odavno ukazuje gdje nam to smještate državu i sve nas. Ovo više nije teorija zavjere, ovo je čista ISTINA.

Molim sve koji ovo čitate (one izvan Hrvatske molim pogledajte kako je vaša država uredila ovakva znakovlja)  pogledajte što mi imamo kao službeno znakovlje ministarstva i službi u državi.

 

MUP – listopad 1991.                                 Civilna zaštita RH u piramidi!           Što radi ova piramida?

 

Ovakvo novo znakovlje MUP-a i CZ (Civilne zaštite) ne pripada ovom narodu i državi.  Zar su te “službe”  tvrtke  korporacija koje  su okupirale našu državu i narod?

Gdje je nestao hrvatski grb?! Kad je izmjenjeno znakovlje MUP-a?

Gospodine Plenkoviću, zar je naš hrvatski grb piramida?!

Za kraj, gospodine Plenkoviću, ne mogu vam poželjeti ništa dobro jer to niti vi ne radite  nama.  Ne mogu to više poželjeti ni vašoj obitelji!  Ni vi o našima ne brinete. Želim vam što brži  kraj  rada u ovoj planiranoj agendi svjetskih zlikovaca.  Jedino tako doći će mir  i blagostanje našem  narodu  i svima ostalima  diljem svijeta.

„Plešući“ s vama i sa sotonom, pala nam je čak i crkva. Nažalost.

 

A svima koji će ovo čitati poručujem:

Mislite svojom glavom, koristite vlastitu intuiciju i ne brinite. Sve je dio plana i sve se odvija u pravcu našeg kolektivnog dobra. Izdržite još malo! Uskoro će sve biti vidljivo i na površini. Oluja je krenula. Neka počisti sve što dolazi iz svijeta tame i neka osvijetli ISTINU,  ma kakva bila.

Sad je vrijeme preuzimanja odgovornosti.  Sve je u našim rukama.

Oni nas mogu  kontrolirati samo ako im mi to dopustimo.

 

Gospodine Plenkoviću,  krajnje je vrijeme  da nam prestanete lagati.  Zavaravati  nas i iskorištavati , bolje rečeno, gurati nas u propast.

Možete još kratko što hoćete. Nećete moći dokle hoćete, jer BOŽJA JE ZADNJA!

 

Na kraju moram parafrazirati poznatu američku odvjetnicu:

„Moja misija je Istina. Moj Bog je Gospodin Isus Krist, a moj klijent Republika Hrvatska.“

 

 

Mr. sc. Arna Šebalj

 


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika