Podjeli

Ovaj clanak je logickim slijedom nastavak na prethodne clanke “Kako je Andrej Plenković ukrao Hrvatsku”, te “ZA DOMOVINU HRVATSKU!”, odnosno “Kako je masonerija prevarantski i tiranijski unistavala Hrvatsku u 20. stoljecu, i kako ju dan danas brutalno gusi i zeli skroz ugusiti”.

 

https://bezcenzure.hr/toptema/kako-je-andrej-plenkovic-ukrao-hrvatsku/

 

https://bezcenzure.hr/toptema/za-domovinu-hrvatsku/

 

 

  25. listopada 2020. g., na isti dan, nadbiskup Carlo Maria Viganò i moja malenkost smo pisali, svaki odvojeno svoje, otvoreno pismo tadasnjem 45. Predsjedniku Sjedinjenih Americkih Drzava na adresu Bijele Kuce u Washington D.C.-u sa upozorenjima o zlo-masonskoj “korona-pLandemiji”. Monsignor Carlo Viganò je pisao vise kroz aspekt kateheze, a ja sam napisao svoje otvoreno pismo potkrijepljeno vise sa razotkrivajucim obavjestajnim informacijama – sa stvarnom ISTINOM – da se narodi prosvjecuju i probude iz duboke hibernacije, te da se tako spase od propasti. To moje otvoreno pismo je dobronamjerno poslano kao prosvijetiteljsko “kruzno pismo” na tisuce email adresa diljem svijeta, kao i mnogima u nasem dijelu jugo-istocne Europe (ukljucivo i skoro svim novinarima i novinskim redakcijama!).

  Medju ostalim, 45. Predsjedniku SAD-a sam u tom otvorenom pismu proslijedio svjetski masonerijski plan za “korona-pLandemiju” koji je procurio iz Kabineta premijera Kanade, a koji su mi proslijedili kanadski heroji-zvizdaci. Dakle, prema masonskim planovima, odnosno po globalnom masonerijskom scenariju ova “korona-tiranija-pLandemija” je predvidjena trajati od 3. mjeseca 2020. g. do 9. mjeseca 2021. g., to jest; ukupno 18 mjeseci. U tom njihovom planu je predvidjeno da ce namontirati svijetu “drugi lockdown” u zimi 2020/2021, te i pustiti jos malo agresivniji soj korona-virusa iz laboratorija da bi namontirali i opravdano sproveli “treci lockdown” za covjecanstvo, koji ce biti najbrutalniji sada u proljece 2021. g. Te zestoke restriktivne korona-mjere oni zele drzati sve do ljeta, do 6. i 7. mjeseca 2021. g. Onda ce navodno malo popustiti restrikcije i tako odrzavati stanje “korona-pLandemije” jos do 9. mjeseca.

 

Medjutim, zasto u drzavi Izrael globalni “faraoni” i internacionalno umrezena masonerija tako najbrutalnije sprovode aktualnu korona-tiraniju, AGENDU 21 za VELIKI RESET? Zato jer je Izrael u ovoj sotonskoj zlo-namjeri najbolji pilot-projekt! Izraelci su desetljecima bili programirani i trenirani da moraju bezpogovorno i disciplinirano slusati svoje autoritete zbog bukvalne obrane vlastitih zivota od stalnih prijetnji teroristickih neprijatelja sa svih strana, a pogotovo iz okruzenja. Tako je barem Israelski narod uvjeren u svojim kolektivnim mislima. Dakle, prvo; Izraelci su vrlo poslusan narod i masovno pokorno izvrsavaju komande, iako ih te naredbe zapravo unistavaju, ali cega bokci nisu svjesni. Drugo; svjetska sotonska oligarhija je planski zacrtala da Jeruzalem bude njihov glavni grad NOVOG SVJETSKOG PORETKA, odnosno JEDNE SVJETSKE VLADE.

Jeruzalem je mjesto gdje su sotonisti, po Sotoninoj komandi, brutalno ubili tijelo Isusa Krista prije skoro 2000 godina. Tu Sotona zeli imati svoje prijestolje dok u potpunosti vlada covjecanstvom na planeti Zemlji. Ali, no pasaran! To su samo Sotonine bolesne i neostvarive zelje.

U Bibliji, u Ivanovom otkrivenju, crno na bijelo pise, dakle Bog Otac licno garantira da cemo mi, DJECA SVJETLA ili DJECA BOZJA definitivno pobijediti DJECU TAME. I Sotona ce biti porazen!

 

Kao sto je vec poznato, ugledni internacionalni odvjetnik iz Njemacke i Kalifornije; dr. sc. Reiner Fuellmich sa svojim timom pravnika je kao tuzitelj podnio “Class Action Lawsuit” tuzbu i na Medjunarodnom sudu pravde u Haag-u je zakazano rociste za 9. 9. 2021 – da otpocne sudski proces “Covidgate”/ “Nuernberg 21” protiv svih masonskih zlocinaca koji su u svijetu pocinili zlocin protiv covjecnosti sa ovom brutalnom fasistickom korona-tiranijom. Dakle, trebamo se strpiti do rujna mjeseca ove godine – za pravno spasenje.

 

Nasa visoko cijenjena znanstvena istrazivacica, pravnica, spisateljica i hrvatska heroina mr. sc. Arna Šebalj je jos 21. 12. 2020. g. podnijela tuzbu protiv masonskih “korona-pLandemija” protagonista-kolovodja pri Drzavnom odvjetnistvu Republike Hrvatske, te i Medjunarodnom sudu pravde u Haag-u. DORH, koji je masonska bestidnica!, ocekivano manipulacijski zlo-namjerno mjesecima odugovlaci i razvlaci ovaj krucijalni postupak s obmanjujucim izgovorom da ‘ko fol’ oni ne razumiju dijelove tuzbe. Predstavnici DORH-a masonski inscrnirano glume da poput mentalno i intelektualno inferiornih sistemskih aparatcluka nista ne razumiju, a zapravo su masonske “podmukle lisice” koji igraju “prljave igre” protiv naroda i protiv Republike – sto je apsolutno protu-ustavno!

Medjutim, doci ce i taj sudnji dan kada ce se i njima suditi za veleizdaju! I njima ce “gospodja Karma zakucati (na) vrata da poravna racune iz proslosti”.

 

No, treba takodjer shvatiti da se sva ova dogadjanja u 2020. i 2021. g. u svijetu i kod nas odvijaju u smjeru kozmickog prosvjecenja i oslobodjenja covjecanstva. To je samo FAZNI POMAK sa “porodjajnim mukama”. Ovo je najbolji metod – ŠOK TERAPIJA za budjenje iz duhovno-inteligencijske hibernacije. Oni koji se nece probuditi iz te hibernacije, kojima je zaista jako zastopana hipofiza, otici ce u “vjecna lovista”. Prirodna selekcija. Sotonski transhumanizam je 2020. i 2021. g. “skinuo masku i ubacio u petu ili mozda cak i 7 brzinu”, te i “stisnuo gas do kraja” – i bas ce ih taj njihov ocajnicki potez unistiti. Kao sto je bilo nekada unisteno i Rimsko carstvo. Te proklete elite; crno plemstvo, illuminati, faraoni i onaj sotonisticki dio Vatikana ce na kraju pasti i razbiti se kao staklenka. Sada su na ocigled pokazali svoje pravo lice i to ce ih zapravo unistiti. Jer sada s njihovim vidljivim agendama i cinovima, vise nego ikada prije, na ocigled mnogih (na zalost ne svih) ljudi je dokazivo da ti vrhovni stetocine postoje i da nam vec nekih 7 500 godina, uglavnom tajno iza nasih ledja, rade protiv nas covjecanstva.

Ali, iako su ti stetocine stvorili masonsko-sotonski sistem, sada ce se taj sistem raspasti i pojesti ce njih same. Jer ce istina ipak doci na vidjelo. ISTINA CE NAS OSLOBODITI!

 

Ti svjetski faraoni i masonski sotonisti su poput cuvenog broda Titanika, jer imaju istu “karmu”.

Naime, te globalne elite; crno posrano plemstvo, peradarnik 300, zamraceni 13, Bilderberg septicka jama, Rimski babinjak, UN bordel i druga njihova sestrinska sranja se proglasavaju najmocnijima i apsolutno neunistivima. Bas kao i brodovlasnik onog broda Titanika, koji je bio na toj ukletoj plovidbi, arogantno i egoisticno naredjuju kapetanu i strojarnici da se ide “punom parom” naprijed da se bahato stigne na destinaciju i prije predvidjenog vremena dolaska na cilj. Iako je profesionalni i iskusni stari kapetan savjetovao da se ne juri maksimalnom brzinom jer se u noci ne stignu na vrijeme u daljini uociti plutajuce sante leda na Atlantskom oceanu i moglo bi doci do sudara. Ali, ne. “Mini Me” (Sotonino sjeme u ljudskim umovima – egoizam i tastina) u glavi brodovlasnika je inzistirao na samouvjerenoj licnoj svemoci u Kozmosu i natjerao je “svog stanodavca” brodovlasnika da psihicki i duhovno-manipulacijski prisili najmoprimca i zaposlenika – kapetana da kroz “crnu psihijatriju” izvrsi sotonsku i glupu odluku kozmicki velikog i destruktivno neobuzdanog diktatora “Mini Me-ja” (da se malo izrazim strucnim rjecnikom uvazene profesorice doktorice i psihijatrice Mile Aleckovic Bataille). I tako je “veliki i iskusni strucnjak” – kapetan Dupelizac – prodao svoju dusu svom gazdi sotonisti i samome Sotoni, pregazio svoj moralni kodeks casti, odrekao se svog personalnog integriteta, i proslijedio suludu naredbu strojarnici broda Titanika da se ima “stisnuti gas do kraja”, kao da avion polijece sa piste. I tako i bi po volji “Mini Me-ja”. Ali ne zadugo. Naime, Bogu je Njegova kozmicka sekretarica dojavila da je tamo negdje na Atlantiku na planetu Zemlji “brod pun ludjaka” koji ispadaju iz Bozjeg sistema. I Bog, da ispravi kozmicki red i mir, te i ostavi buducim generacijama Zemljana upecatljive pouke, uputi pomocnu kozmicku menadzericu gdju. Karmu da posalje na Titanikovu putanju jednu “fatalnu” santu leda – da se naprosto ostvari Jin&Jang ravnoteza. I tako je “svemocni i neunistivi” brod Titanik zavrsio na dnu oceana. I nikada nije dostigao svoj cilj. I eno ga jos dan danas hrdja i trune tamo dolje na dnu Atlantika – u ropotarnici povijesti!

 

Dakle, pouka glasi: “masina ce sama sebe pozderati”. Isto kao sto nezreli ego na kraju (nesvjesno) unisti sama sebe. Sve u svoje vrijeme.

 

  Medjutim, mi prosvjetari – DJECA SVJETLA – se sada moramo sluziti satirom i izvoditi sprdacinu s tim globalnim prdonjama, trecerazrednim smecem, djubretima i otpadom covjecanstva (mislim na: crno posrano plemstvo, peradarnik 300, zamracene 13, Bilderberg septicku jamu, Rimski babinjak, UN bordel i druge njihove sestrinsko-masonske ljigotine), kao sto je to na primjer svojevremeno u proslosti javno radio legendarni Marin Drzic u Dubrovniku. Ili Monty Python ekipa u Britaniji. Humor je izraz velike inteligencije na zabavan nacin! A i to je gledateljima i slusateljima zanimljivije poimati.

  Prema tome; samo zdravo i veselo naprijed!

 

Ima jos jedna poucna prica koju ljudima stalno, k’o papagaj, pricam:

“Vozio se jednom jedan covjek auto-cestom. Jako mu se zurilo da cim prije stigne u odredjeno vrijeme iz jednog grada u drugi grad na destinaciju. I stiskao je on gas u automobilu, bas ga je stiskao. Kad odjednom na jednoj dionici tog auto-puta “zakuha” mu masina i on mora da stane u zaustavni trak. Al je bio bijesan i ljut k’o feferon. Psovao je sve po spisku! I postavljao je bijesnim glasom samome sebi i Bogu pitanje da zasto se bas njemu dogadjaju lose stvari. No, nakon 10-15 minuta masina se vec malo ohladila i covjek proba da pokrene automobil. I gle, zaista, proradila masina! I covjek nastavi putovanje tom auto-cestom. I onda, nakon kojih pola kilometra iza zavoja, dozivi zivotno prosvjetljenje od Boga – jer je naisao na lancani i smrtonosni sudar automobila koji se dogodio bas u vrijeme kada je on trebao proci tuda, ali da mu nije zakuhala masina automobila. Ono na sto se silno ljutio prije 15-ak minuta u zivotu je poceo zahvalno voljeti – jer mu je bukvalno spasilo zivot.”

 

Dakle, i grozne stvari su nesto najljepse sto nam se moze “dogoditi” jer se iz njih radjaju velike i lijepe zivotne stvari. Tako je Bog htio. A Bog zna zasto, jer on sve vidi – cijelu sliku Svemira. A mi ljudi vidimo mozda samo pazlu ili dvje svoje bliske okolice. I cesto puta tek u buducnosti nam Bog razotkrije da vidimo razloge zasto nam se nesto moralo dogoditi u proslosti.

 

E, sad, vratimo se na osnovnu temu “korona-pLandemije”.

Veliki istrazivac-znanstvenik s jugo-istoka Europe; dr. sc. Semir Osmanagić je jos prije godinu dana medju prvima javno razotkrio da je aktualni korona-virus zapravo laboratorijsko-inzenjerski projekt iz 2015. g., napravljen u laboratoriju na Sveucilistu u Oxfordu, te da postoji prirodna i vrlo ucinkovita zastita od svih mikroba; virusa, bakterija i gljivica. Naime, sjajno rjesenje je zapravo visoka koncentracija ljekovitih cestica negativnih iona u zraku gdje borave ljudi. Dr. sc. John Sydney Oxford, virusolog sa Sveucilista u Londonu, je sa svojim timom u laboratoriju znanstvenim metodama dokazao da 50 000 cestica negativnih iona po kubnom centimetru zraka ubija instantno sve viruse, bakterije i gljivice. Odnosno, uredjaji za ionizaciju zraka postavljeni u interijerima (stanova, ureda, bolnica, koncertnih dvorana, …) trajno uklanjaju sve mikrobe, ukljucivo i aktualne korona-viruse (sve sojeve). Ali, naravno, mafija prve klase – KABALA; Crno Plemstvo, Illuminati 13, Komitet 300, Bilderberg grupai druge masonerijske organizacije, zajedno sa vrlo mocnom mafijaskom farmaceutskom industrijom, su striktno zabranili objavu i distribuciju ovih kljucnih informacija o spasonosnom rjesenju protiv namontiranog korona-virusa. Jer im to ide protiv njihovog sotonskog plana ubrizgavanja injekcija sa eksperimentalnim genetskim tretmanom mRNA – ŽIG ZVIJERI 666 (kako se opisuje u Bibliji) – u sto veci postotak ljudi na planetu Zemlji. Hej, ipak ti “globalni faraoni” upravljaju sa 95% glavnostrujaskih medija, pogotovo sa cenzuriranjem informacija koje im smetaju njihovoj zloj AGENDI 21 za njihov sotonski VELIKI RESET, te i sa “pranjem masa mozgova uz centrifugu na 1400 okretaja”. Ali, i tome ce jednom doci kraj!

Dakle, sto se tice visoke koncentracije ljekovitih cestica negativnih iona u zraku najbolje bi bilo posjetiti planinske crnogoricne sume, podrucja oko mora, rijeka i jezera, a napose tunele Ravne, u Visokom, BiH. U tunelima Ravne je znanstveno dokazano koncentracija ljekovitih cestica negativnih iona po cm3 zraka na razinama izmadju 20 000 i 80 000 + plus prisutnost blagotvornog permanentnog ultrazvuka od 28 kHz i zdrave Schumannove rezonance od 7,83 Hz + prisutnost vitalno jake biofotonske energije koja se visoko mjeri Bovis skalom – sto su idealni uvjeti za ciscenje i regeneraciju zivih stanica i organizama, te i za balans energija u tijelu, kao i cjelokupne aure. To su najbolja, Bogom dana, prirodna rjesenja protiv mnogih bolesti, dakle i protiv blentavih korona-virusa!

 

A sto se tice masonskih korona-restrikcija sa brutalnim karantenama, obaveznim nosenjem “brnjica”, socijalnim distancama, raznih zabrana kretanja i rada, te i trpljenja agresivnih masonsko-marketinskih tortura za masovno pikanje sa injekcijskim iglama sa sotonskim mRNK genetskim tretmanom, odnosno vezano za nasilno fasisticko oduzimanje opcih ljudskih prava masovno ljudima na planetu Zemlji – to ce poceti biti sankcionirano na sudskom procesu “NUERNBERG 21” koji pocinje u septembru mjesecu 2021.

Medjutim, dragi ljudi, ako hocete da ta strasna masonsko-lazna “korona-pandemija”, odnosno pLandemija, i korona-tiranija prestane odmah, onda se morate svi ljudi udruzeno za tu slobodu i izboriti, a zapravo na jednostavan nacin; pristojnim, ne-agresivnim, gandijevskim masovnim demonstracijama pred centrima politicke vlasti drzave, zupanija, opcina i gradova.

A ako se ne zelite truditi i boriti sada za vlastitu slobodu i vlastite zivote, kao i za zivote svojih obitelji, onda izdrzi narode nekako do 9. mjeseca, ili barem do 6. mjeseca ove godine kada ce popustiti ova stravicna masonska korona-tortura!

 

Takodjer, neka se istovremeno svaki pojedinac korisno posveti mocnoj dubokoj duhovno-meditacijskoj molitvi Bogu. Bog je milostiv i pomaze. Bog uslisuje pobozne molitve! Bog Otac, Bog Sin Isus i nasa Gospa Djevica Majka Marija su istinska nada i spasenje!

Sve ostalo su hipnotizirajuce, manipulacijske i indoktrinirane masonsko-dogmatske iluzije, lazi, prevare i obmane koje vode direktno u ralje ZVIJERI 666/ Sotone.

 

Tko je cvrsto duhom i tijelom uz Boga taj je spasen! A oni ostali, na zalost, nisu – iako to mogu svojom voljom u bilo kojem trenutku zaista postati.

Imajte u sebi cvrste vjere u Boga. Ne dozvolite da vas poljuljaju sadasnja “siva i crna dogadjanja” i “tornado kaos”. I tornado s vremenom prodje.

Odrzavajte cvrsti i razvijeni duh! Uostalom, ovo su vremena intenzivnih testiranja i treniranja, koje je Bog odobrio. Jer da nije Bog odobrio ne bi se niti dogadjalo!

Prisjetimo se:

Da mi je i Dolinom Smrti hodati, ja se ne bojim zla jer me stiti Bog”.

Svako dobro!

Bog vas sve blagoslovio! 😇🙏

Božidar – Božo Šimunović iz Dubrovnika


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika