Podjeli

Kako je masonerija prevarantski i tiranijski unistavala Hrvatsku u 20. stoljecu, i kako ju dan danas brutalno gusi i zeli skroz ugusiti
  Hrvatski gradjani jos uvijek ne kontaju tko nam je stvarni neprijatelj broj jedan; a to je sotonsko-fasisticka masonerija!
  Dakle, taj brutalni tiranijski fasizam nad nama, nad cijelim covjecanstvom sprovode psihopatski sotonisti – udruzene okultne kriminalne mafije prve klase:
CRNO PLEMSTVO – pogotovo zlocinacki udruzeni klanovi Windsor & Pallavicini & Massimo, zatim ILLUMINATI 13 – pogotovo zlocinacki udruzeni klanovi Rothschild & Rockefeller, potom KOMITET 300 (medju kojima je i hrvatski vrhovni vladar Karl von Habsburg od Austrije, a kojemu vec desetljecima direktno sluze hrvatski masoni Ivan Simonovic i Vladimir Drobnjak!), te i njihovi derivati – njihove izvrshne brigade: Bilderberg grupa (ciji je clan i Ursula von der Leyen!), Rimski klub (ciji je clan i hrvatski akademik Ivo Slaus!), Trilateralna komisija (ciji su clanovi i Franjo Lukovic i Kolinda Grabar-Kitarovic!), Vijece medjunarodnih odnosaSvjetski ekonomski forumUNNATOP2 masonska loza VatikanaMilitarni Malteski red, sve internacionalno umrezene masonske loze, sotonisticka armija skrivenih upravljaca iza kulisa – “duboka drzava”, …
– linkovi za detaljnije istrazivanje ove prvoklasne tematike:
+plus evo jedne kljucne informacije iz obavjestajnog izvora iz Izraela:
  “NOVI SVJETSKI POREDAK je praznih fondova. Zato je MI5 (Britanska tajna sluzba – ista ona koja je izvrsila sofisticirani atentat na Lejdi Dianu u Parizu) laboratorijskim inzenjeringom kreirao COVID-19 uz operativno-financijsku pomoc Rockefeller-a, Jacob-a Rothschild-a, Gates-a, Soros-a, Bezos-a, Musk-a. Napravili su virus koji mutira. Naprosto kao kopija koncepta Microsoft-ovih virusa da bi onda stalno prodavali skupe ljekove.
  Apostolos Tzipitis od Grcke je imenovan za izvrshnog Generalnog direktora ILLUMINATI-ja (direktno od britanske kraljice Elizabete II, odnosno od njenog supruga Princa Filipa od Grcke, i od njihovog sina Princa Charles-a, to jest od Windsor mafije). A.T. je istinski mason sa znanjem i stilom, i ima oko 2 miliona masona pod svojom komandom, te je spreman preuzeti Europu.”
  Dakle, oni zele sprovesti svoju fasisticku tiraniju – VELIKI RESET – sotonsku totalitarnu JEDNU SVJETSKU VLADU – kroz njihovu AGENDU 21 u 2021. godini. Ali; No pasaran! Sada ce ih savladati 21. udarnicka bojna, odnosno narod(i)!!! Oligarhijske elite se sada mora zaustaviti pod svaku cijenu kako bi spasili sebe – covjecanstvo! Mi smo naprosto jaci jer nas je 99%, dok je njih elita 1%. Samo im se trebamo, bez STRAHA, masovno prestati pokoravati – i tada ce oni izgubiti kontrolu i moc nad ljudima covjecanstva! Tada ce prestati fasizam, i poceti ce sloboda i prosperitet svim ljudima dobre volje!
  Ljudi, vrijeme je za ustanak u borbi za vlastitu slobodu! Doslo je konacno vrijeme da “pometemo” te proklete korumpirane kriminalce iz hrvatske vlasti. Te masonsko-sistemske stetocine iz udruzene zlocinacke organizacije trebamo odmah uhapsiti, osuditi na Tribunalu Pravde i zakljucati ih u zatvore – jer su pocinili zlocine protiv covjecnosti! Jer nas zlotvorski i diktatorski unistavaju!
Vrijeme je za budjenje iz duboke hibernacije! SLOBODA JE U NASIM RUKAMA!
ISTINA CE NAS OSLOBODITI !
  Internacionalno umrezeni masoni, sa njihovom glavnom centralnom masonskom lozom u Londonu, iz duboke sjene ili iza debelih zavjesa, kao “duboka drzava”, negativno upravljaju sa Republikom Hrvatskom – preko infiltriranih fosiliziranih “yu-komunista i bivsih UDBA-sa”, te i preko europske masonerije iz Bruxelles-a (fasisticka tvorevina EU; Europska komisija), Beca, Pariza i Londona – koji svi skupa, kao “udruzena kontinentalna zlocinacka organizacija prve klase” sve vise i vise oduzimaju Hrvatskoj, kao i mnogim drugim zemljama, slobodu i suverenost sve dok Hrvatska postepeno izbljedi s politicke karte svijeta. To je zlo i naopako!
  Nemojmo zaboraviti da je ta prokleta sotonska europska masonerija na silu namontirala tvorevinu Jugoslaviju, te da je Josip Broz Tito bio veliki europski mason (bio je medju glavnim masonima u Europi) s kojim su vladali europski masoni. Mora biti svima jasno da je jos davno masonerija osmislila i sprovela u praksu komunizam s ciljem diktatorskog vladanja nad masama ljudi i nad izmanipuliranim i prevarenim narodima.
  Dakle, prijasnja Kraljevina SHS, potom Kraljevina Jugoslavija i SFR Jugoslavija je masonska tvorevina koju su na silu i tiranijski namontirali “vrhovni zapovjednici” britanska kraljevska kruna i njihovi vazali Rothschild-i, te i austrijski prijestolonasljednik Otto von Habsburg (koji je jedan od glavnih tvoraca masonerijske Pan-Europske unije, odnosno danasnje fasisticke tvorevine Europske Unije – s kojom upravljaju zli vladari-sotonisti iz sjene – KOMITET 300, a celnica Europske komisije Ursula von der Leyen je clanica zloglasne mafijaske organizacije “Bilderberg grupa”), dakako, uz suradnju lokalno-regionalne kraljevske familije Karadjordjevic iz Beograda. Da bi ti sotonisti – “globalni faraoni” CRNO PLEMSTVO i ILLUMINATI, te i njihovi “vazali” KOMITET 300 sa njihovom “operativnom armijom” internacionalno umrezenih masonskih loza i masona, te i drugih njihovih masonerijskih organizacija poput Ujedinjenih naroda, i dr. – totalno vladali sa jugo-istocnim Balkanom okoristili su se prastarom metodom; ZAVADI, PA VLADAJ. Tako je ta sotonska masonerija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini podmuklo i zlo-namjerno lukavo podsticala podjelu hrvatskog naroda na dvije suprotne grupe; patriotske domobrane (da pruzaju otpor tim dusmanima) i komunisticke partizane (da de facto nesvjesno, ali mnogi od njih i svjesno sluze tim sotonskim dusmanima masonima). Tako da se vlastiti narod medjusobno masovno kolje, a izmanipulirano od inozemne masonerije, dok ti stvarni organizatori iz sjene, “europski vrhovni vladari” i njihovi “vazali” masoni, lako vladaju tako nekoherentnom, krhkom i slabasnom Hrvatskom.
  Takodjer, nikako nemojmo zaboraviti da su ti yu-komunisticki masoni (Yu-komunisticki rukovodioci i UDBA-si!) brutalno mucili i mrcvarili, ko Isusa, naseg blazenog (za mene svetca!) Alojzija Stepinca, te da su svim silama zeljeli unistiti katolicku crkvu u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini!
  Masoni su najbrutalniji sotonisticki zlocinci!!! Masoni se direktno klanjaju i podredjuju Sotoni!!! Zato sotonisti masoni, kao i sam Sotona, mrze djecu Bozju!
  U suvremeno doba, u zadnjih 30-ak godina, su nas europski “faraoni” i njihovi “vazali” masoni unistavali i pljackali na najbrutalniji nacin. Najprije su nam iz europskih centara moci namontirali stravicni domovinski rat da nas razore (po vrhovnoj naredbi iz Londona od sotonistista kraljice Elizabete II i prijestolonasljednika princa Charlesa), a onda zatim, preko svojih pokornih vojnika insajdera ex-yu-komunista i bivsih UDBA-sa masona i korumpiranih beskicmenjaka-politicara, poltrona i marioneta – koji su infiltrirani u sve strukture vlasti u mladoj Republici Hrvatskoj, su nas sustavno ekonomski pljackali i unistavali, te tako totalno izranjavali i oslabili Hrvatsku, a da vecina Hrvatica i Hrvata, koji ne misle intelektualno i logicki svojom glavom, to nije niti shvatila!
  Na ucjenjivacko-diktatorski nacin su natjerali korumpiranu i nesposobnu vlast Republike Hrvatske da predaju sve velike hrvatske banke direktno u ruke Rothschild-a, neprikosnovenih monetarno-financijskih vladara Europe, te i druge strateske hrvatske kompanije poput; Hrvatskih telekomunikacija – koje su danas Hrvatski (Deutsche) telekom, INA-u, Plivu, mnoge mlijecne industrije i poljoprivredna gospodarstva, i dr. u ruke stranaca – inozemnih masonerija!
  Najgore je to sto su korumpirani kriminalci politicari, nasi unutarnji neprijatelji, prakticki donirali hrvatske banke i ogromne novce bankaroidima i financijskoj mafiji – Rothschild-ima!!!  Naime, Hrvati su krvavo stvarali i platili hrvatske banke, u 90-tima sanirali ih sa ogromnim kapitalom od kojih 70-tak milijardi Hrvatskih kuna, da bi onda korumpirani i nesposobni unutarnji neprijatelji u tadasnjoj vlasti Republike Hrvatske prodali, odnosno de facto donirali te nase hrvatske banke za 5 milijardi kuna, plus i sve ogromne dividende u zadnjih 20-ak godina koje su isisali iz Hrvatske, inozemnim Rothschild-ovim bankama, odnosno direktno dusmanima Rothschild-ima! To su pravi veleizdajnici!!!
  I sada Rothschild-i, a pogotovo glavni sef lord Jacob Rothschild, i europski “vrhovni vladari” – CRNO PLEMSTVO i ILLUMINATI, KOMITET 300 i njihova operativna vojska; masoni – u potpunosti negativno vladaju monetarno-financijski i u svakom pogledu sa Hrvatskom i unistavaju zivote hrvatskih gradjana.
  I najzad su nas manipulacijski i prevarantski navukli, “ko posrljale guske u maglu”, u fasisticko-tiranijsku tvorevinu Europsku uniju da nas potpuno sotonisticki porobe i podrede njima zlim sotonistima iz sjene, europskim “vrhovnim vladarima” i masoneriji, s krajnjim ciljem postupnog nestanka Hrvatske s politicke karte Europe i svijeta!
  Andrej Plenkovic i Davor Bozinovic su masoni u francuskoj masonskoj lozi VELIKI ORIENT, a koja je direktno podredjena centralnoj masonskoj lozi u Londonu. Dok je kao diplomat radio u hrvatskoj ambasadi u Parizu Andreja Plenkovica su vrbovali masoni i uspjesno regrutirali u europsku masoneriju. Dakle, David Rene de Rothschild direktno komandira Andreju Plenkovicu sto da cini protiv nase domovine Hrvatske i protiv nas naroda! Takodjer, europska masonerija naredjuje i masonu Gordanu Jandrokovicu i mnogim drugima u strukturi vlasti.
  Plus, u 2020. i 2021. g., masoncuge Andrej PlenkovicDavor BozinovicVili BerosKrunoslav Capak, i njihova suradnica “kurtizana” Alemka Markotic, te i drugi njihovi kolaboracionisti, nakoceni “stetocine”, iz sistema “duboke drzave” su podmiceni korumpirani placenici-veleizdajnici s ciljem da narod lazu, varaju, kradu i brutalno muce i maltretiraju i de facto unistavaju!
  U Hrvatskoj ima oko 800 masona koji su rasporedjeni po mocnim pozicijama hrvatske drzavne i lokalne vlasti, i po kljucnim hrvatskim institucijama, kao sto su; Ustavni sud RH, Vrhovni sud RH, zupanijski sudovi, u medicinskim ustanovama, u HAZU, zatim u glavnostrujaskim medijima, u velikim korporacijama i bankama, i tako dalje … i svi oni besprijekorno poslusno izvrsavaju zapovijedi iz masonerijske hijerarhijske piramide moci! Za primjer; pokojni zlotvor i veliki mestar mason Marijan Hanzekovic je bio sef masonske loze u Hrvatskoj koja je podlozna centralnoj masonskoj lozi u Londonu, te je svojevremeno kriminalnim radnjama stvorio kontrolirano medijsko carstvo “HanzaMedia” za propagandno obmanjivanje, zataskavanje istine i laganje hrvatskog naroda, te je i sa svojim odvjetnickim drustvom, u korist masonerije, brutalno godinama cerecio i pljackao stotine tisuca hrvatskih gradjana kroz tiranijsko-monopolno i nemilostdno-nasilno vrsenje ovrha nad unesrecenim ljudima nakon stravicne, od svjetske masonerije isplanirane i namontirane, europske ekonomske krize u 2008. i 2009. godini i tokom ekonomske recesije koja je trajala sluzbeno 6 godina u Hrvatskoj. Inace, Marijan Hanzekovic je bio i clan zlotvorsko-masonerijske globalne Trilateralne komisije, ciji su clanovi i mason Franjo Lukovic (dugovjecni Rothschild-ov bankar i generalni direktor Zagrebacke banke) i Kolinda Grabar-Kitarovic. Tak da se istina zna!
  Po toj matrici “duboke drzave”, zlotvora masona ima posvuda i u drugim zemljama. Pri tome je vrlo vazno za napomenuti da je ta zlotvorska masonerija za vlastite kontrolirane interese kroz povijest namontirala mnoge ratove u svijetu, ukljucivsi i Napoleonske ratove, i Prvi svjetski rat, i Drugi svjetski rat, a prije tridesetak godina i nase “balkanske” ratove! Tako da se jasno zna tko nam je zapravo pravi neprijatelj – ta MASONERIJA!
  Osvrnimo se malo i na sadasnja dogadjanja.
  Prava istina o aktualnim cjepivima je razotkrivenje o Sotoninoj zamci, a o cemu glavnostrujaski mediji (kojih je oko 95%) moraju da cute uz stravicnu cenzuru nevidjenih razmjera ili su cak u sluzbi fasisticke propagande, jer im je tako striktno naredjeno od masonerijskog sistema! Mnogi nikako ne smiju govoriti nista kriticki i pravedno sa zdravom savjescu protiv zle dogme koju je nametnula sotonsko-tiranijska globalna masonerija (koja je, metaforicki receno, ujedno i u ulozi svojevrsne globalne UDBA-e) i njihovi poltroni i marionete – korumpirani politicari i podmiceni korona-sadisticki stozerasi, a koji svi zajedno kao sindikat udruzenih zlocinackih organizacija unistavaju nas narod i individualne ljude.
  Medjutim, hvala Bogu, postoje i neovisni, nepotkupljivi i istinski istrazivacki novinari, nekorumpirani intelektualci i pravi mediji (oko 5% od sveukupnih medija) koji prenose pravu istinu.
  Dakle, nema dileme, cjepiva su obmana, zla podvala i “sotonska zamka” – prepuna su stetnih nano-cestica. Znanstvenici iz oblasti nano-fizike i medicinske biologije su vec razotkrili istinu. A zapravo se radi o genetskom tretmanu, a ne cjepivima. Stravicno negativne posljedice kod vakciniranih ljudi ce se manifestirati u razdoblju od prvih 15-ak mjeseci do 5 ili 10 ili cak 15 godina kada se taj “vrag” aktivira u tijelu, i to u vidu paralize dijelova ili cijelog tijela, teskih alergijskih upala organizma, autoimunih bolesti, do mentalnih bolesti kao sto su autizam, manijakalne depresije, suicidalne pobude, Parkinsonova i Alzheimerova bolest, sa muckim fatalnim krajem – tegobnom smrti. U velikom postotku kod masa cijepljenih ljudi. Vec do sada je zabiljezeno u svijetu oko 700 slucajeva brzo manifestiranih smrti zbog primanja aktualnih cjepiva!
  Mi prosvjeceni i altruisticni SVJETLOSNI RADNICI vec 11 mjeseci upozoravamo masovno ljude da nece ubiti ljude virusi, vec vakcine! I onda nas za uzvrat mnogi primitivni ljudi vrijedjaju etiketiranjem da smo mi “teroristi” i “teoreticari urota”. A zapravo smo, poput ljudskih andjela cuvara, istinski spasioci ljudskih dusa.
  Ovo isplanirano ludilo sa laboratorijski-inzenjerski produciranim virusicima i vakcinama nece tek tako prestati. Stovise, u javnost je procurio novi masonski scenarijski dokument Bloomberg zaklade (Michael Bloomberg je veliki mason, te bivsi gradonacelnik New Yorka, i clan globalnog Komiteta 300). Dakle, otkriven je jos jedan planski dokument KOMITETA 300 – Dokument Bloomberg zakladeThe SPARS PANDEMIC 2025 – 2028. Vrlo slican Dokumentu Rockefeller zaklade iz 2010. g. o predvidjenoj korona-pLandemiji (za 2020 i 2021). A Rockefeller i Bloomberg se ne sale kada prave scenario o buducoj globalnoj pLandemiji ludila za ljude-ovce!
  Trenutno ludilo na svijetu je zato sto je otprilike oko 70-80% obicnih ljudi na planetu Zemlji mentalno retardirano, s kvocijentom inteligencije osrednje oko 0.8 ili cak i manje, te koji nemaju intelektualnih i duhovnih kapaciteta dostojno razvijenog covjeka. I to jako dobro znaju svjetski vladari – masonerija iz sjene – koji onda takvo stanje masa ljudi-ovaca brutalno zloupotrebljavaju u svoju pohlepnu korist stvaranja sve vece i vece fasisticko-tiranijske moci nad takvim krhkim i slabasnim covjecanstvom. Ti zli, psihopatski, sadisticko-tiranijski globalni vladari i njihovi vazali i masonske sluge su odradili svoj naum preko njihovih propagandnih instrumenata – glavnostrujaskih medija (televizije, radija, internetskih portala i novina, koji su 95% u masonerijskom vlasnistvu ili pod masonskom kontrolom) za velike obmane masa ljudi-ovaca, odnosno kroz “pranje mozgova sa centrifugom na 1 400 okretaja u minuti”. I to je to.
  Namontirana korona-pLandemija i posljedicno stravicna ekonomska recesija su nama inteligentnim, te intelektualno i mentalno i duhovno razvijenim i prosvijecenim ljudima u 2020. g. i 2021. g. zapravo razotkrili, pokazali i dokazali brutalnu stvarnost da na planetu Zemlji zivi oko 70-80% ljudi-ovaca, koji de facto ugrozavaju i retrogradno unistavaju civilizaciju covjecanstva. Da nije bilo (zapravo dobro doslog) korona-pLandemija ludila mi prosvijeceni nikada i nikako to ne bismo mogli uvidjeti i postati svjesni ocajnog stanja covjecanstva. U svakom zlu ima nesto i dobro. Dakle, do 2020. g. smo svi skupa zivjeli u totalnoj iluziji da je sada covjecanstvo visoko razvijena civilizacija. A iz prilozene aktualne situacije u cijelom svijetu 2020. i 2021. g. dokazano vidimo da fakat nije.
  Masonerijski cilj globalne okultne oligarhije i njihove podane internacionalne masonerije je, prvo; sofisticirano potamaniti sto veci broj milijardi obicnih ljudi (ili kako ih ta sotonska elita jos naziva: “beskorisne izjelice”) na planeti, i drugo; preostale ljude koji prezive treba svim mogucim sredstvima porobiti i pretvoriti ih u kontrolirano-poslusne robove-robote.
  Cuveni George Orwell je svojevremeno izjavio:
U vremenima velike obmane ISTINA je jedini revolucionarni akt.
Dakle; ISTINA CE NAS OSLOBODITI!
  Pa, dragi Hrvatice i Hrvati; imate li vi uopce oci i ista mozga u glavi?! Zasto dozvoljavate da nas sve skupa ti sotonisti unistavaju? Dajte se vec jednom probudite iz duboke hibernacije i totalne EU-masonske iluzije, te krenite u stvarno oslobodjenje domovine Hrvatske od pravih dusmana – masona!
  Da nas nije ta prokleta masonerija tlacila i unistavala desetljecima danas bi Republika Hrvatska bila apsolutno slobodna, neovisna i izrazito bogata drzava poput, na primjer; Svicarske!  A ovako kao rezultat sotonskog djelovanja masonerije na Hrvatsku i u Hrvatskoj (kao unutarnji neprijatelj br. 1) imamo raseljen hrvatski narod po dijaspori u citavom svijetu, unistenu i opljackanu ekonomiju, unistena sela, srozano katolicanstvo i socijalno-moralno razvaljeno drustvo bez integriteta u Hrvatskoj u 21. stoljecu! Totalno ranjena i slabasna Hrvatska. Treba stanje stvari potpuno shvacati dubinski u strukturi i u srzi stvari, a ne samo povrsinski sagledavati situaciju!
  Zato se moramo boriti da vratimo nasu slobodnu i zaista neovisnu domovinu Hrvatsku, dok jos nije prekasno!
  Dakle, kao sto je i dr. Franjo Tudjman mudro pozivao, Hrvati se najprije moraju iznutra ujediniti, da vise nema samoubilackih unutarnjih podjela u hrvatskom narodu. A to znaci vrlo naporan posao dobronamjernog razgovora, preobracenja i prosvjecivanje yugo-nostalgicara u Hrvatskoj da se vrate na originalni postulat zivljenja kao pravi ljubitelji svoje neovisne domovine Hrvatske. Tek onda mozemo krenuti pravo ujedinjeni Hrvati u ciscenje, oslobadjanje (od neprijatelja masona!) i stvaranje zaista nezavisne i potpuno slobodne i ekstra prosperitetne drzave Hrvatske! Inace, u suprotnom, ce se nastaviti degradacija Hrvatske u propast.
  I, takodjer, ne zaboravimo iz Ivanovog evandjelja, iz Biblije:
  ZVIJER 666 (Sotona) je najbijesniji pred zoru. (A sada se uskoro blizi ta nasa zora – dolazak naseg ljubljenog mesije Isusa Krista – sto i sam Sotona dobro zna, pa stoga u sadasnje vrijeme najjace luduje i bijesni.)
  Mi, Bozja djeca, DJECA SVJETLA cemo definitivno na kraju poraziti DJECU TAME. I Sotona ce biti porazen!
  Tko je cvrsto uz Boga taj je spasen!
Bozidar – Bozo Simunovic iz Dubrovnika


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema