Podjeli

(SMJENIITI MINISTRA VANJSKIH POSLOVA!)

Ima doista puno razloga zbog kojih je dobro da Predsjednik Vlade RH smijeni Ministra vanjskih poslova. Ne mora mu to Pupovac izravno i reći jer je očito da je Ministar stao na stranu Predsjednika SAD-a, a znamo da je on predsjednik države koja je pomogla Hrvatskoj u zločinačkoj (tj. genocidnoj) operaciji „Oluja“. Ja sam u dva pisma Saboru tražio da se u RH i obilježava zločinački karakter te operacije. Naime predložio sam da su imenu tog praznika doda i „DAN ŽALOSTI ZBOG PRAVLJENJA ZEČEVA OD SRBA“ ali iz Hrvatskog Sabora mi nisu odgovorili.

Osim toga svi ovi na Zapadu danas kliču SLAVA UKRAJINI, a poznato je  da su Predsjednik države i Predsjednik vlade do dana današnjeg protivnici istovjetnog hrvatskog pozdrava ZA DOM SPREMNI. Ministar to zna ali ipak podržava ove koji su za SLAVA UKRAJINI. Ne smeta Ministru ni to što Putin ispravno upozorava da treba denacificirati Ukrajinu kao što je Milošević htio deustašizaciju Hrvatske a današnji hrvatski političari to žele sprovesti u RH. Zapravo kličući SLAVA UKRAJINI zemlje koje su protiv Putinove Rusije jasno pokazuju da su i one zrele za denacifikaciju, ali o tom potom. Prvo treba denacificirati Ukrajinu, zar ne?

Vratimo se mi deustašizaciji Hrvatske što je Srbija željela ostvariti i u Domovinskom ratu, kada je stvorena Tuđmanova ustaška država, pa sve do današnjih dana. Milošević to nije mogao sprovesti jer su mu genocidni Hrvati od hrabrih boraca napravili zečeve, ali mogu današnji hrvatski političari. I onda iskoči nekakav Ministar vanjskih poslova i napadne Miloševića, pardon Putina podržavajući predsjednika države koja je pomagala u genocidnoj „Oluji“.

Ne zaboravimo da su u Domovinskom ratu u toj Tuđmanovoj ustaškoj državi važnu ulogu odigrali HOS-ovci, a danas u Ukrajini, dakle državi koju treba denacificirati, imamo istu takvu pukovniju AZOV.

Ne zaboravimo da su još 2015. godine Ukrajinci prepjevali i Thompsonovu (HOS-ovac!) pjesmu „Bojnu Čavoglave“ koja je tijekom Domovinskog rata pa sve do danas ledila krv i žilama Srba i njihovih slugu u Hrvatskoj. Očito je isti učinak i kod Rusa koji brane okupirana područja Ukrajine, pardon područja koja treba vratiti Majčici Rusiji.

Sve to Ministar dobro zna pa ipak podržava Predsjednika SAD-a.

Doista Predsjedniku Vlade RH ne preostaje ništa drugo nego da ga smjeni, zar ne?

Sve to nije razumio moj dragi prijatelj g. Vlado Glavaš.

Moramo ga razumjeti. On je osjetio na vlastitoj koži, a i njegova supruga, pravu komunističku ljubav. Možda je samo želio podržati prijatelja ili mu je doista zasmetala tolika bešćutnost prema zasluženom stradanju ukrajinskog naroda. Pa dovoljan je zločin – ravan genocidu – to što su Ukrajinci prepjevali „Bojnu Čavoglave“, zar ne?

Ali to razumiju i neki – ne baš brojni ali izuzetno inteligentni – državotvorni Hrvati koji su mi objašnjavali ove razloge Putinovog žrtvovanja zbog kojih je morao postati i krvnik i ratni zločinac. Takvi su sigurno puno pomogli u ovom mom posipanju pepelom po glavi i pridruživanju ispravnom zahtjevu da Predsjednik Vlade RH smijeni Ministra vanjskih poslova. Slično mom nerazumijevanju bilo je i ono sjajne komentatorice Lili Benčik, pa u Prilogu dajem i kako se ona posipala po glavi. Taj tekst me je ohrabrio da to učinim i sam i pridružim se ispravnom zahtjevu socijaldemohrata da se smijeni Ministar vanjskih poslova. Naši komunisti, pardon socijaldemokrati su oduvijek bili protiv Tuđmanove ustaške države i velika im je satisfakcija što je to većinsko mišljenje političara u RH.

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika