Podjeli

Predivan komentar mog e-maila HVALA POLITIČARIMA U RH: HRVATSKA JE POBJEDNIK U RATU A GUBITNIK U MIRU poslao mi je dr. Jure Burić:

POBJEDNIK U RATU…..

Pobjednik u ratu

Gubitnik u miru

S

Ljudima čudnim

I

U čudnom điru

Sad mu kapu kroje

Dezerteri jade

Zasluga heroju

Polako se krade

Ne smiš više biti

Ono što si bio

Dok se jado jadni

Svud po svijetu krio

Ne smiš više biti

Niti za Dom spreman

Jer ćeš loše proći

I

U bajbuk doći

A

Tada im pozdrav

Nije puno smet’o

Dok u paklu rata

Ti u smrt si kreto

Krv si lio

Život dao

I

Nije ti žao

Al’ ti danas

Ipak smeta

Što ti jado kapu

Kroji

Al’

Pozdrava tvog se

Boji

  1. Jure Burić

Travanj, 2023.

Na razne načine vlasti se pokušavaju osvetiti hrvatskom narodu jer nije prihvatio njihovo sluganstvo. Predviđene kazne su drastične iz jednostavnog razloga što imamo ljude koji danas odlučuju u RH, a koji ne razumiju da ponos i dostojanstvo možemo imati i mi, da postoje ljudi kojima nije važan samo osobni interes. Mislili su da je za njih lagana zadaća natjerati ljude da se odreknu hrvatskih svetinja kao što je pozdrav hrvatskih branitelja ZDS kojim su oni slomili na bojnom polju fašističkog srpskog agresora koji je imao podršku tih istih kojima služe oni koji danas vladaju u RH. Obrazloženja koje oni daju samo optužuju njih i same svjetske moćnike jer potpuno suprotan odnos (u ovom momentu) imaju prema SLAVA UKRAJINI. S druge strane fašistički pozdrav UZDIGNUTA RUKA S RAŠIRENA TRI PRSTA koji je iz vremena Slobodana Miloševića njima ne smeta. Ne smeta im ni što je s tim pozdravom proslavljen uspjeh SRPSKOG SVETA u Crnoj Gori.

Jesi li pogledao „Bujicu“ u kojoj je gost bio Balša Knežević, glavni i odgovorni urednik portala Aktuelno.me iz Podgorice?

Pogledaj npr. što on govori o ulozi zapadnih zemalja facebooku Velimira Bujanca:

VIDEO: GOST IZ PODGORICE EKSKLUZIVNO U BUJICI ŽESTOKO PROZVAO VRH SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE!

BALŠA KNEŽEVIĆ: “Porfirije je najveća prevara koja se dogodila Hrvatskoj, a SPC je militantna svetosavska sekta!”

UREDNIK VODEĆEG CRNOGORSKOG PORTALA AKUTELNO.ME KOMENTIRAO PRESUDU MARKU JURIČU: “Ne znam je li Hrvatska dio Europske unije ili Sovjetskog saveza?!”

Unatoč prijetnjama smrću, Balša Knežević, glavni i odgovorni urednik portala Aktuelno.me iz Podgorice, gostovao je večeras uživo u zagrebačkom studiju Bujice, u udarnom terminu Z1 televizije – i bez dlake na jeziku progovorio o ekstremističkom djelovanju Srpske pravoslavne crkve, koja je – kako kaže – premrežena agentima srbijanske službe BIA-e, ne samo u Crnoj Gori, veći i u Hrvatskoj!

Raščinjenog episkopa zvorničko-tuzlanskog, Vasilija Kačavendu, Knežević je nazvao “seksualnim manijakom i pedofilom”, a vrh SPC-a optužio za izvlačenje desetaka milijuna eura iz crnogorskih manastira, što je obrazac s kakvim je suočena i Hrvatska…

Posebno je upozorio na politiku Bruxellesa i Washingtona, koji su Aleksandru Vučiću ustupili ulogu “faktora mira i stabilnosti na Balkanu”, kao što je to devedesetih činio Richard Holbrooke s Miloševićem. Balša Knežević smatra da su europski i svjetski centri moći spremni popustiti pred najezdom tzv. srpskog sveta na štetu Crne Gore, BiH, Kosova i Hrvatske – pa je u tom kontekstu prokomentirao i izbor novog crnogorskog predsjednika: – Dovoljno je bilo vidjeti kako se slavilo nakon pobjede Jakova Milatovića… Mahalo se srpskim zastavama, dizala su se tri prsta i pjevale četničke pjesme!

Aktualnu Vladu u Podgorici, zbog utjecaja koji na nju ima SPC, nazvao je “teokratskom”, a na specifičan način opisao je tehničkog premijera: – Dritan Abazović je politički, ali i patološki slučaj!

Naročito zanimljivo bilo je Kneževićevo objašnjenje raskola među hrvatskim biračima u Crnoj Gori, u što se, po njegovim informacijama, uključila srbijanska BIA, a službeni Zagreb na to nije reagirao: – Plenković je ravnodušno gledao kako Hrvati gube svog predstavnika u Skupštini Crne Gore!

Treba to usporediti s riječima hrvatskog književnika dr. sc. Stijepa Mijovića Kočana koje sam naveo u tekstu POTPORA RH SRPSKOJ FAŠISTIČKOJ POLITICI TJ. SRPSKOM SVETU, 2.:

Međutim, ako je to tako, onda to znači da su zapadne tajne službe dobro umrežene i povezane s ovima na Balkanu te moguće da su Andrej i Jakov dva lika jedne te iste pripovijesti.

Da, DVA LIKA JEDNE TE ISTE PRIPOVIJESTI!

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika