Podjeli

Puno puta do sada sam tvrdio da nam u Hrvatskoj ne može biti gore, no ponovno i iznova naši političari su se pobrinuli da me demantiraju. Prvi puta u povijesti ove naše drage napaćene zemlje u Saboru RH, cijelu je noć trajala rasprava. Ne, ne brinite nije ratno stanje. Nije ni  zasjedanje zbog trenutne situacije-vremenskih nepogoda u Lici i Gorskom kotaru. Nije ni briga o 320.000 blokiranih, izazvala cijelonočni rad saborskih zastupnika. Nije ni utvrđivanje točnog broja  iseljenih iz naše lijepe domovine. Ništa od tih tema.

Dragi moji sugrađani, razlog „povijesnog“ zasjedanja Sabora RH je pokušaj prijedloga HDZ-a i partnera, donošenja novog  Poslovnika o radu Sabora RH. Da,naša draga oporba,  MOST, SDP, Živi zid i Glas, proveli su u Saboru RH, cijelu noć baveći se sami sa sobom!

/Slika: Izvor internet/

S jedne strane imamo HDZ koji je  pokušao provući novi Poslovnik, a s druge strane tu je oprba, koja se grčevito bori za stanke i replike! Noćna saborska rasprava zaista je bila apsurdna!

Kao i obično imamo oporbene“ folkloraše“ koji se ne propuštaju niti jedan trenutak, kako bi na sebe skrenuli pozornost. Tako je saborski zastupnik Bulj na usta zalijepio flaster, a ja mu ovim putem šaljem poruku da za ubuduće, paketić flastera uvijek ima u džepu sakoa. U određenim trenutcima, što zbog sebe, što zbog svojih stranačkih kolega i potencijalnih  koalicijskih partnera. Ujedno može koji flaster u pripravi imati i za kojeg saborskog kolegu iz suparničkog tabora.  Osim onemogućavanja govora, ovi flasteri sjajno Vam pomažu i u održavanju linije. Koristite ih svakako prije odlaska u kantinu.  Dragi saborski zastupnici, ima vas veći broj koji bi trebali pogledati svoje slike prije ulaska u politiku. Fino se “ papa“ u Saboru RH i to po vrlo prihvatljivim cijenama.

Šteta što flaster saborski zastupnik Bulj nije ponudio svom stranačkom kolegi Tomislavu Paneniću. Ovaj je izašao za pozornicu i „umro od smijeha“ pričajući o rastu cijena banana!

Kao i obično, kako bi se moglo pričati o Saboru RH, a da jedan od aktera nije i Ivan Pernar. Dežurni klaun Živog zida citira Bibliju usred Sabora RH. Taj isti Pernar objavio je na facebooku 30.prosinca 2017. godine: „U HDZ sam se učlanio da bi pokrao druge. No kada  sam pročitao Bibliju…“.  Taj vješti manipulator, koristi svaku prigodu, za javni nastup. Stalno priča, ali ništa ne kaže. O moralu gospodina Pernara da ne govorimo. O njemu govori sve navedena izjava. Zamislite da Vam je Pernar premijer? Ne, to se ne može ni zamisliti.

Mislili ste da smo vidjeli sve od saborskih zastupnika? Ali ne, nije to sve, dok ide ide.


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Politika