Podjeli

Stvorite balans, harmoniju u svom životu kroz sve životne cjeline bez vaganja i mjerenja…. Učinite to odlučnošću i slušanjem svoje DUŠE….
Pred nama je još uvijek savršeno vrijeme za oslobađanje od svega onoga što nas guši, pritišće nam Dušu i čini nas nesretnima, tjeskobnima, zabrinutima. Stoga krenimo s ČIŠĆENJEM svega onoga što nas dovodi do ovog stanja u prostoru gdje trenutno živimo, gdje radimo ili gdje povremeno odlazimo. Pa, krenimo od svog doma u kome svi provodimo najviše vremena, posebice u ovom za sve nas specifičnom vremenu. Presložimo sve i oslobodimo se suvišnih stvari, garderobe, papira, starih računa i slično tome… Isto tako izbrišimo sve poruke koje nam samo krcaju memoriju na mobitelu i laptopu, kao i davno pročitanih majlova….Potom krenimo s bacanjem starih slika i video snimki, koje smo po zna koliko puta pogledali i znamo ih skoro pa napamet….Kad smo očistili taj dio, onda se okrenimo čišćenju potrošenih prijateljstava! Svih završenih poslovnih izazova, koji nas samo koče u planiranju i ostvarivanju ovih, boljih i onih koji već jako dugo čekaju na nas! Kad sve to obrišemo, možemo krenuti dalje…
U BOLJE SUTRA
Tek tada možemo kenuti s jasnom vizijom budućnosti uz goruću želju i odlučan stav.
KOJI SUPER OSJEĆAJ kad svoj životni i poslovni prostor oslobodimo od stvari koje nam više ne koriste, a tek sve ovo online….
OBRIŠITE SVE ONO ŠTO VRIJEĐA VAŠU DUŠU.
Obrišite sve ono što više nije u skladu sa Vama samima.
Svi smo pomalo i ponekad skloni smo tome da druge vežemo za sebe i pravimo energetske blokade jer vjerujemo kako samo zadržavanjem i prisvajanjem nečega to nešto posjedujemo, a u stvari samo rasipamo svu svoju kreativnu energija na to i pri tom zaboravljamo na SEBE!
Završite stare poslove, završite stara prijateljstva i oslobodite svoj životni prostor za nešto novo što će u Vama probuditi sve one talente, darove, želje, snove za koje ste mislili kako se nikada neće ostvariti…SAMO KRENITE I VIDJET ĆETE ŠTO ĆE SE DOGODITI…
Svi dobro znamo, kad je čaša stalno puna u nju nema šanse staviti ništa novo. E, pa zato promislite i sami donesite zaključak! Iz svog osobnog iskustva mogu reći; ništa bez ČIŠĆENJA! Jer kako bi nova kreativna energija došla do Vas potrebno je svemu što vam više ne koristi reći ZBOGOM!
1. Završite s čišćenjem prostora
2. Riješite se nepotrebnih stvari
3. Obrišite brojeve u svom mobitelu, koji Vam nisu potrebni
4. Resetirajte mobitel
5. Resetirajte svoj život
6. Napravite detoksikaciju tijela i resetujte sebe
Tek kada sve ovo napravite, tada ćete biti oslobođeni od svega što Vas koči i blokira.
Tada ćete osloboditi prostor za sve novo što treba i što već dolazi u Vaš  život.
ČIŠĆENJE, PRAŽNJENJE, BRISANJE, OSLOBAĐANJE dovodi nas do divnog osjećaja koji nam naprosto daje lakoću za let u SLOBODU!
Vrlo često nam se događa da sami sebi priuštimo blokadu energije na duhovnom nivou jer očekujemo da nam se netko javi, da sklopimo neki novi posao, da nazovemo nekoga i na kraju ne napravimo baš ništa od toga. Potom se čudim kad od svega toga ne bude NIŠTA dok  mi i dalje mislimo o svemu tome. Upravo tu, u “praznom hodu” teče sva naša energija…
Umjesto da je naša kreativna energija skoncentrirana na nas, ona teče na sve strane i rasipa se u nepovrat….
Sve to nas dovodi do umora i gubitka dragocijene energije koju smo mogli pametnije potrošiti. Za to vrijeme smo mogi, kažem; mogli realizirati neke ideje i prebaciti se na stvaralaštvo.
Zar nismo stvoreni kao energetska i kreativna bića?
Zato stvarajmo!
Upravo sada, u ovom periodu recite ZBOGOM svemu što Vam vređa DUŠU.
Recite ZBOGOM svemu onome što nije u skladu sa Vama.
ZATVORITE energetske procepe i vratite nazad svoju energiju tamo gdje joj je mjesto, a to ste upravo Vi.
Kako je dragocena i stoga ju trošite PAMETNO!
SRETNO!
~S ljubavlju, Inja ~


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema