Podjeli

Nakon izjave Tomislava Karamarka u pobjedničkom hrvatskom gradu Kninu kako ozbiljno promišlja svoj mogući povratak u politiku i kandidaturu za predsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima, dogodilo se ono što smo mogli i predvidjeti. Prvi je u obranu HDZ-a od Tomislava Karamarka na naslovnicama stao ideolog Vladimir Šeks dajući mu šansu za novu pobjedu za šefa HDZ-a u obliku dvije nule, što nepogrešivo podsjeća na WC. Moram li vas podsjetiti dragi čitatelji i moram li podsjetiti svekoliku hrvatsku javnost da je Tomislavu Karamarku ideolog HDZ-a Vladimir Šeks iste takve šanse davao i kada se prvi puta natjecao za predsjednika HDZ-a. Ne da mu nije davao nikakve šanse, već je učinio sve što je u njegovoj moći da slučajno Karamarko ne pobijedi. Poznato je što se dogodilo, Karamarko je pobijedio! A ako je Vladimir Šeks bio ideolog konačnog rušenja Tomislava Karamarka treba mu čestitati, u tome je uspio. Ali ne trajno, vjerujte mi!
Vladimir Šeks je poznat po svojim ideološkim instalacijama u HDZ-u, još od vremena kada gospodin Ivić Pašalić pod čudnim okolnostima klasične krađe unutarstranačkih izbora nije uspio pobijediti gospodina Ivu Sanadera kandidata ideologa Vladimira Šeksa. Što se HDZ-u dogodilo za vrijeme predsjedavanja Ive Sanadera poznato je hrvatskoj javnosti. Isto tako, što se HDZ-u dogodilo nakon vladavine Šeksove miljenice Jadranke Kosor, Sanaderove nasljednice ne treba posebno eksplicirati. HDZ je tada pao na dno dna i trenutno ruši novi negativni rekord pod vodstvom koje je izabrao ideolog Vladimir Šeks nakon što su Tomislava Karamarka urotnički srušili.
HDZ-u se sukcesivno događaju „crni labudovi“ kad god je ideolog Vladimir Šeks u prilici kreirati politike koje Hrvatsku i HDZ nepogrješivo vode u pakao. Tako se HDZ-u dogodio „crni labud“ u Kninu ove godine! Postavlja se pitanje kako je moguće da je 2015. i 2016. godine Dan pobjede. Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Kninu slavilo preko 150 000 Hrvatica i Hrvata, a ove godine tek nešta više od 5000? Jesu li Hrvatice i Hrvati prestali voljeti Knin pobjednički grad, jesu li prestali voljeti najveću hrvatsku povijesnu pobjedu, jesu li prestali voljeti branitelje i junake Domovinskog rata? Ili možda ne vjeruju u iskrenost onih koji su na čelu te proslave koja se bez ikakve sumnje pretvara u protokolarnu paradu za odabrane, koji nemaju nikakvu zaslugu za veličanstvene pobjede hrvatskih branitelja. Šeks i njegova bulumenta imaju samo osjećaj za uvrijeđene „komšije“ na čelu s notornim Pupavcem! Nije li se i na Bleiburgu ove godine dogodio „crni labud“ zahvaljujući Sovi, Kolegi ili Dejanu!?
Na kraju političkih karijera zbrajati ćemo političke i ljudske pobjede i poraze, na kraju „kanđija puca“ i tada ćemo vidjeti kome zapravo pripada epitet „dvije nule“, tko je zapravo WC i za kim ćemo konačno i zauvijek pustiti vodu. Na kraju će se vidjeti da pobjede pripadaju samo pobjednicima, a „dvije nule“ notornim gubitnicima. Bez obzira tko preuzme vodstvo HDZ-a na unutarstranačkim izborima nakon Andreja Plenkovića, za ideologa Vladimira Šeksa ne će sigurno biti mjesta niti u jednoj kombinaciji. Zbog toga on danas ne spašava Andreja Plenkovića, niti spašava HDZ od Tomislava Karamarka, već isključivo spašava svoju vlastitu političku glavu jer, osjeća da se bliži trenutak istine i samo istine!

Kazimir Mikašek-Kazo


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema