Podjeli

Politički nasilno i“ ničim izazvano“ inzistiranje na ratifikaciji Istanbulske konvencije pokazuje vjerodostojnost „kralja i kamarile“ koja nas okružuje. Već viđeno u lijepoj našoj. Ostaje ono davno prokletstvo Hrvatskog kralja Dmitra Zvonimira da će hrvatskom grudom vladati oni koji je ne vole.Nije trebalo dugo čekati, vrijeme je tu i nikad  ili nije prestalo,Plenković je pritisnuo aparatčike oko sebe, a ovi uplašeni za svoje sinekure promijenili su ploču. Na žalost, to je današnji HDZ!
Smiješne su izjave Plenkovića kako su konvenciju ratificirali BiH i Srbija i eto ništa im se nije dogodilo.Neće skoro, već po malo i sustavno. Početak još nije otvorio vrata. Treba izabrati metode i tada kad krene porast će kupnja sredstava za umirenje. Vrijeme neizvjesnosti je pred Hrvatskom.
Od kuda Plenkoviću pravo i u čije ime?Do jučer smo se smijali Sorosu i njegovu „Otvorenom društvu“, kao da taj iluminat nema ništa s Istanbulskom konvencijom, itekako.Naseljavanje Europe je jedna od premisa koju zagovara Soroš, a Otvoreno društvo, tobožnji zagovaratelj prava i sloboda provodi.
Gdje su naša prava i slobode kao suverenog naroda, nema ih i neće ih biti. Europi ne trebaju suvereni narodi već „čovjek“ bez drugih značenja.
Novo nastanjivanja hrvatskog prostora je sasvim izvjesno u skoroj budućnosti i to drugim i različitim narodima s drugih kontinenata. U poviesti su vođeni krvavi ratovi za zemlju za narod, a ovo danas kad nas vlastiti sunarodnjaci izdaju za Judine škude, kako je govorio pokojni predsjednik Franjo Tuđman,biva neobično.Zaštita prognanika i  izbjeglica ima poznati scenarij, prvo žene i djeca, potom se tim ženama i djeci treba osigurati smještaj, kasnije i posao, potom po principu povezivanja obitelji dolaze muški članovi obitelji ili kako će se ona zvati po Istanbulskoj konvenciji.Dobro je govorio Thomas Robert Malthus, o progresivnom rastu svijetske populacije i to 2,4,8,16,32 itd., a smanjuju se količine hrane. Svjedoci smo danas razloga koji su pokrenuli migracije ‐  ratovi, suše, smanjeni prirasti u proizvodnji hrane, namjerno stvaranje nemira zbog provođenja „svijetske dominacije“ali i ljudski nagon za boljim.
Izgledno je da je tu Europa na spoznaji što se događa, pa benevolentno otvara vrata novim
stanarima. S obzirom na otvoreno negodovanje i suprotstavljanje pojedinih europskih država, napravljen je novi zaokret i pokrenuti novi postulati vladanja narodima kroz europsku propagandnu mašineriju. Drakonsko vrijeme je tek pred nama, a ne vrijeme mira i stabilnosti.
EU planira osnovati vlastite vojne i policijske snage s ciljem i namjerom uspostave i zaštite poretka na prostoru EU i šire. Krug je zatvoren.
Mnogi koji su u početku vjerovali Andreju Plenkoviću, ovih dana razočarano gledaju prema hrvatskoj zbilji i Banskim dvorima u kojima Plenković stoluje.
Prisjetimo se jednog od prvih Plenkovićevih govora u kojem on kaže „rođen sam tu u Zagrebu, pohađao školu, fakultet…..“ , ni jednim slovom/riječi nije bilo govora o Hrvatima i Hrvaticama. Znao je Bruxelles koga šalje.Što je sljedeće u mislima Andreja Plenkovića? Dobro, Hrvata sigurno nije!Svijet je u mnogim problemima i nikada neće prestati, jedan od problema jesu emigracije i migracije s područja Afrike i Azije u Europu. Do kada i kada, vjerujemo da zna Juncker i Donald Tusk.
Novi selidbeni valovi su pred vratima i nema načina da ih se zaustavi. Ratifikacijom Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru omogućit će se stranim tijelima i hrvatskom represivnom aparatu daprovode u budućnosti naloge Bruxellesa. Iako cilj IK i nije  osobito „zaštita žena“, kukavičje je to jajekoje je plasirano, a sve ostalo je manipulacija. Osnovni cilj je utjecaj, te stvaranje Federalne Europe sjednim centrom i načinom „naređivanja“, raznim dekretima. Važnost nacionalnih parlamenata tu gubi svaki smisao.Na ovaj način postavljeno buduće europsko zakonodavstvo će ubrzano „lifrati“ pridošlice iz napučene Njemačku na periferne dijelove imperija zavane Europa. Pojam kvota po kojem prihvat emigranata neće značiti ništa, bez obzira na razloge njihovog dolaska postaje nevažan kao i Plenkovićeva Interpelacija za koju mu kaže Davor Bernardić, papir koji ništa ne znači. Istina!
Hrvatska kao vrijedan prostor pada u ruke „stranih osvajača“, a Hrvatima se već danas zabranjuje da rade, da proizvode za sebe, da žive na vjekovnom prostoru. Neka danas Hrvatska tiska kunu, ako smije, neka otvori i pokrene proizvodnu prehrambenih proizvoda za zadovoljenje vlastitih potreba. Već danas se ništa od toga ne smije, ma što nam govorili.
Govori to dovoljno o budućim procesima koji su se nad Hrvatskom nadvili kao tmurni oblaci zla.
Naseljenje Hrvatske je pred vratima i bez slobode nije ga moguće zaustaviti. Bruxelles nije sloboda, a Hrvatska je svoju slobodu izgubila. Bar za sada. Predviđajući tok naseljavanje Hrvatske, moguće je da u narednih 50 godina, broj naseljenika i njihovih potomaka pređe stotine tisuća čime bi se zatrlo hrvatsko ime.Stoga kakva je razlika između Junckera, Soroša, Plenkovića ili Tuska. Nikakva!
Plenković odavna ne govori istinu.
Vrijeme je da novi CROEXIT, izlazak Hrvatske iz Osovine zla i bezbožnosti zvane EU.

Anđelko  Jeličić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema