Podjeli

Poštovani g. Knez,

Zahvaljujem se na Vašem pismu povodom mog pisma Predsjedniku Države a u povodu Vašeg sjajnog filma o „Oluji“. Knjiga koju sam mu uz to pismo poslao NOBELOVA NAGRADA ZA ‘OLUJU’ može se naći na portalu dragovoljac.com:

http://www.dragovoljac.com/images/minifp/NobelZaGotovinu.pdf

Vidim da ni Vi ne očekujete ništa od naših političara. Dodao bih od onih iz Srpsko-hrvatske kolicije. Što mislim o njima govorio sam na nedavnom predstavljanju u Tisnom:

http://bezcenzure.hr/vlad/thompson-i-vatreni-simboli-hrvatskog-ponosa/

http://dragovoljac.com/index.php/razno/22476-thompson-i-vatreni-simboli-hrvatskog-ponosa

Javio mi se g. Stjepan Tuđman i kazao da sam sjajno opisao današnju situaciju u RH. A g. Stanko Šarić je stavio moj govor na Twitteru s naslovom: SAŽETAK SUVREMENOG HRVATSKOG SLUGANSTVA.

Zato sam pismo poslao i nekim saborskim zastupnicima iz hrvatske oporbe.

Međutim za Vaš prijedlog o ‘guranju tog narativa o Nobelovoj nagradi prema pravoj adresi ‘ važno je u tom govoru obratiti pozornost na činjenicu da ozračje u RH ponajbolje oslikava činjenica da se samo Stjepan Tuđman usudio odazvati na poziv iz Hrvatskog tjednika dao komentar nedavnih izbora.

Vaša prijedlog o pokretanju ‘priče’ o Nobelovoj sigurno treba ostvariti. Ali zbog ove nove ‘hrvatske šutnje+, tj. ‘suvremenog hrvatskog sluganstva’ ponajbolje je da to vodite vi u SAD-u, a od mene možete očekivati punu podršku.

Mislim da bi prije vlast u SAD-u sudjelovala u takvoj akciji jer je kako ste u Vašem filmu pokazali ‘Oluja’ sprovedena kada je SAD dao ‘zeleno svijetlo’ za nju.

Što se tiče hrvatskih vlasti, bolje reći onih iz Srpsko-hrvatske koalicije njima je već noćna mora Vaš film i činjenica da u njemu američki veleposlanik govori o fašističkoj agresiji na RH. Oni sve čine da se dodvore tim fašističkim agresorima, pa je prirodno ne očekivati da ćemo dobiti pozitivan odgovor i da će HRT objaviti Vaš film u cijelosti.

Nadam se da će čitatelji prokomentirati Vaš prijedlog i uključiti se u akciju, kao i da će moja knjiga koju mogu naći na danom linku biti od pomoći.

Bilo bi doista veliko iznenađenje da se Vlast uključi u Vašu akciju, ili da pomognu u tiskanju ove knjige.

 

S poštovanjem,

Josip Pečarić


Podjeli
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

You may also like

Comments are closed.

More in:Top tema